طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس
مجله زندگی ایده آل – مانی یزدانپرست: اگرچه خوردن شیرینی ناپلئونی مراسمات خاص خود را دارد، اما طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با آناناس را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم: خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم کمپوت آناناس: یک قوطی کرم پاتیسیر: به میزان لازم روش تهیه: […]
مجله زندگی ایده آل – مانی یزدانپرست: اگرچه خوردن شیرینی ناپلئونی مراسمات خاص خود را دارد، اما طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با آناناس را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم
- کمپوت آناناس: یک قوطی
- کرم پاتیسیر: به میزان لازم
روش تهیه:
۱٫ ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم میبریم و خمیر را با کاتر به قطر ۷ سانتیمتر برش میدهیم.
۲٫ روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده، به صورت حلقهای روی خمیر کرم پاتیسیر و سپس روی کرم، آناناس میگذاریم.
۳٫ سینی را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و نانها را میپزیم . پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نانها آنها را با پودر شکر تزیین میکنیم.