اجتماعی » اخبار » سرگرمی
کد خبر : 9920
شنبه - ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۳

آموزش پخت اسنک سیب زمینی هندی

مواد لازم برای اسنک سیب زمینی هندی : سینه مرغ بی استخوان     ۲۰۰ گرم برش خورده به صورت نواری باریک سیب زمینی آب پز و رنده شده      ۲ عدد متوسط پیاز     ۱ عدد متوسط نان تست     ۱۶ ورق گوجه فرنگی     ۲ عدد متوسط برش حلقه ای خورده پیتزا گودا […]

آموزش پخت اسنک سیب زمینی هندی

مواد لازم برای اسنک سیب زمینی هندی :
سینه مرغ بی استخوان     ۲۰۰ گرم برش خورده به صورت نواری باریک
سیب زمینی آب پز و رنده شده      ۲ عدد متوسط
پیاز     ۱ عدد متوسط
نان تست     ۱۶ ورق
گوجه فرنگی     ۲ عدد متوسط برش حلقه ای خورده
پیتزا گودا     ۸ ورق
سیر     ۲ حبه رنده شده
پنیر پیتزا     به مقدار لازم رنده شده
نمک، فلفل، زردچوبه، کره     به مقدار لازم

 

طرز تهیه اسنک سیب زمینی به سبک هندی :
ایران ناز: در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.

 

برش‌های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و ۷-۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.

 

بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند. در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

 

سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.

 

طبق روشی که قبلاً گفته شد، سطح خارجی نان‌ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نان‌های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نان‌های تست را روی نان‌های آماده قرار دهید و اسنک‌ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.

 

بعد آنها را به مدت ۳ تا ۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند. این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می‌شود.

 

مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می‌توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید. به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می‌توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.

 

برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران مزه دار کنید.

آموزش پخت اسنک سیب زمینی هندی