بازدید از شتابدهنده فاتحان ثریا در کاشان مرا به فکر فرو برد
پرفسور عباسعلی رستمی، موسس و بنیانگذار دانشگاه شمال با حضور در شتابدهنده فاتحان ثریا در کاشان که بزرگترین شتابدهنده حوزه IT/ICT در کشور به شمار می رود از بخش های مختلف این مجموعه بازدید به عمل آورد. وی در جریان این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: جوانان می توانند فکر و ایده خود را در […]
پرفسور عباسعلی رستمی، موسس و بنیانگذار دانشگاه شمال با حضور در شتابدهنده فاتحان ثریا در کاشان که بزرگترین شتابدهنده حوزه IT/ICT در کشور به شمار می رود از بخش های مختلف این مجموعه بازدید به عمل آورد.
وی در جریان این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: جوانان می توانند فکر و ایده خود را در اینجا پیاده سازی کنند تا تجارب مناسبی برای آینده خود کسب کنند که می تواند بسیار کارساز باشد.
موسس و بنیانگذار دانشگاه شمال آمل با اشاره به دوران دانشجویی خود در کشور کانادا اظهار داشت: در آنجا دانشجویان به مدت ۶ ماه به کارخانه ها فرستاده می شدند و وقتی دانشجو کارخانه را می دید و مشکلات حوزه کسب و کار و اقتصاد را درک و تلاش می کرد تا مشکلات را در دانشگاه حل کند و کارآموزی به معنی واقعی انجام می شد اما متاسفانه در دانشگاه های ایران دانشجو برای کارآموزی تنها چند برگه را سیاه می کند اما عملا هیچ کاری نمی کند.
رستمی ادامه داد: در واقع شتاب دهنده نقش همان شرکت ها و کارخانجات را دارد که جوانان و نوجوانان با ورود به آن تجارب بسیاری کسب می کنند.
وی با بیان اینکه ایرانی ها بسیار با استعداد هستند اما مدیریت درستی وجود ندارد، افزود: در حال حاضر تنها این ذهنیت وجود دارد که دانشجو بیاید و مدرکی بگیرد و پولی پرداخت کند در صورتیکه هدف باید کشف استعداد باشد.
رستمی با بیان اینکه متاسفانه در دانشگاه ها فکر کردن از دانشجو گرفته می شود و دانشجو را وادار می کنند که یک سری واحد را پاس کند، گفت: در شتابدهنده ها کار فکری است که در این صورت می تواند بسیار تاثیرگذار باشد و فکر کردن باعث نواوری در جوان ها می شود.
وی اظهار داشت: به طور مثال وقتی وارد اتاقی می شویم و می بینیم که چراغی خاموش است شاید سریع بگوییم برق قطع است در صورتیکه امکان دارد کلید چراغ مشکل داشته باشد و باید تمامی جوانب بررسی شود.
موسس و بنیانگذار دانشگاه شمال آمل با اشاره به اینکه دانشجوی مستعد و مراکز تحقیقاتی زیادی در کشور داریم اما استعداد به تنهایی فایده ای ندارد، گفت: جمع کردن جوانان در شتابدهنده کار خوبی است و کار باید انجام شود به طور مثال دره ی سیلیکون در آمریکا به همین روش ایجاد شده و ایده ی دانشجویان به ان شکل داده است.
وی افزود: در دانشگاه شمال که یک دانشگاه غیردولتی است حدود ۶۰۰۰ دانشجو داریم و اگر قرار است مجموعه ی فاتحان ثریا در ساختمانی که به همین منظور در حال ساخت است مستقر شود باید با واحد کاشان در ارتباط باشیم.
رستمی افزود: وقتی اینجا را دیدم واقعا به فکر فرو رفتم که چقدر خوب است که جوانان و نوجوانان اینجا دور هم جمع هستند و این خودش یک آموزش است اما من نتیجه ی کلی را بعد از بازدید کلی خواهم گفت و خوشحال هستیم که دانشگاه آزاد کاشان با فاتحان ثریا همکاری می کند و این خود نوعی خدمت است.