مصرف میوه و سبزیجات در نوجوانی عامل کاهش ابتلا به سرطان سینه
محققان دانشگاه هاروارد به سرپرستی دکتر مریم فروید دریافتند زنانی که در دوران ابتدایی بزرگسالی مقادیر بالای فیبر مصرف می کنند، ۱۲ تا ۱۹ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند. همچنین آنها دریافتند زنانی که در طول دوران نوجوانی شان مقادیر بالای فیبر مصرف کرده باشند در مقایسه با زنانی که […]
محققان دانشگاه هاروارد به سرپرستی دکتر مریم فروید دریافتند زنانی که در دوران ابتدایی بزرگسالی مقادیر بالای فیبر مصرف می کنند، ۱۲ تا ۱۹ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.
همچنین آنها دریافتند زنانی که در طول دوران نوجوانی شان مقادیر بالای فیبر مصرف کرده باشند در مقایسه با زنانی که مقدار کمی فیبر در دوران نوجوانی مصرف کرده اند، ۲۴ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.
دکتر مریم فروید در این باره می گوید: «این مطالعه اهمیت رژیم غذایی دوران ابتدایی زندگی را بر سلامت ما در سال های بعد خاطرنشان می سازد. زنان می توانند با مصرف مقدار زیاد فیبر در طول دوره زندگی شان از ابتلا به سرطان سینه پیشگیری نمایند.»
در این مطالعه، محققان به بررسی داده های بیش از ۹۰,۵۰۰ زن بین سنین ۲۷ تا ۴۴ پرداختند و عادات غذایی آنها را به مدت ۲۰ سال تحت نظر داشتند. در ابتدای مطالعه از رژیم غذایی آنها در طول دوره دبیرستان هم پرسیده شد.
در طول مدت ۲۰ سال، ۲,۸۳۳ نفر از این زنان مبتلا به سرطان سینه تشخیص داده شدند.
محققان دریافتند مصرف فیبر بیشتر در زنان به معنای کاهش احتمال ابتلا آنان به سرطان سینه خواهد بود.
فروید در ادامه افزود: «نتایج نشان دادند مصرف هر ۱۰ گرم فیبر در روز، مثلاً یک سیب و دو برش نان گندم سبوس دار، یا در حدود نصف فنجان پاستا به همراه نصف فنجان لوبیا قرمز پخته شده، در طول دوره نوجوانی موجب کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه تا ۱۴ درصد می شود.»
محققان انتخاب رژیم غذایی حاوی فیبر بالا که شامل مصرف روزانه ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر باشد را به زنان توصیه می کنند.