باتری مادام العمر گوشی موبایل ساخته شد
باتری هایی که در حال حاضر در گوشی های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرند از لیتیم ساخته شده اند و بعد از چند هزار بار شارژ کردن عمر خود را از دست می دهند. این بار محققین دانشگاه Irvine آمریکا با جایگزین کردن نانوسیم های طلایی در قالب ژلاتین الکترولیت به جای لیتیم توانستند قدرت باتری گوشی […]
باتری هایی که در حال حاضر در گوشی های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرند از لیتیم ساخته شده اند و بعد از چند هزار بار شارژ کردن عمر خود را از دست می دهند.
این بار محققین دانشگاه Irvine آمریکا با جایگزین کردن نانوسیم های طلایی در قالب ژلاتین الکترولیت به جای لیتیم توانستند قدرت باتری گوشی همراه را به طرز شگفت آوری افزایش دهند.
با بکارگیری این تکنیک بعد از ۲۰۰ هزار بار شارژ گوشی همراه کمتر از ۵ درصد ظرفیت باتری به اتمام می رسد. این فناوری در هنگام شارژ رسانای مطلوبی را فراهم می کند.
این باتری به دلیل سطح بالا رسانا بودنش، شارژ را به خوبی انجام می دهد، در حالیکه باتری های لیتیمی بعداز چندهزار بار شارژ دچار خوردگی در رشته سیم های خود می شوند.
در فناوری جدید محققین با استفاده از دی اکسید منگنز، نانوسیم های طلایی را احاطه کردند و ژلاتین الکترولیت را جایگزین باتری لیتیم کردند. در واقع ژلاتین و دی اکسید در رشته های سیمی آمیخته شدند تا مقاومت سطح سیم ها را افزایش دهند.