تمام محلات ساری باید از حقوق شهروندی یکسان برخوردار شوند
مهدی عبوری ، شهردار ساری در نشست هم اندیشی الحاق محلات جدید به شهر ساری، اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست قدردانی ازمنتخبان مردم در سمتهای شورای اسلامی روستا وعزیزان دهیاراست که در شورای اسلامی چهارم زحمات زیادی را متقبل شدند. وی با اشاره به اینکه طرحهای جامع توسط وزارت راه و شهرسازی تهیه […]
مهدی عبوری ، شهردار ساری در نشست هم اندیشی الحاق محلات جدید به شهر ساری، اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست قدردانی ازمنتخبان مردم در سمتهای شورای اسلامی روستا وعزیزان دهیاراست که در شورای اسلامی چهارم زحمات زیادی را متقبل شدند.
وی با اشاره به اینکه طرحهای جامع توسط وزارت راه و شهرسازی تهیه وطرح جامع از طریق مشاورانی که در این امر انتخاب میشوند صورت میگیرد.
شهردار ساری با بیان اینکه ۲۱ سال قبل آخرین طرح جامع شهر ساری ابلاغ شد و از سال ۸۴ تا کنون ساری فاقد طرح جامع جدید بود، اضافه کرد: طبق قانون طرح جامع قدیم تا زمانی که طرح جدید تدوین نشده است، لازمالاجرا است.
این مسؤل، جلسات هماندیشی و مشورت برای حل مشکلات را سیاسی ندانست و گفت: حرفهای مرا سیاسی تلقی نکنید شهرداری هم علاقمند بود تا توسعه شهر به سمت دریا ی مازندران هم صورت گیرد.
عبوری در ادامه اظهارداشت : چه باید کرد که پیش ازشروع دوره خدمت اینجانب در شهرداری دو بخش رودپی شمالی و جنوبی شکل گرفته بود و بر اساس قانون هیچ بخشی نمیتواند اضافه و یا کم شود جز اینکه بعد از مراحلی در وزارت کشورتصمیم قبلی باطل اعلام شود.
مهدی عبوری با بیان اینکه شهرداری ساری پیشنهاد نموده بود تا توسعه شهری از ساری به سمت دریا صورت پذیرد، تصریح کرد: این طرح از سوی وزارت کشورقابلیت اجرایی شدن داشت اما به هر دلیلی صورت نگرفت.
شهردار مرکز مازندران، محدوده شهر ساری را از شمال تا دیوار دانشگاه روزبهان دانست و افزود: مجموعه مدیریت شهری به رفاه شهروندان می اندیشد اما بپذیرید که در این حیطه مطروحه تمام اختیارات امر بر عهده نهاد شهرداری نیست اما این نهاد به دلیل آنکه مردمداری را سرلوحه اقدامات خود قرار داده است ، بر این اساس لحظه ای از عملگرایی مبتنی بر اقدام وعمل فرموده مقام معظم رهبری غافل نخواهد شد.
شهردار ساری با اعلام اینکه طرح جامع شهر ساری اردیبهشت سال ۹۵ ابلاغ شد و نحوه واگذاری آن در همه ابعاد دیده شده است ، بیان داشت: یکی از دلایل عقبماندگی ساری همین نگاههای سیاسی است و بعد از خود، می پرسیم چرا رشد و توسعه ساری با شتابی اندک پیش می رود.
عبوری با اشاره به اینکه برای رسیدن به شرایط مطلوب توسعه و رفاه شهروندی دغدغه تیم مدیریت شهری باید کار برای مردم باشد، افزود: برای نخستینبار ۱۰ روستا به سه منطقه شرق ، غرب و جنوب مرکز استان مازندران الحاق شده است و شهرداری قطعا با مطالعاتی که انجام پذیرفته و کار کارشناسی عزیزان حاضر در جلسه از مشکلات موجود مطلع شده است، اما فراموش نکنیم که برای انجام امر می بایست طبق قانون رفتار نماییم و نمی بایست انتظارات از شهرداری فراتر از این مهم باشد.
وی با بیان اینکه خیلیها بخاطر اینکه عبوری زیاد میداند نمیتوانند او را تحمل کنند، اضافه کرد: از ابتدای خدمت تاکنون خدمتگذاری به مردم را در عمل نشان داده ام وهر جا تیم مدیریت شهری ورود پیدا کرد، خروجی آن برای شهر ساری آبادانی و پیشرفت بوده است.
این مسؤول با بیان اینکه شهرداری در الحاق روستا به شهر به جبر، خدمات روستایی را جایگزین خدمات شهری نخواهد کرد، افزود: ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار ساری به ۴ هزار هکتار وسعت تبدیل شد و حریم شهر تا ۱۲ هزار هکتار افزایش یافته است.
عبوری اظهار کرد: در اجرای الحاق روستای ۱۰ گانه به شهر ساری بیش از ۵۰ هزار نفر به جمعیت مرکز مازندران اضافه شد ودغدغه من برای اهالی همه محلههای مختلف ساری است، افزود: خدماترسانی شهرداری به محلات ده گانه الحاقی به شهر ساری کمتر از سایر محلات نیست و نخواهد بود.
