مواد لازم
خامه ۱۵۰ گرم
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ چهار عدد
پودر شکر هفت قاشق غذاخوری
پودر کافی میکس سه قاشق غذاخوری
آرد گندم هفت قاشق غذاخوری
پودر ژله موز دو قاشق غذاخوری
موز چهار عدد
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
وسایل لازم
یک قالب مستطیل به ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانت. همزن برقی و فر.
مواد لازم برای تهیهی رولت با طعم کافی میکس و قهوه
هفت قاشق غذاخوری پودر شکر معادل ۱۵۰ گرم. یکچهارم قاشق چایخوری وانیل.
یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر معادل ۸ گرم. سه قاشق غذاخوری پودر کافی میکس (دو بسته) جمعاً معادل ۳۶ گرم.
هفت قاشق غذاخوری آرد گندم معادل ۱۴۰ گرم. چهار عدد تخممرغ.
چهار عدد موز درشت معادل ۷۰۰ گرم. صد و پنجاه گرم خامه پاستوریزه سفت معادل ۵ قاشق غذاخوری سرپر.
دو قاشق غذاخوری پودر ژله موز معادل ۲۵ گرم تقریباً معادل یکچهارم بسته پودر ژله موز.
روش تهیه
برای تهیه نان رولت با طعم کافی میکس:
چهار عدد تخممرغ را با یکچهارم قاشق چایخوری وانیل و ۵ قاشق غذاخوری پودر شکر (۱۱۰ گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی میزنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.
هفت قاشق غذاخوری آرد گندم (۱۴۰ گرم)، ۳ قاشق غذاخوری پودر کافی میکس (دو بسته معادل ۳۶ گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده، آن را با یک الک کمکم به تخممرغهای زدهشده اضافه میکنیم و با لیسک یا یک قاشق هم میزنیم.
دو قاشق غذاخوری شیر ولرم یا آب جوش را به مواد اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه نان رولت با طعم کافی میکس آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۲۰۰ درجه سانتیگراد) روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته قالب تفلون به شکل مستطیل به ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانتیمتر قرار داده، مواد را روی آن میریزیم و در طبقه بالای فر برای مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که روی نان رولت چسبناک نباشد). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود. کمی پودر قند روی نان رولت پاشیده و یک پارچه تمییز روی آن میاندازیم تا نان در حین سرد شدن خشک نشود و بعد کاغذ را از کیک جدا میکنیم و نان رولت را همراه کاغذ و پارچه، لوله کرده، کنار میگذاریم.
یک و نیم عدد موز درشت را خرد کرده، در مخلوطکن میریزیم. سه قاشق غذاخوری شیر یا آب به آن اضافه کرده، مخلوط میکنیم.
دو قاشق غذاخوری پودر ژله موز یا یکچهارم بسته پودر ژله موز را کمکم به نصف فنجان آب جوش اضافه کرده، هم میزنیم و میگذاریم تا سرد شود. سپس آن را کمکم به پوره موز اضافه کرده، هم میزنیم.
صد و پنجاه گرم (۵ قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر میگذاریم؛ سپس آن را از فریزر درآورده و با دو قاشق غذاخوری پودر شکر (۴۰ گرم) مخلوط میکنیم. آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه با درجه تند هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد.
مخلوط پوره موز و ژله را به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم میزنیم تا خامه با طعم موز آماده شود. آن را یک ساعت در یخچال گذاشته تا سرد شود.
سهچهارم از خامه با طعم موز را روی نان رولت سرد شده میمالیم. سر و ته دو عدد موز را جدا کرده، آن را روی نان رولت میگذاریم و نان را لوله میکنیم. بقیه خامه را روی رولت میریزیم و رولت را ۲ الی ۳ ساعت در یخچال میگذاریم تا سرد و سفت شود.
سر و ته رولت را جدا کرده، کنار میگذاریم و روی آن را با کمی پودر کافی میکس و چند برش از موز تزئین میکنیم. در نهایت رولت را برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود.
نوش جان
کالری موجود در رولت با طعم کافی میکس و موز
مقدار کالری موجود در کل رولت حدود ۲۶۰۰ کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک برش (یکدهم) رولت ۲۶۰ کیلوکالری میباشد.