آموزش تهیه شیرینی مینی تارت نارگیلی
مینی تارت نارگیلی زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه زمان پخت : ۱۵ دقیقه مواد لازم برای ۱۴ عدد مینی تارت نارگیلی کره ذوب شده ۱۴۰ گرم پودر شکر الک شده ۷ ق غ شیر ۲ ق غ تخم مرغ ۲ عدد آرد الک شده ۲ فنجان معادل ۲۴۰ گرم مواد میانی کره ۶۰ گرم […]
مینی تارت نارگیلی
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای ۱۴ عدد مینی تارت نارگیلی |
|
کره ذوب شده |
۱۴۰ گرم |
پودر شکر الک شده |
۷ ق غ |
شیر |
۲ ق غ |
تخم مرغ |
۲ عدد |
آرد الک شده |
۲ فنجان معادل ۲۴۰ گرم |
مواد میانی |
|
کره |
۶۰ گرم |
شیر |
نصف فنجان معادل ۱۲۰ میلی لیتر |
پودر شکر |
۱ و یک چهارم فنجان معادل ۱۵۰ گرم |
نمک |
۱ پینچ |
نارگیل رنده شده |
۱ نیم فنجان معادل ۱۶۰ گرم |
تخم مرغ زده شده |
۴ عدد |
خامه قنادی |
۶ ق غ |
پودر کاستارد |
۴ ق غ |
عصاره وانیل |
۱ و نیم ق چ |
بکینگ پودر |
۱ ق چ |
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه مینی تارت نارگیلی آشنا میکنیم .
کره ذوب شده و پودر شکر را با هم مخلوط نموده هم بزنید تا یکدست شود . شیر و ۶ ق غ تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید .
آرد را در دو مرحله اضافه کرده مخلوط نمایید خمیر کم کم شروع به ضخیم شدن میکند میتوایندب ا استفاده از دم قاشق خمیر را تکه تکه کنید تا حالت خرده اید بگید و بقیه ی ارد بهتر به خوردش برود . مطابق تصویر.
حالا خمیر را جمع کرده در پلاستیک بپیچید و در یخچال بگذارید استراحت کند و مشغول تهیه مواد میانی شوید .
تابه ای را روی حرارت ملایم گذاشه کره ، سیر ، پودر شکر و نمک را با هم مخلوط کرده در تابه بریزید و هم بزنید تا کره ذوب شده و مخلوط شروع به جوشیدن کند .
شعله را خاموش کرده نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید و حدود ۲۰ – ۳۰ دقیقه کناری بگذارید خنک شود .
وقتی مواد نارگیلی سرد شد ۴ عدد تخم مرغ زده شده به همراه تخم مرغ هایی که از خمیر اضافه آمده بود را به آنها اضافه کیده هم بزنید تا یکدست شود سپس خامه ، کاستارد وعصاره وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شوند و رویشان را پوشانده نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده خودشان را بگیرند .
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
خمیر تارت را از یخچال درآورده و کمی ورز دهید و سپس با وردنه تا جایی که امکان دارد بازش کنید . بهتر است خمیر را نصف کرده نیمی از آن را در یخچال بگذارید و با نیمه ی دیگر کار کنید تا تمام شود . خمیر را به اندازه ی قالب های مینی تارت به شکل دایره برش زده ( میتونید از قالب های کاپ کیک هم برای درست کردن این مینی تارت ها استفاده کنید ) و اگر قالب نچسب نبود چربش کرده و خمیر را داخل قالب ها گذاشته و با دست فرم دهید و با چنگال یک سوراخ کف خمیر ایجاد کنید که موقع پخت پف نکند .
مواد میانی را از یخچال خارج نموده و تا نزدیک بالای خمیر ها را از مواد میانی پر کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند بعدازپخت بدون باز کردن در فر را خاموش کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید تارت های نارگیلی در فر بمانند سپس روی توری سیمی منتقل کنید و به صورت گرم یا سرد به همراه چی سرو نمایید .