آموزش شیرینی های توری نارگیلی
شیرینی های توری نارگیلی زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه زمان پخت : ۱۵ دقیقه مواد لازم کره یک چهارم فنجان معادل ۵۵ گرم شکر قهوه ای روشن یک سوم فنجان معادل ۵۵ گرم سیروپ ذرت یا سیروپ طلایی ۲ و نیم ق غ آرد ۶ و نیم ق چ آب لیمو نصف ق چ […]
شیرینی های توری نارگیلی
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم |
|
کره |
یک چهارم فنجان معادل ۵۵ گرم |
شکر قهوه ای روشن |
یک سوم فنجان معادل ۵۵ گرم |
سیروپ ذرت یا سیروپ طلایی |
۲ و نیم ق غ |
آرد |
۶ و نیم ق چ |
آب لیمو |
نصف ق چ |
نارگیل رنده شده |
۲ ق غ |
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه شیرینی های توری نارگیلی آشنا میکنیم .
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
کره ، شکر و سیروپ را با هم مخلوط نمایید .
کمی حرارت دهید تا کره ذوب شده و شکر حل شود . این مرحله حدود ۱۰ دقیقه طول خواهید کشید شعله را کم کرده و هم بزنید و مراقب با شید مخلوط به جوش نیاید سپس حدود ۲ – ۳ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد و آرد را رویشان الک کده آب لیمو را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود .
برای هر شیرینی نارگیلی حدود ۴ ق چ از خمیر را روی سینی فر با فاصله بگذارید و کمی نارگیل رویشان بپاشید و به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید بپزد و طالیی شوند سپس از فر درآورده کمی ریگر نارگیل رویشان بپاشید و کناری بگذارید کاملا خنک شوند .
بعد از سرد شدن شیرینی ها بسیار شکننده میشوند و باید با احتیاط زیادی از سینی فر جدایشان کنید .