تجربهای خوشمزه با کیک ماگما
این کیک مزه خیلی عالی دارد و داخلش پودینگی دارد و با سس روی کیک باعث شده که این کیک طعم متفاوتی داشته باشد. مواد لازم: پودینگ آرد ۲ قاشق وانیل ب . م . ل نشاسته ۳ قاشق سرپر شیر ۴ لیوان شکر ۴ قاشق کره ۱ قاشق برای کیک: شیر ۱ لیوان روغن […]
مواد لازم:
- پودینگ آرد ۲ قاشق
- وانیل ب . م . ل
- نشاسته ۳ قاشق سرپر
- شیر ۴ لیوان
- شکر ۴ قاشق
- کره ۱ قاشق
برای کیک:
- شیر ۱ لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۲ لیوان
- وانیل ب . م . ل
- بکینگ پودر ب . م . ل
موادلازم برای سس:
- شکلات تلخ ۱۶۰ گرم
- خامه ۱ پاکت
من بجای سس شکلاتی از سس میوه آماده استفاده می کنم.
طرز تهیه :
۲- آرد, وانیل و بکینگ پودر را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم آرد را کم کم بریزید حالا در قالب کیک گرد چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم رویش پودینگ سرد شده را می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد حالا کیک را سر کرده و ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
۳- برای درست کردن سس خامه را در قابلمه ریخته و تا وقتی به دمایجوش برسد در حرارت بماند داخلش شکلات تلخ را ریخته تا ذوب شود حالا کیک را از یخچال در آورده و رویش سس شکلاتی را ریخته و برش میزنیم من در ایتجا از سس میوه ای استفاده کردم
طرز تهیه سس میوه: ۱ لیوان میوه یخ زده را با ۲ قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید و در میکسر بزنید تا یکدست شود سپس این سس را روی دسر بریزید و سرو نمایید.