اجتماعی » سیاسی » مازندران
کد خبر : 49429
شنبه - ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۵

تامین نظم و امنیت تعطیلات نوروز در مازندران با ۷ هزار نیروی پلیس

سردار سید محمود میرفیضی فرمانده انتظامی مازندران در نشست با خبرنگاران رسانه های گروهی استان ، با بیان این که برای مقابله با جرایم در حوزه فضای مجازی به دنبال تقویت پلیس فتا هستیم ، از تشکیل ۸۸۶ فقره پرونده در ارتباط با تخلفات در حوزه فضای مجازی در استان خبرداد. وی گفت: کلاهبرداری های […]

تامین نظم و امنیت تعطیلات نوروز در مازندران با ۷ هزار نیروی پلیس

سردار سید محمود میرفیضی فرمانده انتظامی مازندران در نشست با خبرنگاران رسانه های گروهی استان ، با بیان این که برای مقابله با جرایم در حوزه فضای مجازی به دنبال تقویت پلیس فتا هستیم ، از تشکیل ۸۸۶ فقره پرونده در ارتباط با تخلفات در حوزه فضای مجازی در استان خبرداد.

وی گفت: کلاهبرداری های اینترنتی، سرقت و حتک حیثیت افراد از مهمترین تخلفات ثبت شده در این خصوص بوده است که ۸۵ درصد از این جرایم منجر به کشف شد .

فرمانده انتظامی استان مازندران، از انهدام ۱۲۰ باند تهیه و توزیع مواد مخدر و کشف بیش از دو تن و ۸۰۰ کیلو انواع موادمخدر در استان در یک سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: کشفیات مواد مخدر در مقایسه با سال گذشته افزایش ۱۱ درصدی داشته است .

سردار میرفیضی با بیان این که یک هزار و ۱۲ فقره پرونده در رابطه با کلاهبرداری ها تشکیل شده است،خاطر نشان کرد: ۷۳ درصد از کلاهبرداری های انجام شده در استان منجر به کشف شد .

وی ارزش ریالی پرونده های متشکله در خصوص کلاهبرداری ها را بالغ بر ۴۷۳ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: یک هزار و ۱۶۰ نفر در این ارتباط دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند .

میر فیضی از کاهش ۲۳ درصدی قتل در استان خبر داد و ادامه داد: در راستای مقابله با تصرف اراضی ملی در استان ۲۹ فقره پرونده زمین خواری در استان تشکیل شد که با تلاش های صورت گرفته در این زمینه ۳۱۸ هزار متر مربع از اراضی ملی به ارزش ۷۲ میلیارد تومان از چنگ زمین خواران رفع تصرف شد .

فرمانده انتظامی استان مازندران، از انهدام ۱۰۵ باند سرقت و دستگیری ۳۷۵ سارق حرفه ای که ۲۷ درصد آنان را غیر بومی استان تشکیل می دادند، خبر داد و گفت : ۸۳ درصد از سرقت های انجام شده منجر به کشف شد .

سردار میرفیضی اظهار داشت:۱۳مرحله طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز در استان به اجرا در آمد که در این راستا یک هزار و ۷۷۰ فقره پرونده با ارزش ریالی ۲۰۰ میلیارد ریال تشکیل و ۱۸ باند قاچاق کالا و ارز در استان متلاشی شد .

وی از مراجعه بیش از ۵ هزار و ۶۰۰ نفر به مرکز مشاوره آرامش در استان خبرداد و تصریح کرد: ۱۴هزار و ۷۷۰ فقره پرونده در دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های استان تشکیل شد که ۷۴ درصد از این پرونده ها منجر به صلح و سازش شد .

سردارمیرفیضی با بیان این که نگاه نیروی انتظامی به موضوع چهارشنبه آخرسال یک نگاه جامعه محوری و نگاهی اجتماعی است، گفت : ما به دنبال حل مشکلات اجتماعی با راهکارهای اجتماعی هستیم .

وی با تاکیدبر مراقبت خانواده ها از فرزندان خود در برابر حوادث چهارشنبه آخر سال، گفت: اقدامات خوبی در سال گذشته از سوی رسانه ها صورت گرفت ولی متاسفانه در یک دهه گذشته برخی افراد سودجو به دنبال منافع مادی با ایجاد آتش سوزی ها به جای رواج سنت های این مراسم دیرینه هستند .

میرفیضی تصریح کرد: در گذشته برای برپایی این سنت دیرینه به هیچ کس آسیبی وارد نمی شد ولی در چند سال اخیر شاهد حوادث ناگوار از جمله قطع عضو و آسیب رسیدن به افراد جامعه خصوصا به کودکان و افراد مسن هستیم .

