طرز تهیه پیتزا کلم بروکسل
مواد لازم : یک قاشق چای خوری روغن زیتون ۹ عدد گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده پنج قاشق چای خوری روغن زیتون دیگر دو حبه سیر ، خرد شده شش عدد کلم بروکسل ۲۴۰ گرم پنیر موتزارلا نصف قاشق چای خوری دانه رازیانه یک عدد خمیر پیتزا طرز تهیه : ابتدا فر را روشن کرده […]
مواد لازم :
- یک قاشق چای خوری روغن زیتون
- ۹ عدد گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده
- پنج قاشق چای خوری روغن زیتون دیگر
- دو حبه سیر ، خرد شده
- شش عدد کلم بروکسل
- ۲۴۰ گرم پنیر موتزارلا
- نصف قاشق چای خوری دانه رازیانه
- یک عدد خمیر پیتزا
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن کرده و فر را بر روی دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت (۲۴۵ درجه سانتیگراد) قرار میدهیم و سینی فر را به خوبی چرب میکنیم.
روغن زیتون را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده و گوجهها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت میدهیم و به دستمال کاغذی حولهای انتقال میدهیم تا روغنش گرفته شود.
در ماهیتابه ۵ قاشق روغن زیتون ریخته و سیر را اضافه کرده و تفت دهید و سپس بروکسلها را به سیر اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت میدهیم و به یک کاسه انتقال میدهیم و سپس مواد را روی خمیر پیتزا پخش کرده و دانه رازیانه و پنیر موترازلا را بر روی مواد ریخته و پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا پخته شود.