سرنخ های تازه درباره آغاز حیات پیچیده در زمین
گروهی از دانشمندان به تازگی فسیل هایی کشف کرده اند که نشان می دهند حیات پیچیده بر روی زمین حدود ۱.۵ میلیارد سال پیش آغاز شده است. این درحالی است که تا پیش از این تصور می شد عمر حیات پیچیده بر روی این سیاره حدود پانصد میلیون سال باشد. جزئیات این کشف تاریخی در […]
گروهی از دانشمندان به تازگی فسیل هایی کشف کرده اند که نشان می دهند حیات پیچیده بر روی زمین حدود ۱.۵ میلیارد سال پیش آغاز شده است. این درحالی است که تا پیش از این تصور می شد عمر حیات پیچیده بر روی این سیاره حدود پانصد میلیون سال باشد.
جزئیات این کشف تاریخی در Nature Communications منتشر شده است.
دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که حیات در ابتدای امر بر روی زمین به شکلی بسیار ساده بوده و با گذر زمان سلولها کلونی هایی را تشکیل داده اند.
دانشمندان مرحله نخست حیات ابتدای در زمین را با عنوان «سوپ ابتدایی» می شناسند که در مرحله بعد تحت عنوان «میلیارد کسل کننده» شناخته می شود زیرا تکامل مورد نظر از ساختار ساده به حیات پیچیده بسیار کند صورت گرفته است.
اکنون و با توجه به کشفیات جدید دانشمندان انستیتو زمین شناسی و زیست شناسی دوران کهن نانجینگ چین مشخص شده که ابتدای شکل گیری حیات پیچیده بر روی زمین بر خلاف تصورات قبلی که حدود نیم میلیارد سال پیش تصور می شد در واقع به ۱.۵ میلیارد سال قبل بازمی گردد.
دانشمندان چینی ۱۶۷ فسیل را مورد بررسی دقیق قرار داده اند که یک سوم آنها حاوی اشکال پیچیده ای از حیات هستند.