احمدینژاد چقدر حقوق می گرفت؟
علی اکبر جوانفکر در واکنش به اظهارات اسحاق جهانگیری در جریان ضیافت افطار با وزیران، استانداران و رؤسای سازمانها گفت: متاسفانه آقای اسحاق جهانگیری معاون اول محترم دولت یازدهم بر اساس یک روند طی شده در سه سال گذشته ، همچنان سرگرم دادن آدرس غلط به مردم با هدف انحراف افکار عمومی از حقایق تلخ […]
علی اکبر جوانفکر در واکنش به اظهارات اسحاق جهانگیری در جریان ضیافت افطار با وزیران، استانداران و رؤسای سازمانها گفت: متاسفانه آقای اسحاق جهانگیری معاون اول محترم دولت یازدهم بر اساس یک روند طی شده در سه سال گذشته ، همچنان سرگرم دادن آدرس غلط به مردم با هدف انحراف افکار عمومی از حقایق تلخ پیش رویشان است .
دولتمردان و مدیران خدوم دولت قبل با همت و تلاش پیگیرانه و هوشمندانه خود، دوران برجسته ای از شکوفایی و رونق اقتصادی را در کشور رقم زدند، بنابراین پرداخت یکبار پاداش منطقی به معدودی از مدیران عالیرتبه کشور، آن هم پس از هشت سال خدمت شبانه روزی که منشاء خدمات برجسته ای برای کشور شدند و هیچ حق ماموریتی نیز دریافت نکردند، امری کاملا منطقی و برمبنای قدردانی از زحمات صادقانه آنان بوده است، این در حالی است که صدها نفر از نخبگان ، دانشگاهیان ، مخترعان و صاحبان آثار برجسته نیز در دولت قبل ، نشان افتخار و هدیه ضمیمه آن را دریافت کردند ، اما چگونه است که دولت کنونی از میان خیل دریافت کنندگان نشان ها ، فقط اسامی چند تن از مدیران خدوم و زحمتکش داخل دولت را منتشر کرده و آن را دستاویز توجیه اقدامات خارج از روال و منطق خود قرار داده است.
باید سوال کرد که پرداخت های نجومی به شماری از مدیران آن هم به صورت ماهانه و مستمر و وامهای کلان کم بهره ، چه معنا و مفهومی می تواند داشته باشد؟ بسیار مایه تاسف است که آقای جهانگیری معاون اول دولت یازدهم به جای برخورد با مدیرانی که از بیت المال برداشت های نجومی داشته اند، در صدد توجیه این اقدام برآمده است.
آقای جهانگیری از یاد برده اند که خودشان نیز در زمره دریافت کنندگان همین نشان و هدایای مربوطه در دولت اسبق بوده اند و آقای روحانی نیز چندی پیش به جمعی از وزرا و معاونین رئیس جمهور و مدیران ارشد دولت خود ، همین نشان ها و هدایا را داده است.
گفتنی است اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری روز پنج شنبه در جریان ضیافت افطار با وزیران، معاونان وزیران، استانداران و رؤسای سازمانها گفت: متأسفانه این سنت (پرداختهای نامتعارف) وقتی گذاشته شد که در دولت (دولت دهم) بهعنوان مهم ترین رکن تصمیمگیری این نظام نشستند دور خودشان و تصمیم گرفتند به خودشان نشان و سکه بدهند. از یک جمع ۳۰ نفره دولت به ۲۷ نفر از خودشان نشان درجه دو و درجه یک با ۷۵ و ۱۰۰ سکه دادند.
وی ادامه داد: اعطای نشان درجه یک و درجه دو نیازمند برگزاری مراسم و پخش از تلویزیون است اما این خبر اینقدر قبیح بود که بدون برگزاری هرگونه مراسم و تشریفاتی این نشانها را مخفیانه دادند.خب معلوم است که وقتی این خبر به معاون و مدیر پاییندست میرسد، بههم میگویند وقتی دولت درباره وزیران و دیگران اینجور تصمیم گرفته پس بیایید ما هم برای خودمان تصمیمگیری کنیم. برخی از این سنتها در تاریخ کشور، سنتهای خطرناکی بوده است.
همچنین روزنامه ایران در صفحه پنج شماره امروز – شنبه پنجم تیرماه – در مطلبی با عنوان “جنجال های اعطای نشان به مدیران مورددار” آورده است: در طول تاریخ جمهوری اسلامی ایران و اعطای نشانها از سوی رئیسجمهوری ها، بیشترین حاشیه و انتقاد را برای واگذاری نشانها، دولتهای نهم و دهم داشتهاند. برای نمونه یکی از این نشانها که بیشترین انتقاد را در پی داشت، اعطای نشان درجه یک فرهنگ و هنر از سوی محمود احمدینژاد به اسفندیار رحیم مشایی در ٢٠ اسفندماه ١٣٩١ بود. همچنین روز ٢٢ خرداد ماه ١٣٩٢ یعنی زمانی که دو روزبه برگزاری یازدهمین دور از انتخابات ریاستجمهوری مانده بود، احمدینژاد در اقدامی عجولانه که همراه با حاشیههای فراوانی بود به ١٢ نفر از همکاران خود در دولت نشان خدمت اعطا کرد.
در ١٩ اردیبهشت ماه ١٣٩٢ نشان درجه یک خدمت به عبدالرضا شیخ الاسلامی، رئیس دفتر محمود احمدینژاد و وزیر سابق کار، رفاه و تعاون تقدیم شد. ٢٢خردادماه ١٣٩٢ نشان خدمت از سوی محمود احمدینژاد به محمدرضا رحیمی اعطا شد، شخصی که اکنون به جرم ارتشا و تحصیل مال از طریق نامشروع در زندان به سر میبرد.
از دیگر افرادی که نشان خدمت دریافت کردهاند، میتوان به علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه، رستم قاسمی وزیر نفت، مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید شمسالدین حسینی وزیر امور اقتصاد و دارایی و محمدرضا فرزین دبیر ستاد هدفمندسازی یارانهها اشاره کرد. همچنین غلامحسین الهام سخنگوی دولت نیز در سال ١٣٩٢ نشان درجه ٢ خدمت را دریافت کرد.