اجتماعی » سیاسی » مازندران
کد خبر : 56296
پنجشنبه - ۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۰

بررسی تهدیدات فضای مجازی برای خانواده و فرزندان

سرهنگ حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتا استان مازندران ، گفت: اینترنت مزایای قابل توجهی را برای همگان به ارمغان آورده است. مزایایی که سالانه میلیون ها نفر را به خود جذب می کند، اگرچه مزایای بالقوه این شبکه جهانی به هیچ عنوان قابل انکار نمی باشد، اما تهدیداتی نیز در آن نهفته است که می […]

بررسی تهدیدات فضای مجازی برای خانواده و فرزندان

سرهنگ حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتا استان مازندران ، گفت: اینترنت مزایای قابل توجهی را برای همگان به ارمغان آورده است. مزایایی که سالانه میلیون ها نفر را به خود جذب می کند، اگرچه مزایای بالقوه این شبکه جهانی به هیچ عنوان قابل انکار نمی باشد، اما تهدیداتی نیز در آن نهفته است که می تواند کاربران کودک و نوجوانان را به راحتی در دام خود گرفتار سازد.

رئیس پلیس فتای استان مازندران، افزود: کودکان امروز امکان این را دارند که با فناوری های حیرت انگیز عصر اطلاعات آشنا شوند و با دسترسی به ابزارهایی چون رایانه های شخصی و موبایل های هوشمند به فضای اینترنت راه پیدا کنند.

سرهنگ محمدنژاد،خاطر نشان کرد: گسترش فضای مجازی در حوزه رابطه فرزندان و والدین تغییراتی را به وجود آورده است که از جمله آن به کاهش نقش خانواده به عنوان مرجع، کاهش ارتباط والدین با فرزند، شکاف نسلی به دلیل رشد تکنولوژی، از بین رفتن حریم بین فرزندان و والدین را می توان نام برد. لذا والدین باید تا حدودی به فناوری های روز دنیا مسلط باشند و آگاه باشند که تغییر در رفتار فرزندان به معنای ایجاد تغییر در طرز فکر آنها است.

وی تصریح کرد: والدین باید نسبت به آسیب ها، فرصت ها و تهدیدات فضای مجازی اطلاعات لازم را کسب کنند و مطالب مفید آن را به فرزندان و نزدیکان خود منتقل کنند.

سرهنگ محمدنژاد در ادامه اظهار داشت: زمانی که خانواده تصمیم میگیرد برای فرزند خود ابزارهای نوین ارتباطی تهیه کند، قبل از خرید، توافقی میان والدین و فرزندان به عمل آید که بر اساس آن نوع و زمان استفاده از رسانه­های دیجیتال مشخص شده باشد و بدون قانون مشخص و مدون نمی توان از آسیب های رسانه در امان بود.

رئیس پلیس فتا مازندران همچنین هشدار داد: رایانه منزل را در فضای رفت و آمد افراد خانواده قرار دهید تا بتوانید زمان و وبسایت های مورد استفاده فرزندانتان را مشاهده کنید و هر از گاهی به آن سر بزنید و جستجوهایشان را کنترل کنید.

وی ضمن اشاره به اینکه والدین باید بر خرید و استفاده از بازی های رایانه ای فرزندان خود نظارت کافی داشته باشند، عنوان داشت: بازی های رایانه ای خارجی با سناریوها و اهداف خاصی طراحی می شوند، از این رو فرزندان خود را درباره آسیب های فرهنگی و اخلاقی این بازی­ها آگاه کنید.

سرهنگ محمد نژاد با توصیه به خانواده ها مبنی بر منع فرزندانشان از رفتن به اتاق های گفتگو(چت روم) خطب به آنان گفت:بدانید که ارسال پیام در یک اتاق گفت و گو آدرس الکترونیکی شما را به سایرین نمایش میدهد.

رئیس پلیس فتا مازندران در خاتمه از خانواده ها خواست به فرزندان خود بیاموزید که به درخواست کاربرانی که نمی شناسند پاسخ ندهند و تحت هیچ عنوان اطلاعات شخصی و مالی خود را در فضای مجازی ارسال نکنید و به فرزندانتان بگویید که هیچ گاه این اطلاعات را در شبکه های اجتماعی برای کسی بازگو نکنند.