میرفیضی با بیان این که نگاه ناجا به چهار شنبه آخر سال نگاه تعاملی است نه تقابلی و هر کجا که آسایش ، امنیت و آرامش مردم به مخاطره بیافتد، پلیس از هیچ گونه تلاشی فروگذار نخواهد کرد، گفت: مردم باید پلیس را درکنارخود ببینند و مهمترین مطالبه مردم با پلیس برخورد با هنجار شکنان ، مزاحمت های خیابانی و افراد مخل نظم و امینت اجتماعی است.

فرمانده انتظامی استان از کشف بیش از ۵۵۰ هزار عدد مواد منفجره و محترقه در استان طی این مدت خبر داد و گفت: با صنوف و واحدهای صنفی متخلف برخورد شد .

وی با اشاره به این که برابر آمار اورژانس کشور ۱۲ درصد از حادثه دیدگان چهارشنبه آخر سال در منازل خود و ۸۰ درصد در خیابان ها دچار آسیب شده اند، تصریح کرد: خانواده ها نقش مهمی در کنترل فرزندان خود دارند و معلمان و مسئولان آموزشی به عنوان قشر دوم باید با آموزش همگانی، جوانان و نوجوانان را از حوادث چهارشنبه اخر سال آگاه سازند و رسانه ها هم به عنوان قشر سوم جامعه باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند .

سردار میر فیضی با بیان این که خط قرمز پلیس در چهارشنبه آخرسال هنجارشکنی ها و ایجاد مزاحمت برای مردم است، گفت: پلیس در چهارشنبه آخر سال به همراه دستگاه قضائی در صحنه حضور خواهد داشت .

وی از اجرای طرح های نوروزی از ۲۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردین ماه ۹۶ در استان مازندران خبرداد و گفت: با توجه به حجم بالای مسافرت ها از سراسر کشور به استان مازندران، نوروز در این استان ملی است و لازم است مسئولان نگاهی ملی به این استان داشته باشند .

سردار میرفیضی با اشاره به بکارگیری هفت هزار نفر از نیروهای پلیس در اجرای طرح های انتظامی و ترافیکی برای ایجادامنیت مردم و مسافران نوروزی در استان خاطر نشان کرد: ۶۸ ایستگاه پلیس در مناطق تفریحی ، سواحل و ورودی های استان برپا شده است ضمن این که ۱۴۰۰ گشت پیاده ، موتوری و خودرویی در اجرای این طرح بکار گیری خواهند شد .

میر فیضی همچنین ، اظهار داشت: در بحث مشارکت با دستگاه های امدادی، اورژانس، جمعیت هلال اجمر ، راهداری ۲۰۰ پایگاه ثابت و ۵۷۲ اکیپ سیار هلال احمر و اورژانس در همکاری با پلیس ،مسئولیت ارائه خدمات به مردم را بر عهده دارند .

وی در ادامه گفت: استان مازندران در سال گذشته با همکاری دستگاه های اجرایی رتبه دوم کشوری را در کاهش کشته شدگان حوادث جاده ای کسب کرده است و از سال ۱۳۸۰ تاکنون با افزایش تولیدخودرو و حجم ترددها کاهش ۵۰ درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی را در سطح کشور شاهد بوده ایم .

میرفیضی با اشاره به این که در نوروز سال گذشته به طور میانگین روزانه یک تا دو نفر کشته داشته ایم و در مجموع طی ایام نوروز ۳۵ نفر جان خود را در سوانح رانندگی از دست داده اند ،ابراز امیدواری کرد: با تلاش و همکاری همه دستگاه های اجرایی و مردم شاهد کاهش حوادث رانندگی در نوروز امسال باشیم .

وی عملکرد و ماموریت نیروی انتظامی را برخلاف دیگر دستگاه ها بین بخشی دانست و افزود: نیروی انتظامی در این ارتباط با همکاری دیگر نهادها به موفقیت های خوبی دست یافته است .

سردار میرفیضی با بیان این که امنیت پایدار مبتنی بر مردم است،گفت: به پشتوانه این مردم کشور ما در بین سایر کشورهای منطقه از امنیت بسیار بالایی برخوردار است .

فرمانده انتظامی مازندران در پایان ابراز امیدواری کرد: با تعامل همه دستگاه ها و مردم آرامش نشاط بهاری را همراه با رعایت قانون و نظم اجتماعی شاهد باشیم .