اجتماعی » بین الملل » پیشنهاد سردبیر » سیاسی
کد خبر : 40621
شنبه - ۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱

فتنه ۸۸ نماد سرمایه‌گذاری فرهنگی استکبار جهانی علیه انقلاب اسلامی ایران

داستان از آنجایی شروع شد که عده‌ای با توهم تقلب آغازکننده ماجرایی شدند که مردم انقلابی ما در پایان، حماسه ۹ دی را برای این عده “خاص” رقم زدند. حماسه مردم در ۹ دی در امتداد حرکت انقلاب اسلامی، ایام الله شد؛ حضور مردم در ۹ دی‌ماه به معنی دفاع از ولایت بود. در این […]

فتنه ۸۸ نماد سرمایه‌گذاری فرهنگی استکبار جهانی علیه انقلاب اسلامی ایران

داستان از آنجایی شروع شد که عده‌ای با توهم تقلب آغازکننده ماجرایی شدند که مردم انقلابی ما در پایان، حماسه ۹ دی را برای این عده “خاص” رقم زدند. حماسه مردم در ۹ دی در امتداد حرکت انقلاب اسلامی، ایام الله شد؛ حضور مردم در ۹ دی‌ماه به معنی دفاع از ولایت بود. در این روز کسی برای حمایت از دولت فعلی و رئیس‌جمهوری وقت وارد میدان نشد، بلکه همه به دلیل حرمت‌شکنی عده‌ای فریب‌خورده در روز تاسوعا و عاشورا اباعبدالله الحسین(ع) پا به عرصه حضور انقلابی گذاشتند. ۹ دی ۱۳۸۸ یکی از مهم‌ترین فرازهای تاریخی دوران انقلاب بشمار می‌آید؛ چراکه در آن روز مردم با قاطعیت خواهان مجازات فتنه گران و خانه‌نشین شدن خواص بی‌بصیرت شدند.

۹ دی کف خواسته‌های مردم بود زیراکسانی که سال‌ها با نقاب انقلاب‌گری در صفوف مردم نفوذ کرده و ولایتمداری را فقط در شعار و ظاهر و نه در عمل و رفتار از خودشان بروز داده بودند، باید مجازات می شدند.

از سوی دیگر مشخص شدن ماهیت و درون‌مایه رفتار و افراطی‌گری‌های فتنه گران و حمایت سران آمریکا و رژیم صهیونیستی و منافقین و سلطنت‌طلب‌ها هیچ تردیدی در ماهیت ضدانقلابی فتنه باقی نگذاشته بود. مهم‌تر از همه حرمت‌شکنی روز عاشورا علیه ارزش‌های عاشورایی و حسینی و علیه اصل ولایت مطلقه فقیه، سبب شد تا ملت پس از صبر حسنی در برابر ابن زیادها و عمر سعدهای زمان، کار حسینی انجام دهند.

مردم با حضور در حماسه ۹ دی، پیام انسجام، وحدت و یکپارچگی مجدّد، بیداری خواص، احیای انقلاب عاشورایی و حسینی، اطاعت از ولایت‌فقیه، بصیرت افزایی و استکبارستیزی را به فتنه گران و حامیان خارجی آنان انتقال دادند.

نقش مسئولان بی بصیرت و آقازاده های دنیازده در فتنه
دکتر دیان جانباز مدرس دانشکده علوم سیاسی و حقوق دانشگاه مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار ما ۹ دی را روز شورش علیه اشرافیت فتنه‌گران دانست و گفت: برخی از مسئولان و آقازاده ها در بروز این حوادث تأسف‌بار دخیل بودند.

وی همچنین ادامه داد: در فتنه سال ۸۸، اکثریت مردم از امتحان سربلند بیرون آمدند و قبول شدند و بعضی از خواص مردود.

مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: باید مراقب باشیم زیرا فتنه‌ها به پایان نرسیده و با فتنه‌های جدیدی مواجه هستیم.

فتنه، تیر برجسته نظام سلطه علیه انقلاب اسلامی بود
سعید تجری پژوهشگر مسائل سیاسی طی گفت‌وگویی با ما گفت: فتنه ۸۸ نمادی شفاف از سرمایه‌گذاری فرهنگی استکبار جهانی برای به‌زانو درآوردن نظام اسلامی با بهره‌گیری از عناصر داخلی بود.

این پژوهشگر، جریان فتنه ۸۸ را نشانه این حقیقت دانست که خواص و نخبگان هم ممکن است با نفس پرستی و خودخواهی، عامل اجرای توطئه های دشمنان قرار گیرند، یادآور شد: همانطور که امام راحل فرموده بود، همواره حال کنونی افراد باید ملاک قرار گیرد و هیچکس بواسطه گذشته های هرچند درخشان خود، مصون و مبرای از لغزش و حرکت های ضدانقلابی نیست، آنچنانکه در جریان فتنه مشاهده شد که بسیاری از یاران قبلی انقلاب در مقابل انقلاب ایستادند و در صف استکبار قرار گرفتند.

وی حماسه ۹ دی را یک روز تاریخی در انقلاب اسلامی ایران دانست و افزود: این روز تجلی غیرت و بصیرت عاشورایی امت حزب الله بود و یک‌بار دیگر اقتدار معنوی نظام اسلامی در سطح بین‌الملل و امید و نشاط دوستداران انقلابی در سطح جهان را به ارمغان آورد.

وی در خاتمه به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت:سکاندار بصیر انقلاب و نائب امام زمان(عج) در دیدار مردم قم در سالگرد قیام نوزدهم دی‌ماه۱۹/۱۰/۱۳۸۸ فرمود: “مطمئن باشید که روز نهم دی امسال هم در تاریخ ماند؛ این هم یک روز متمایزی شد. شاید به یک معنا بشود گفت که در شرایط کنونی – که شرایط غبارآلودگی فضاست – این حرکت مردم اهمیت مضاعفی داشت؛ کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می‌کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (علیه السّلام) را می‌بیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است؛ همان‌طور که امام در یک موقعیت حساسی – که من بارها این را نقل کرده‌ام – به بنده فرمودند: «من در تمام این مدت، دست قدرت الهی را در پشت این قضایا دیدم». درست دید آن مرد نافذِ با بصیرت، آن مرد خدا.