اجتماعی » سیاسی » مازندران
کد خبر : 47087
سه شنبه - ۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۲

مشارکت شهروندان در پاکیزگی شهر/بیش از ۷۵ درصد هزینه های مدیریت پسماند را شهرداری ساری می پردازد

بهارفر گفت: مبالغ درج شده در قبوض بهای هزینه خدمات شهری، شامل هزینه‌های سالانه جمع‌آوری، انتقال و دفن زباله‌ها و رفت‌ وروب شهری هر خانوار است که برای اماکن مسکونی در سال ۱۳۹۵ مبلغ یکصد هزار تومان بوده و در سه دوره چهارماهه چاپ و توزیع شده است. سهم هر خانواده ساروی در روز ، […]

مشارکت شهروندان در پاکیزگی شهر/بیش از ۷۵ درصد هزینه های مدیریت پسماند را شهرداری ساری می پردازد

بهارفر گفت: مبالغ درج شده در قبوض بهای هزینه خدمات شهری، شامل هزینه‌های سالانه جمع‌آوری، انتقال و دفن زباله‌ها و رفت‌ وروب شهری هر خانوار است که برای اماکن مسکونی در سال ۱۳۹۵ مبلغ یکصد هزار تومان بوده و در سه دوره چهارماهه چاپ و توزیع شده است.

سهم هر خانواده ساروی در روز ، کمتر از ۳۰۰ تومان

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری از عدم افزایش بهای هزینه خدمات شهری در سال ۱۳۹۶ گفت و خاطرنشان کرد: علی رغم ابلاغیه وزارت کشور با توجه به مصوبه شورای محترم شهر، در سال ۱۳۹۶ برای اماکن مسکونی هیچ‌گونه افزایش هزینه  نخواهیم داشت اما با تفکیک اماکن پرزباله از سایرصنوف نوع محاسبات برای آن ها متفاوت خواهد بود، همچنین با بازبینی در هزینه‌های مشاغل خاص مانند مطب پزشکان و دفاتر مهندسان تعدیل‌هایی را در این صنوف خواهیم داشت.

 وی محاسبه کلیه هزینه های خدمات شهری را بر اساس دستورالعمل های ابلاغی وزارت کشور اعلام کرد و افزود: در ابلاغیه وزارت کشور، شهرداری‌ها مکلف شده‌اند ظرف مدت پنج سال، تمامی مبالغ قبوض هزینه ی خدمات شهری را تا نرخ تمام شده هزینه های مربوط به جمع آوری، انتقال، دفن زباله های شهری و رفت و روب شهری افزایش و آن را تماما از شهروندان اخذ نمایند .
بهارفر یادآور شد: سازمان مدیریت پسماند، بر اساس همین مصوبه، هرساله محاسبات مربوطه را انجام و از طریق شهرداری به شورای اسلامی شهر، پیشنهاد می‌نماید و شورا بر اساس شرایط اجتماعی و اقتصادی شهروندان و میزان تورم عمومی نسبت به تعدیل مبالغ پیشنهادی بر اساس فرمول های ابلاغی وزارت کشور اقدام و جهت اجرا به سازمان ارسال می نماید که بر این اساس، تعرفه های اعلام شده در سال های ۹۴ و۹۵ ، حدودا ۴۵ درصد کمتر از مبالغ واقعی و محاسباتی است. همچنین میانگین نرخ قبوض بهای هزینه ی خدمات شهری اصناف نیز برای سال آتی ماهانه ۷۵۰۰ تومان پیشنهاد شده که متوسط ۲۵۰ تومان در روز را خواهد داشت .
مدیرعامل سازمان پسماند مشارکت مردم در پرداخت قبوض را خوب توصیف کرد و گفت: نگاه سازمان و شهرداری ساری و خصوصاً شهردار نگاه حمایتی است و خوشبختانه شورای اسلامی شهر نیز تعامل سازنده‌ای را با شهرداری و سازمان در این خصوص دارد و درنتیجه شاهد تصویب تعرفه‌هایی به‌مراتب بسیار کمتر از مصوبه ابلاغی وزارت کشور هستیم چراکه چنانچه هزینه خدمات شهری در سال گذشته در شهر ساری با فرمول وزارتخانه برای هر واحد مسکونی محاسبه می‌شد، این مبلغ صد و هفتاد هزار تومان و در سال جاری حدود دویست هزار تومان بوده است، اما سازمان تقریباً نیمی از این مبلغ را از شهروندان اخذ می‌نماید.
وی ادامه داد: با تصویب شورای اسلامی شهر، هر واحد مسکونی در سال ۹۵، تنها صد هزار تومان پرداخت می‌نماید که درواقع هر خانوار ساروی در هرماه ۸ هزار تومان و در یک روز کمتر از ۳۰۰ تومان هزینه جمع‌آوری، انتقال و دفن زباله‌های شهری و رفت‌وروب شهری می‌پردازد.