در ابتدای حضور در شهرداری بیان نمودم که شهر می بایست متوازن توسعه یابد. اگر امروزاین نهاد در حال ساخت بوستان بانوان در شمال شهر می باشد وهمزمان دو زیرگذر در جنوب شهر، احداث زیرگذر در ذغالچال، دوربرگردان در بلوار پاسداران و بوستان ولایت در مرکز شهر ساری را در دستور کار قرار دارد و این یعنی گستردگی انجام پروؤه ها در تمام جغرافیای ساری.
مهدی عبوری با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرموده اند؛وظیفه اصلی مدیران امید آفرینی باشد، به عنوان سرباز کوچک ولایت اعلام میکنم با اجرای متوالی پروژههای عمرانی، کار، تلاش و پیگیری امیدآفرینی برای اهالی شهر حاصل شده باشد.
عبوری بیان کرد: امیدآفرینی با جلسات و همایشها ایجاد نمیشود وضعیت شهر ساری بعد از ۳۹ سال واین چهار سال اخیر دیده شده است، همه مدیران به اندازه توان و عرضه خود کار کرده و می کنند.
وی با بیان اینکه برای خدمتگذاری به مردم یاد گرفته ام ، سرم را فقط در مقابل مردم خم کنم ونه مدیران بالادستی و این را با خدای خود عهد نموده ام. ، خدا را شاکرم تاکنون برای احقاق حق مردم ساری کوتاهی نکرده ام.
اگر اهل معامله بودم با تمام مشکلات موجود در کشور ساری اینک بدل به کارگاه بزرگ سازندگی نمی شد.
این مسؤول با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمان میدهد حماسه اقتصادی اجرا شود، وقتی میگوئیم ولایتمداریم ، حاصل حماسه اقتصادی در ساری ؛ یعنی تبدیل بودجه ۷۰ میلیارد تومانی شهرداری ساری به ۵۸۴ میلیارد تومان .
عبوری به فرموده مقام معظم رهبری، درمورد مدیریت جهادی اشاره کرد و ادامه داد: مدیریت جهادی یعنی اینکه ۱۰۰ روزه پارک ملل احداث شود، ۲۹ روزه امام زاده یحیی تعریض شود و تلاش در احداث زیر گذر میدان فرحآبادو تبدیل نمودن پادگان قدیم ساری به بوستان ولایت که در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه وقتی مقام معظم رهبری میفرمایند اقدام و عمل یعنی اجرای طرح به زمین مانده هدایت آبهای سطحی بعد از ۱۷ سال و انجام آن بعد از یک سال و نیم، درحالیکه انجام پروژه طرح هدایت آبهای سطحی از دغدغه های مهم مردم ساری بود.
شهردار ساری افزود: اجرای این پروژهها خواب و خیال و شعار و برنامه نیست همه در سایه اقدام و عمل انجام شده است.
با تمام سنگ اندازیها و کار شکنیهایی که همه مردم شهراز آن خبر دارند و می دانند از کجا نشات میگیرد و ما به آن توجه ای نداریم چرا که توجه ما خدمت به مردم است ،هر که دلش هرچه خواست بگوید ما با تمام توان جهت خدمت به مردم حرکت می کنیم .
وی در ادامه به دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها افزود :احکام شورای عالی شما آماده میشود و برخی کارها در محلات به صورت هیات امنایی و به صورت شورای عالی اداره میشود، شهرداری نمیخواهد برای مردم مشکل ایجاد کند درد دل مردم روستا را وقتی کسی پاسخگو نیست اعضای محترم شوراها میشنوند ، لازم است همدیگر را درک کنیم .
شهردار ساری با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه شهرداری در کنار شما به عنوان اعضای شوراها و دهیاران قرار دارد، بیان کرد: هیچ نگرانی برای الحاق شدن به شهر ساری نداشته باشید.
این مسؤول دسترسی به حمل و نقل شهری، ایجاد فضای ورزشی، احداث پارک و توسعه فضای سبز و ایجاد رفاه شهروندی به طور یکسان در تمام محلات ساری را حق مردم محلات مختلف دانست و ادامه داد: اضافه شدن ۵۰۰ هکتار عرصه به فضای شهری برای خدماترسانی نیازمند آموزش نیروی انسانی و افزایش ماشینآلات است که فرصت میخواهد.
شهردار ساری در بخش پایانی سخنانش با اعلام اینکه سطح مطالبات مردم ساری افزایش یافته است و این اتفاق باید ۲۰ سال پیش از این میافتاد، افزود: هر فردی بخواهد خدمتگذار شهروندان ساروی در شورا و شهرداری شود نمیتواند به عقب برگردد ، دغدغه مردم ساری باید سرلوحه کار قرار گیرد.
تمام طرحهای تدوین شده در سند چشمانداز مرکز مازندران توسط مدیریت شهری به صورت مسیرمشخص ریلگذاری شده است، و هر فردی که میخواهد خدمتگذار مردم ساری باشد باید این مسیر را تا نقطه هدف طی کند