اجتماعی » سیاسی » مازندران
کد خبر : 40116
دوشنبه - ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۵

آمل با قابلیت های بالقوه می تواند پایتخت تولید برنج با کیفیت و ارگانیک باشد/سالانه ۱۵۵ هزار تن برنج مرغوب در آمل تولید می شود

احمد منفرد در همایش فعالان و تشکل های صنعت و تجارت برنج مازندران در آمل بیان کرد: عدم ارتباط تنگاتنگ همه کشاورزان و فاصله ی معنا دار تولید کنندگان برنج و کارشناسان جهاد کشاورزی حلقه مفقوده تولید برنج در این شهرستان است . وی ادامه داد: آمل با قابلیت های بالقوه می تواند پایتخت تولید […]

آمل با قابلیت های بالقوه می تواند پایتخت تولید برنج با کیفیت و ارگانیک باشد/سالانه ۱۵۵ هزار تن برنج مرغوب در آمل تولید می شود

احمد منفرد در همایش فعالان و تشکل های صنعت و تجارت برنج مازندران در آمل بیان کرد: عدم ارتباط تنگاتنگ همه کشاورزان و فاصله ی معنا دار تولید کنندگان برنج و کارشناسان جهاد کشاورزی حلقه مفقوده تولید برنج در این شهرستان است .

وی ادامه داد: آمل با قابلیت های بالقوه می تواند پایتخت تولید برنج با کیفیت و ارگانیک باشد.

منفرد با اشاره به اینکه عملیات ساخت مرکزبین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران در آمل درحال تکمیل است ،تصریح کرد:شهرستان آمل با۳۷ هزار هکتار اراضی شالیزاری، در سال ۱۵۵ هزار تن برنج مرغوب تولید و به بازار مصرف عرضه می کند .

وی افزود: ساخت این مرکز محل مناسبی برای کشاورزان و تجار خواهد بود تا در عرضه و صادرات محصول استراتژیک برنج استان موفق عمل کنند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل با اشاره به اینکه سطح زیر کشت قابل افزایش نیست ، ولی می شود بازدهی در هکتار را افزایش داد، گفت: با دادن اطلاعات و دانش روز به کشاورزان و تجهیز و نوسازی اراضی و ادوات برنج کاری می توان میزان تولید در هر هکتار و کیفیت محصول را افزایش داد تا سود بیشتری عاید شالی کار شود.

احمد منفرد خاطرنشان کرد: انتظار داریم با راه اندازی کامل مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران در آمل امنیت خاطر برای کشاورزان یا همان تولید کنندگان برنج تامین گردد و شکاف قیمتی به گونه ای نباشد که تولید کننده ناراضی باشد.