دهها دانشمند جهان خواستار ممنوعیت استفاده از رباتهای قاتل شدند
به نقل از سی نت، این دانشمندان تصریح کرده اند که سازمان ملل متحد باید هر چه سریع تر استفاده از ربات های قاتل در دنیا را ممنوع کند. آنها از سازمان ملل خواسته اند تا گام هایی در این جهت بردارد و هر چه سریع تر جلوی استفاده از تسلیحات خودکار و هوشمند مانند […]
به نقل از سی نت، این دانشمندان تصریح کرده اند که سازمان ملل متحد باید هر چه سریع تر استفاده از ربات های قاتل در دنیا را ممنوع کند. آنها از سازمان ملل خواسته اند تا گام هایی در این جهت بردارد و هر چه سریع تر جلوی استفاده از تسلیحات خودکار و هوشمند مانند پهپادهای مسلح، تاک های هوشمند و مسلسل های پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی را بگیرد.
امضاکنندگان این نامه در مورد مسابقه تسلیحاتی در جهان برای ساخت ربات های قاتل هشدار داده و اظهار داشته اند سلاح های هوشمند و خودکار مرگبار منازعه تسلیحاتی را در جهان تشدید می کنند و آن را به مقیاسی خواهند رساند که تاثیرات آن بر زندگی انسان در زمانی بسیار سریع تر از حد تصور بشر مشخص خواهد شد. مدت زمان زیادی برای واکنش نشان دادن به این مساله باقی نمانده است. درب جعبه پاندورا باز شده و بستن آن دشوار است.
در این نامه از شرکت کنندگان در کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی در ملبورن استرالیا خواسته شده تا اقداماتی به منظور گنجاندن این نوع سلاح ها در فهرست سلاح های ممنوعه جهان انجام دهند. زیرا کاربرد این تسلیحات از نظر اخلاقی کار بسیار اشتباهی است.
در سال ۲۰۱۵ برای اولین بار کنفرانسی در سازمان ملل برای مقابله با کاربرد تسلیحات خودکار و هوشمند برگزار شد. اما انگلیس با تحریم این نوع سلاح ها مخالفت کرد. زیرا مدعی بود که برنامه ای برای ساخت این نوع سلاح ها ندارد. مشکل دیگر در این زمینه عدم وجود تعریفی جامع از سلاح های خودکار است. چنانچه برخی کشورها تعدادی از سیستم های دفاعی را در زمره این تسلیحات می دانند، اما بقیه با این تعریف موافق نیستند.