از تاریخ زندگانی امام حسن(ع) باید درس زمان شناسی را فرا بگیریم
حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری اظهار داشت: ماه مبارک رمضان خود سراسر امتیاز است و برکات و رحمت دارد و از جمله اینکه در نیمه این ماه که مصادف با سالروز میلاد نخستین فرزند امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س). وی افزود: نام آن حضرت شریف است و در این […]
حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری اظهار داشت: ماه مبارک رمضان خود سراسر امتیاز است و برکات و رحمت دارد و از جمله اینکه در نیمه این ماه که مصادف با سالروز میلاد نخستین فرزند امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س).
وی افزود: نام آن حضرت شریف است و در این باره می گویند که حسن هم صفت مشبه است و هم اسمی با مسما که در سیما، سیرت و زندگی آن حضرت وجود دارد و حتی آن صلح تحمیلی هم که بر حضرت وارد آمد، ایشان با درایت و سیاست به گونه ای به نتیجه رساند که اسلام، اهل بیت و شیعه را حفظ کرد.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: در آن دوران بنی امیه و معاویه می خواستند اهل بیت را از بین ببرند و اسلام و شیعیان امام علی(ع) را دفن کنند، اما امام حسن مجتبی(ع) با درایت و کیاست بهانه را از دست معاویه گرفت و با صلح تحمیلی هم شده، اسلام ناب محمدی، اهل بیت و شیعه را نجات داد.
حجت الاسلام سیدرضا اکرمی در ادامه به ویژگی کریم بودن امام دوم شیعیان اشاره کرد و گفت: آن حضرت با اطعام و انفاق هایی که داشتند به ویژه در مدینه به عنوان کریم اهل بیت معرفی شدند و هر مسافر تازه وارد، آواره و نیازمند به سمت خانه ایشان می رفت و از ایشان بهر مند می شد.
وی عنوان کرد: امام حسن مجتبی(ع) هم دوران رسالت رسول اکرم(ص) و هم دوران ۳۰ ساله امام علی(ع) را درک کرده بودند و از آن بهره مند و بدین ترتیب ایشان تجربه سنگین و ارزشمندی را کسب کرده بودند.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه پیامبر اسلام(ص) برای امام حسن(ع) احترام قائل بود و به عظمت و شایستگی ایشان را معرفی می کردند، افزود: زندگینامه ایشان در تاریخ ثبت شده و می توانیم با مطالعه تاریخ زندگی آن حضرت درس زمان شناسی را فرا بگیریم تا بتوانیم در برهه های زمانی سخت و دشوار به درستی رفتار کنیم تا هم مصونیت پیدا کرده و هم دشمن را ناکام بگذاریم.
حجت الاسلام اکرمی در ادامه به دعاهای متعدد در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: در فرازهایی از این دعاها آمده که در ماه مبارک رمضان چگونه رفتار کنیم تا همه محرومان، نیازمندان و گرسنگان سیر شوند و از طریق فرهنگ اسلام آموزش احسان، انفاق، کریم بودن و کرامت را در جامعه تبلیغ کنیم.
وی ادامه داد: افطاری هایی که مسئولان ارشد نظام از جمله رهبری، دولت و یا در حرم رضوی داده می شود و یا در سطح جامعه توسط خانواده های مختلف، به گونه ای است تا ما را به سمتی ببرد که کام ها را شیرین و انسان های نیازمند را اطعام کنیم.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در پایان تأکید کرد: یکی از برکات همین سفره های افطاری از بین بردن کینه و کدورت ها و ایجاد کردن محبت در دل ها است.