ظلم مسئولان جمهوری اسلامی به جمهوری اسلامی!
انتشار تصاویری از مجلس ختم مرحوم آیت الله راستی کاشانی که علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و عسگری رئیس سازمان صداوسیما را در کنار سید محمدخاتمی یکی از سران فتنه نشان می دهد، واکنش های زیادی را در فضای مجازی به دنبال داشته است. پیش از این نیز جریان فتنه تلاش داشت تا با […]
انتشار تصاویری از مجلس ختم مرحوم آیت الله راستی کاشانی که علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و عسگری رئیس سازمان صداوسیما را در کنار سید محمدخاتمی یکی از سران فتنه نشان می دهد، واکنش های زیادی را در فضای مجازی به دنبال داشته است.
پیش از این نیز جریان فتنه تلاش داشت تا با انتشار تصاویر خاتمی در کنار برخی مسئولین نظام از جرم او قبح زدایی کند، و بر همین اساس بود که غلامحسین کرباسچی به انتشار تصویری از خاتمی در کنار وزیر اطلاعات دولت روحانی اقدام کرد، اما آنچه در تصویر جدید خاتمی با برخی مسئولین کنونی کشور حائز اهمیت است، بی تفاوتی و حتی خوش وبش آنها با خاتمی است.
بی تفاوتی علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به محل استقرار خود و نشستن کنار محمد خاتمی و همچنین خوش و بش علی عسکری رئیس صدا و سیما با خاتمی را باید مهمترین نکته قابل توجه این تصاویر دانست. تصاویری که کوچکترین نشانه ای از مرزبندی و یا نمایندگی نگاه نظام به سران فتنه در آن مشاهده نمی شود.
هر چند این رفتار علی لاریجانی مسبوق به سابقه است به نحوی که مواضع او از زمان فتنه ۸۸ نیز حاکی از تلاش وی برای نزدیکی به این طیف سیاسی بوده است، به نحوی که ثمره این رفتار بعدها و در جریان انتخاب رئیس مجلسی که لیست امید مدعی کسب ا کثریت نسبی آن بود نمود پیدا کرد و لاریجانی با رای اکثریت مطلق نمایندگان رئیس آن مجلس شد.
نحوه تعامل تقابلی با نیروهای مومن و انقلابی که بارها از سوی رهبر معظم انقلاب به تعامل با آنها سفارش شده است چه در عرصه اداره مجلس و چه در صحنه های سیاسی دیگر نیز یکی از نشانه های مشهود چرخش علی لاریجانی بود که شاید نقطه اوج آن را در ماجرای برجام و تصویب خسارت بار و همراهی عجیب و سوال برانگیز با دولت و وزرای پر حاشیه ای چون زنگنه و آخوندی بتوان مشاهده کرد.
هر چند که این موضوع درباره رئیس رسانه ملی تفاوت دارد و اساسا نباید وی را چندان صاحب نظر در امور سیاسی تلقی کرد، نکته ای که از نحوه اداره این رسانه مهم کشور در زمان تصدی وی بخوبی روشن است و حاشیه هایی چون مراسم تشییع هاشمی رفسنجانی و خوش و بش با سید محمد خاتمی که – بارها با چراغ سبز او به صدا و سیما حمله شده است – از مصادیق این کم اطلاعی علی عسکری در مسائل سیاسی روز به حساب می آید.هر چند که نباید سابقه مسئولیت وی در دولت هاشمی رفسنجانی و ارتباطات شخصی وی با این طیف سیاسی را نیز در این رفتار عجیب و تاسف بار سیاسی او بی تاثیر دانست.
محمدایمانی در مطلبی با عنوان« چرا مشکل خاتمی با تله گذاری حل نمی شود؟» اینگونه این ظلم به نظام را تحلیل کرده است:
مراسم وداع با پیکر مرحوم آیتالله راستی کاشانی دیشب در حسینیه جماران برگزار شد. در حاشیه این مراسم ، تصاویری منتشر شده که سید محمد خاتمی (از سران فتنه ۸۸) را کنار آقایان رئیس مجلس و رئیس صدا و سیما نشان می دهد. آبان دو سال پیش هم کرباسچی عکس مشابهی را از خاتمی – به بهانه حضور درمراسم روضه در خانه قدرت علیخانی- کنار وزیر اطلاعات گرفت. تدارک کنندگان این تصاویر لابد تصور می کنند که از این طریق می شود به ممنوعیت زدایی از خاتمی پرداخت.