اجتماعی » اخبار » سرگرمی
کد خبر : 9190
دوشنبه - ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۱

آموزش کامل طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی فوق العاده

برای این پست آموزش طرز تهیه خوراک ماهیچه گوسفندی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید مواد لازم برای خوراک ماهیچه مجلسی : ماهیچه گوسفند    ۴ عدد پیاز     ۲ عدد رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذاخوری سیر    ۲ حبه هویج    ۱ پیمانه چوب دارچین    ۱ عدد کرفس   […]

آموزش کامل طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی فوق العاده

برای این پست آموزش طرز تهیه خوراک ماهیچه گوسفندی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

خوراک ماهیچه خوشمزه , خوراک ماهیچه پسران کریم

مواد لازم برای خوراک ماهیچه مجلسی :

ماهیچه گوسفند    ۴ عدد

پیاز     ۲ عدد

رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذاخوری

سیر    ۲ حبه

هویج    ۱ پیمانه

چوب دارچین    ۱ عدد

کرفس    ۱ پیمانه

زعفران    به میزان لازم

برگ بو    ۱ یا ۲ عدد

نمک و فلفل     به میزان دلخواه

آشپزی , آموزش پخت غذا , آموزش آشپزی

طرز تهیه ماهیچه مجلسی :

برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیاز خلالی‌شده را در تابه تفت دهید سپس تکه های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید. در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس هویج، ساقه کرفس، برگ‌بو، فلفل و ۲ پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آرام پز شود. برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید در این صورت علاوه بر عطر و طعم بی‌نظیر و خواص زعفران، می‌توانید خوراک خود را ویژه کنید و طعم آبگوشت‌ مانند را از خوراک خود بگیرید.

نکته ای که در تهیه این خوراک بهتر است بدانید این است که هرچه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا خواهد کرد. اصطلاح تنگ آب درست کردن خوراک به همین معنی‌ است. که میزان آب اضافه شده به خوراک بسیار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود. در صورت تمایل از جعفری خرد‌شده برای عطر بیشتر بهره ببرید. در نهایت پس از گذشت حدود یک ساعت به گوشت سر بزنید و نمک و در صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

ریزوتو مرغ , طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ

طرز تهیه سس خوراک ماهیچه :

در تابه دیگری پیاز و رب را با کره تفت دهید و پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی‌مانده را از صافی رد کنید و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید و با یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو تازه طعم‌دار کنید و در نهایت ماهیچه را در این سس غوطه ور کنید و به مدت ۳۰ دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود.