اخبار » اقتصادی
کد خبر : 70532
دوشنبه - ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۸

پابرجایی تحریم‌‌ها مانع جذب سرمایه‌گذار خارجی فرودگاه‌ها پس از توافق هسته‌ای شده است

خبرگزاری ترند به نقل از یک مقام ایرانی نوشت سازمان فرودگاهی ایران برای توسعه زیرساخت‌های هوایی خود از ژانویه ۲۰۱۶ یعنی زمان اجرای توافق هسته‌ای تاکنون نتوانسته‌ است هیچ توافقی را با شرکت‌های خارجی منعقد کند. یدالله آقایی صائم، مسئول روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در پاسخ به این سوال که چه […]

پابرجایی تحریم‌‌ها مانع جذب سرمایه‌گذار خارجی فرودگاه‌ها پس از توافق هسته‌ای شده است

خبرگزاری ترند به نقل از یک مقام ایرانی نوشت سازمان فرودگاهی ایران برای توسعه زیرساخت‌های هوایی خود از ژانویه ۲۰۱۶ یعنی زمان اجرای توافق هسته‌ای تاکنون نتوانسته‌ است هیچ توافقی را با شرکت‌های خارجی منعقد کند.

یدالله آقایی صائم، مسئول روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در پاسخ به این سوال که چه توافق‌هایی با سرمایه‌گذاران خارجی منعقد شده است، به خبرگزاری ترند گفت تنها مذاکرات برگزار شده است و پاسخش به این پرسش منفی بود.

شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران مسئول تضمین امنیت فعالیت‌ها، مدیریت، تعمیر و توسعه فرودگاه‌ها، سیستم‌های ناوبری هوایی و مدیریت ترافیک هوایی در ایران است.

به همین دلیل این مقام ایرانی معتقد است که این کشور به جذب سرمایه گذاری برای برطرف کردن محدوده گسترده‌ای از نگرانی‌ها نظیر احداث فرودگاه‌ها و پایانه‌های جدید و توسعه سیستم‌های کنترل ترافیک هواییش نیازمند است.

سیستم هوایی ایران تحت تاثیر تحریم‌های بین‌المللی قرار گرفت که قرار بود با اجرای توافق هسته‌ای پایان یابد. با این حال، یک سری از تحریم‌های آمریکا هنوز پابرجاست که مانع از انجام تراکنش‌ها با ایران به دلار می‌شود و تحریم‌های جدید آمریکا و همچنین تحریم‌های پس از اجرای توافق هسته‌ای، شرکت‌های خارجی را از نزدیک شدن به ایران باز می دارند.

در حال حاضر، ایران در نظر دارد تا فرودگاه مهرآباد، امام خمینی، تبریز، مشهد، اصفهان، کرمان و شیراز را بیشتر از طریق سرمایه‌گذاری خارجی توسعه دهد. برای این منظور، به ۳ میلیارد دلار نیاز است.

تعداد گردشگران خارجی که از ایران در سال مالی گذشته دیدار کرده‌اند، بیش از ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است که نشان می‌دهد ایران یکی از مقاصد مسافرتی برجسته در جهان بوده است.

در میان ۲۰ سایت ثبت شده در فهرست جهانی هریتیج یونسکو،از ایران بارها به عنوان مقصد مسافرتی بسیار مورد بازدید قرار گرفته، نام برده شده است.

ایران در نظر دارد تا سال ۲۰۲۵ سالانه ۲۰ میلیون گردشگر جذب کند و بخش گردشگری خود را به ۳۰ میلیارد دلار توسعه دهد.