 

بیش از ۷۵ درصد هزینه های مدیریت پسماند را شهرداری ساری می پردازد

 مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری از هزینه‌های بالای شهرداری در بخش مدیریت پسماند خبر داد و بیان کرد: شهرداری ساری هرساله هزینه‌ای بالغ‌بر ۲۰ میلیارد تومان در بخش مدیریت پسماند متقبل می‌شود که فقط حدود ۱۵ درصد آن از محل قبوض شهروندان تأمین و مابقی را شهرداری تقبل می‌نماید.
بهارفر از جرائم دیرکرد سخن گفت و بیان کرد: به پیشنهاد سازمان مدیریت پسماند و شهرداری ساری و مساعدت شورای اسلامی شهر، جرائم مربوط به دیرکردها نیز بخشیده شده است و شهروندانی که تا پایان سال، نسبت به پرداخت معوقات اقدام کنند از ۳۰ درصد تخفیف نقدی نیز بهره مند خواهند شد، همچنین در موارد خاص تا ۴۰ درصد قابل اعمال خواهدبود.
 این مسئول افزود: جهت تسهیل و تسریع در امر پرداخت و کاهش مراجعه حضوری شهروندان به بانک‌ها، سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری به‌عنوان نخستین سازمان مدیریت پسماند در کشور، نسبت به اخذ شناسه قبض و شناسه پرداخت و درج آن در قبوض خدمات شهری از طریق بانک مرکزی اقدام کرده است. به‌این‌ترتیب شهروندان می‌توانند قبوض خود را از درگاه تمامی بانک‌ها و یا از طریق دستگاه‌های خودپرداز، اینترنت بانک، همراه بانک و تارنمای سازمان پرداخت نمایند.
وی سرانه تولید بالای زباله در ساری را یکی از دلایل بالا بودن هزینه‌ها دانست و افزود: قبوض برخی شهروندان بیش از یکصد هزار تومان در سال است که علت آن یا بدهی‌ها گذشته و یا تعدد واحدهای مسکونی یک ساختمان در یک سند ثبتی است.

 شهروندان خوش حساب جایزه می گیرند/هرگونه مغایرت و عدم دریافت قبض پسماند به شهرداری منطقه محل سکونت مراجعه نمایند

بهارفر از برگزاری قرعه‌کشی “جوایز شهروندان خوش‌حساب” خبر داد و گفت: در راستای ارج نهادن به همکاری و تعامل شهروندان عزیز و تقدیر از شهروندان خوش‌حسابی که نسبت به پرداخت به‌موقع قبوض بهای خدمات شهری اقدام می‌کنند، این سازمان به‌مانند سال گذشته، جوایز ارزنده‌ای را برای خوش‌حسابان در نظر گرفته است.

 وی تصریح کرد: شرکت در قرعه‌کشی جوایز ارزنده این سازمان، صرفاً در صورت تسویه‌حساب هزینه خدمات شهری تا ۲۰ اسفند سال جاری میسر است و امسال نیز جوایزی اهدا خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری ادامه داد: از شهروندان عزیز درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در قبوض یا عدم دریافت آن ، به شهرداری منطقه محل سکونت خود و یا سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری واقع در خیابان ملامجدالدین مراجعه نمایند.
بهارفر ضمن تقدیر و تشکر از مشارکت شهروندان اضافه کرد: همکاران ما در سازمان و شهرداری‌های مناطق، آماده پاسخگویی به شهروندان تا روزهای پایانی سال هستند. امیدواریم شهروندان ساروی نسبت به تسویه‌حساب قبوض و معوقات گذشته تا پایان امسال اقدام کنند.
ایشان در پایان اعلام داشت: سامانه پیامکی (۱۰۰۰۲۰۰۰۴۴) و تلفن (۳۳۲۰۲۱۲۲) نیز آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان عزیز می‌باشد.
شایان ذکر است اسامی برندگان خوش‌حساب سال گذشته که به‌قیدقرعه طی مراسمی باشکوه در پارک روشن انتخاب شدند، در تارنمای سازمان در دسترس است.