آموزش کامل طرز تهیه املت لقمه ای مخصوص و خوشمزه
برای این پست آموزش طرز تهیه املت لقمه ای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید املت لقمه ای برای صبحانه مواد لازم برای املت لقمه ای : ژامبون گوشت ۹۰% یا گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم تخم مرغ ۱۰ عدد کنسرو لوبیا ۱ قوطی فلفل دلمه […]
برای این پست آموزش طرز تهیه املت لقمه ای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
املت لقمه ای برای صبحانه
مواد لازم برای املت لقمه ای :
ژامبون گوشت ۹۰% یا گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
تخم مرغ ۱۰ عدد
کنسرو لوبیا ۱ قوطی
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن ۱ قاشق
پنیر چدار ۳۰۰ گرم
نان پیتا یا تافتون ۱۰ عدد
طرز تهیه املت لقمه ای :
در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید. سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند. لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید. نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید. حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید. در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید. سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.