اجتماعی » اخبار » سیاسی
کد خبر : 8204
چهارشنبه - ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۲

دستورالعمل تازه انگلیس در حمایت از انتخاب اصلاح‌طلبان در استان‌های مرزی

این روزها عوامل شبکه فارسی‌زبانِ بی‌بی‌سی که تحت نظارت و مدیریتِ مستقیم وزارت خارجه و سرویس جاسوسی خارجی انگلیس (MI6) اداره می‌شود، با جدیت از مردم ایران می‌خواهد که در انتخابات به لیست مورد حمایت برخی افراد خاص و همچنین کاندیداهای حامی گفتمان اصلاح‌طلبی و اعتدال رأی بدهند. این شبکه همچنین تأکید می‌کند که مردم […]

دستورالعمل تازه انگلیس در حمایت از انتخاب اصلاح‌طلبان در استان‌های مرزی

این روزها عوامل شبکه فارسی‌زبانِ بی‌بی‌سی که تحت نظارت و مدیریتِ مستقیم وزارت خارجه و سرویس جاسوسی خارجی انگلیس (MI6) اداره می‌شود، با جدیت از مردم ایران می‌خواهد که در انتخابات به لیست مورد حمایت برخی افراد خاص و همچنین کاندیداهای حامی گفتمان اصلاح‌طلبی و اعتدال رأی بدهند.

این شبکه همچنین تأکید می‌کند که مردم نباید به شخصیت‌های انقلابی رأی بدهند.

همین خط خبری مشترک، از سوی شبکه فارسی‌زبان آمریکا، VOA و رادیو فردا که وابستگی خود به سازمان «سیا» را انکار نمی‌کند و همچنین مجموعه دیگررسانه‌های زنجیره‌ای ضدانقلاب، نیز دنبال می‌شود.

با این حال، این روزها همین دستورالعمل مشترک شبکه‌های فوق، بدون کم و کاست، از سوی برخی مدعیانِ اصلاح‌طلبی و اعتدال در سطح تهران و برخی استان‌ها نیز دنبال می‌شود.

بی‌بی‌سی فارسی که طی سال‌های اخیر یکی از اصلی‌ترین حامیان رسانه‌ای گروهک‌های فعال وهابی و تروریستی در جنوب شرق و دیگر استان‌های سنی‌نشین بوده، اخیرا با پخش ویژه‌برنامه‌ای انتخاباتی، برای اهل سنت ایران نیز نسخه انتخاباتی پیچید.

راهبرد اصلی بی‌بی‌سی فارسی در این نسخه انتخاباتی، بر محور اتحاد اعتدال، اصلاحات و جریانات مذهبی افراطی در استان‌های سنی‌نشین است.

نسخه‌پیچی تازه MI6 برای استان سنی‌نشین مرزی کشورمان

در همین راستا، “ع.د” از عوامل سازمان جاسوسی انگلیس و کارشناس ثابت بی‌بی‌سی فارسی رسماً با انتشار یادادشتی در یکی از پایگاه خبری ضدانقلاب و همچنین در گفتگو با بی‌بی‌سی فارسی در خواست کرده که باید تلاش شود یکبار دیگر از صندوق‌های رأی مردم، کاندیدای اصولگرا در استان سنی‌نشین سیستان و بلوچستان خارج نشود.

“ع.د” در این نسخه انتخاباتی اشاره می‌کند که باید با همکاری مجموعه اجرایی انتخابات و همچنین اتحاد جریان اصلاح‌طلب و همچنین یکی از جریانات افراطی مذهبی تابلو دار در سیستان و بلوچستان نهایتاً از رأی‌آوری تنها گزینه اصولگرایان در زاهدان، دکتر حسینعلی شهریاری، نماینده اصولگرای زاهدان و رئیس فعلی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، جلوگیری شود.

در حالی که جبهه ائتلاف اصولگرایان در سیستان و بلوچستان به صورت رسمی تنها از یک گزینه آن هم در زاهدان اعلام حمایت کرده، بی‌بی‌سی فارسی در اقدامی قابل تأمل تمرکز خود را بر عدم رأی‌آوری تنها همین گزینه معطوف کرده است.

“ع.د” کیست و چگونه جذب سرویس جاسوسی انگلیس شد؟

“ع.د” پس از انقلاب و در زمان انقلاب فرهنگی دانشجوی سال دوم رشته پزشکی در تهران بود؛ اما به دلیل فعالیت‌‌های سیاسی از دانشگاه اخراج شد. او در اوایل سال ۱۳۶۰ از ایران فرار و به انگلیس مهاجرت کرد. وی در انگلستان مورد توجه دستگاه جاسوسی انگلیس قرار گرفت و سرویس جاسوسی خارجی انگلیس (MI6)، با قرار دادن تسهیلات فراوان در اختیار وی، زمینه تحصیل “ع.د”  را دانشگاه لیدز انگلیس تا مقطع دکترای پزشکی فراهم کرد.

وی سپس با کمک‌های دولت انگلیس، گروهک موسوم به “جبهه متحد بلوچستان” را در لندن راه‌اندازی کرد و طی دو دهه اخیر تلاش کرده است که از درون سیستان و بلوچستان برای ایجاد جریانات تجزیه‌طلب، یارگیری و شبکه‌سازی اجتماعی کنند.

وی همچنین برای پیشبرد برنامه‌های دولت انگلیس در جنوب شرق ایران مرکز مطالعات ملی بلوچستان را راه‌اندازی کرد و از این طریق تلاش کرد برخی دانشجویان ایرانی محصل در دانشگاه‌های انگلیس را جذب کند.

“ع.د” یک پای ثابت برنامه‌های تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی و صدای آمریکا در حوزه اهل سنت و قومیت‌ها بوده و از فعالان شناخته‌شده اپوزیسیون خارج از کشور است.

مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار خود با جمعی از مردم آذربایجان شرقی؛ با اشاره به ورود صریح رسانه‌های دشمن از جمله بی‌بی‌سی به جبهه‌بندی داخلی انتخابات  و اینکه دشمن «دستورالعمل می‌دهد که به چه کسی رأی بدهید یا ندهید» فرمودند: «رادیوی انگلیسی دارد به مردم تهران دستورالعمل میدهد به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید! معنای این چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان تنگ شده برای دخالت کردن در ایران. یک روزی بود که پادشاه کشور وقتی میخواست تصمیم مهمّی بگیرد، سفیر انگلیس را صدا می‌کرد و از او می‌پرسید که این کار را بکنم یا نکنم. انگلیس‌ها یک روزی این‌جور در امور کشور دخالت می‌کردند؛ بعد هم آمریکایی‌ها، یک مدّتی هم هر دو؛ امروز این دست‌ها قطع شده است.»