دسر فندق
دسرِ فندق با میانه شکلات، مناسب برای مهمانی های شبانه شما است. آن را امتحان کنید. نکاتی در رابطه با تهیه ی دسر فندق : ۱- پوست فندق ها را جدا کنید. به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید. ۲- کره را آب کنید. ۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید. ۴- به […]
دسرِ فندق با میانه شکلات، مناسب برای مهمانی های شبانه شما است. آن را امتحان کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی دسر فندق :
۱- پوست فندق ها را جدا کنید. به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید.
۲- کره را آب کنید.
۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید.
۴- به پوست ریز رنده شده ی ۲ عدد پرتقال و آب ۱ عددپرتقال نیاز دارید.
۵- اگر دسترسی دارید، از۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
۶- ازشکلات تلخ، استفاده نمایید. آن را خرد کنید.
- از قبل، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه، تا تست شده و کمی قهوه ای شوند، در فر بگذارید. آنها را آسیاب کنید.
- ۸ عدد قالب تک نفره را با کمی از کره چرب کنید و کمی فندق آسیاب شده در آن ها بپاشید. پودر های اضافی را با ضربه از قالب ها خارج کنید. آنها را کنار بگذارید.
- در ظرفی، آرد و اندکی نمک را الک کنید و به آرامی با بادام آسیاب شده، شکر و تخم مرغ ها، زرده های تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و شیر ترکیب کنید. وانیل و آسیاب فندق را به مواد اضافه کنید. کره و آب پرتقال را هم همینطور. آن ها را با هم ترکیب کنید. از خمیر در قالب ها بریزید و تکه های شکلات در هر خمیر فرو کنید.
- قالب ها را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه تا پف کند ولی مغز پخت نشود، بپزید. این کار باعث می شود تا دسر تر و خوشمزه شود. آن ها را گرم و در صورت تمایل با خامه و تکه های فندق سرو کنید.