طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی
این سوپ از بهترین سوپهایی ایتالیایی است که به عروس ایتالیایی مشهور است و طعمی دلپذیر و خوب دارد. پیشنهاد میکنیم حتما این غذا را تجربه کنید. مواد لازم : ۲۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی یک عدد تخم مرغ دو قاشق غذا خوری خرده نان خشک یک قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده […]
این سوپ از بهترین سوپهایی ایتالیایی است که به عروس ایتالیایی مشهور است و طعمی دلپذیر و خوب دارد.
پیشنهاد میکنیم حتما این غذا را تجربه کنید.
مواد لازم :
- ۲۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
- یک عدد تخم مرغ
- دو قاشق غذا خوری خرده نان خشک
- یک قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده
- نصف قاشق چای خوری ریحان خشک شده
- نصف قاشق چای خوری پودر پیاز
- پنج و سه چهارم فنجان سوپ مرغ ( آب گوشت )
- یک فنجان ماکارونی
- یک سوم فنجان هویج ریز خرد شده
طرز تهیه :
گوشت، تخم مرغ، خرده نان، پنیر، ریحان و پودر پیاز را درون یک کاسه متوسط میریزیم و با هم ترکیب میکنیم .
سپس یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار میدهیم و آب گوشت را ریخته و ماکارونی و هویج را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا به جوش آید و سپس به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا آرام غل بزند در همین حین هم میزنیم تا به هم نچسبند.
سوپ شما آماده است و میتوانید از مزه لذیذ آن لذت ببرید.