ششمین دوره آزمون مصححان قرآن برگزار میشود/ ارزیابی توانمندیهای ۴۵ نفر در آزمون
نظارت بر چاپ و نشر قرآن یکی از اقدامات مهم برای جلوگیری از چاپ قرآنهای مغلوط است که مسئولیت آن مصوبات چهارم اسفندماه ۱۳۶۲ شورای عالی تبلیغات اسلامی و چهارم مردادماه ۱۳۶۴وزارت ارشاد به سازمان تبلیغات اسلامی و به تبع آن به سازمان دارالقرآن واگذار شد. پس از آن فعالیتهای بسیاری برای جذب فعالان قرآنی برای […]
نظارت بر چاپ و نشر قرآن یکی از اقدامات مهم برای جلوگیری از چاپ قرآنهای مغلوط است که مسئولیت آن مصوبات چهارم اسفندماه ۱۳۶۲ شورای عالی تبلیغات اسلامی و چهارم مردادماه ۱۳۶۴وزارت ارشاد به سازمان تبلیغات اسلامی و به تبع آن به سازمان دارالقرآن واگذار شد.
پس از آن فعالیتهای بسیاری برای جذب فعالان قرآنی برای نظارت بر چاپ و نشر قرآن صورت گرفت که حاصل آن عدم وجود قرآنهای مغلوط در کشور است، به طوری که به گفته مسئولان قرآنهای چاپ شده دارای مجوز، هیچ مشکلی ندارند.
در دهه ۹۰ فعالیت مصححان قرآن توسعه یافت و تعداد آنها افزوده شد به طوری که در آن سالها همواره جلسات کارشناسی و دورههای آموزشی برای مصححان قرآن برگزار میشد تا توانمندیهای مصححان که وظیفه خطیری بر عهده دارند، ارزیابی و ارتقا یابد.
امسال نیز دورههای آموزشی برای ارتقای توانمندیهای مصححان قرآن برگزار شد که ششمین دوره آزمون مصححان قرآن کریم امروز ۱۲ بهمنماه با حضور ۴۵ مصحح قرآن کریم (۳۰ نفر از بانوان و ۱۵ نفر از برادران) به منظور ارزیابی و ارتقای توانمندیهای مصححان در سازمان دارالقرآن برگزار میشود.
در این آزمون علاوه بر ادبیات عرب و علم صرف و نحو، توانمندیهای مصححان در زمینه قواعد عربی نیز سنجیده میشود. بر همین اساس در ششمین دوره آزمون مصححان قرآن کریم ۴۵ مصحح قرآنی سازمان دارالقرآن توانمندیهای خود را مورد ارزیابی قرار میدهند، افرادی که بتوانند حدنصاب نمره را در آزمون کسب کنند با سازمان دارالقرآن همکاری خود را ادامه خواهند داد.
با توجه به اینکه بسیاری از اغلاط در مرحله چاپ رخ میدهد، بر همین اساس اگر مصحح به این مسائل آگاه نباشد، ممکن است در این مرحله دقت زیاد نداشته و قرآنها با اغلاط چاپ شده و به دست مردم برسد که این امر با توجه به پیشرفت کشورمان در تصحیح کلام وحی برای جمهوری اسلامی ایران شایسته نیست.