اجتماعی » سرگرمی
کد خبر : 9720
چهارشنبه - ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۷

طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره

آماده سازی ۱۰ دقیقه زمان پخت ۱۵ دقیقه مجموعاً ۲۵ دقیقه مواد برای ۲۰ عدد شیرینی اگه از دوستان قدیمی ما باشید حتما یادتون هست که در مطالبی که برای شیرینی های نوروزی سال های پیش میذاشتیم مطلب بیسکوییت کره ای رو گذاشته بودم که با ماسوره زده میشد و خیلی زیبا بود. به نظرم […]

طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره
آماده سازی
زمان پخت
مجموعاً
مواد برای ۲۰ عدد شیرینی

اگه از دوستان قدیمی ما باشید حتما یادتون هست که در مطالبی که برای شیرینی های نوروزی سال های پیش میذاشتیم مطلب بیسکوییت کره ای رو گذاشته بودم که با ماسوره زده میشد و خیلی زیبا بود. به نظرم این مدل شیرینی های کوچیک برای عید مناسب تر هستن. در این مطلب هم همون شیرینی رو با طرح دیگه ای قرار میدم که هم یاد آوری مطلب پارسال باشه و هم ایده ای برای شیرینی های نوروزی مون هست.

طرز تهیه ی بیسکوییت کره ی

طرز تهیه ی بیسکوییت کره ی

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کره ای

  • کره ۱ پیمانه
  • پودر قند ۱ پیمانه
  • ارد ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری یا دو قطره اسانس

طرز تهیه شیرینی کره ای

کره و پودر قند رو با همزن دستی یا برقی اونقدر بزنید که کرم رنگ و روشن بشه. بعد هم تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز بزنید تا کاملا یک دست و کرمی بشه. بعد هم آرد رو اضافه کنید. خمیری که بدست میاد شل و چسبده اس. به همین دلیل نمیتونید قالب بزنید و یا با دست فرمش بدید. پس برای فرم دادنش باید از ماسوره استفاده کنید. در اینجا از ماسوره شکوفه استفاده شده ولی اگه دوست نداشتید میتونید از ماسوره گرد ساده استفاده کنید و بیسکوییت های دایره ای ساده داشته باشین. همچنین میتونید از دستگاه بیسکوییت ساز که قبلا مفصل براتون توضیح دادم برای شکل این بیسکوییت ها استفاده کنید که خیلی خیلی شیک میشن.

فرم دادن با ماسوره

فرم دادن با ماسوره

ماسوره زدن

ماسوره زدن

سینی رو چرب کنید و یا کاغذ روغنی پهن کنید. بعد هم در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بذارید تا زمانی که رنگ دور و زیرش کمی تغییر کنه.

بافت این شیرینی ترد و بیسکوییتی هست و بافت نرمی نداره. اگه دوست دارید کمی نرم باشه ۳ قاشق از آرد کم کنید و به جاش نشاسته ذرت جایگزین کنید.

بیسکوییت کره ای

بیسکوییت کره ای