اجتماعی » اخبار » سرگرمی
کد خبر : 8301
چهارشنبه - ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۹

طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز

مواد لازم برای ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز : روغن زیتون    ۱ قاشق غذاخوری ران مرغ (با پوست و استخوان)    ۱٫۳۶۰ کیلوگرم نمک     نصف قاشق چایخوری قارچ    ۴۵۰ گرم پیاز خرد شده    نصف فنجان ترخون خشک    سه چهارم قاشق چایخوری عصاره مرغ    نصف فنجان سرکه سفید    نصف فنجان خامه زده شده   […]

طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز

مواد لازم برای ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز :

روغن زیتون    ۱ قاشق غذاخوری

ران مرغ (با پوست و استخوان)    ۱٫۳۶۰ کیلوگرم

نمک     نصف قاشق چایخوری

قارچ    ۴۵۰ گرم

پیاز خرد شده    نصف فنجان

ترخون خشک    سه چهارم قاشق چایخوری

عصاره مرغ    نصف فنجان

سرکه سفید    نصف فنجان

خامه زده شده    ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه تازه    به مقدار لازم

جعفری تازه خرد شده    ۱ قاشق غذاخوری

اگر از ترخون تازه استفاده می کنید، دو قاشق چایخوری لازم دارید

طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز :

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را از سمت پوست آن داخل ماهیتابه چیده و سرخ کنید. یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آنها بپاشید. مرغ ها را در حین پخت حرکت ندهید تا طلایی رنگ شوند (حدود ۵ تا ۶ دقیقه)

پخت خوراک ماهیچه مجلسی , خوراک ماهیچه گوسفندی

حالا تکه های مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و آنها را در سینی فر بچینید (پوست مرغ باید به سمت بالا باشد). ظرف را برای ۱۳ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

ریزوتو مرغ , طرز تهیه ریزوتو مرغ

در همین حین، قارچ ها را خرد کنید. ۱ قاشق غذاخوری از روغن داخل ماهیتابه را حفظ کرده و بقیه را دور بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و قارچ را داخل آن بریزید. قارچ ها را تفت دهید تا با روغن پوشیده شوند.

 طرز تهیه شامی مرغ , شامی مرغ

برای دو دقیقه قارچ ها را تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کرده و آب بیاندازند. وقتی قارچ ها صیقلی شدند، پیاز خرد شده و ترخون را اضافه کرده و برای یک دقیقه ی دیگر تفت دهید.

طرز تهیه کباب بال مرغ , پخت بال کبابی با سس عسل و زنجبیل

عصاره مرغ و سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت را زیاد کنید. اجازه دهید مایع به نصف کاهش پیدا کند. طعم این مخلوط را چشیده و اگر لازم است نمک بیشتری به آن اضافه کنید. در آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید.

Ha\cd , آشپزی , آموزش آشپزی

حالا خامه را اضافه کرده و حرارت را کاهش داده و اجازه دهید برای یک دقیقه بجوشد. در هنگام سرو، سس قارچ و پیاز را در کف ظرف سرو ریخته و مرغ ها رو روی آن بچینید. اگر این سس در ظرف پخت چکه می کند، آن را روی مرغ ریخته و در آخر مقداری جعفری روی آن بپاشید.

پخت مرغ سوخاری با سس قارچ , طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