ایده های جالب برای تزیین توت فرنگی+تصاویر
مدل اول میوه آرایی با توت فرنگی: میوه آرایی و سفره آرایی این مدل تزیین میوه و مدل بعد تفاوتی زیادی با هم ندارد. توتفرنگیها را طبق شکل برش بزنید. هر برش را کمی با تیغه چاقو از میوه جدا کنید تا کمی فاصله بیفتند. یادتان باشد فقط کمی جدا کنید نه زیاد. نوک توتفرنگی […]
مدل اول میوه آرایی با توت فرنگی:
میوه آرایی و سفره آرایی
این مدل تزیین میوه و مدل بعد تفاوتی زیادی با هم ندارد. توتفرنگیها را طبق شکل برش بزنید. هر برش را کمی با تیغه چاقو از میوه جدا کنید تا کمی فاصله بیفتند. یادتان باشد فقط کمی جدا کنید نه زیاد. نوک توتفرنگی را قاچ نزنید و بگذارید تا همانگونه مخروطی بماند.
به یاد داشته باشید چاقویی که برای میوه آرایی استفاده میکنید باید بسیار تیز و بدون دندانه بوده و تیغه پهنی نداشته باشد.
نکته مهم این است که برای توتفرنگیها ساقه درست کنید برای این کار در ته توتفرنگیها چوب کباب یا نی نوش محکم فروکنید.
مدل دوم میوه آرایی با توت فرنگی:
تزیین میوه توت فرنگی به شکل گل رز
تفاوت این مدل تزیین میوه توت فرنگی با مدل قبلی در نحوه باز کردن برشها و برش سر توتفرنگی است. کار را با درست کردن ساقه برای توت فرنگی شروع کنید. برشها طبق شکل است و بعد از هر برش، همان طور که میبینید، با دست برشها را باز میکنیم.
شکل زیر نحوه باز کردن برشها را نشان میدهد.
آموزش میوه آرایی نحوه بازکردن برش میوه
شکل زیر نحوه برش توت فرنگی را از بالا نشان میدهد که به خصوص نحوه برش سر توت فرنگی مشخص است.
میوه آرایی با توت فرنگی و نحوه برش آن
مدل سوم میوه آرایی با توت فرنگی:
توتفرنگیها را از طول برش دهید و ورقه ورقه کنید. روی لیوان خامه سنگین یا شکلات غلیظ بریزید و بعد طبق شکل گلبرگها را از لایه زیرین بچینید. در هر لایه باید گلبرگها دارای یک اندازه باشد برای درست کردن این گل باید از چندین توتفرنگی استفاده کنید برای مرکز گل نوک یک توتفرنگی را برش بزنید و ته آن را خلال دندان فرو کرده و در مرکز گل فروکنید یا همین طوری روی گل بگذارید.
آموزش تصویری میوه آرایی با توت فرنگی
در شکل زیر گلها طبق دستورالعمل بالا درست شدهاند منتها به جای لیوان گلها روی بیسکویت کار شدهاند زیر گلها و برای ثابت ماندن گلبرگها میتوانید از مارمالاد توتفرنگی به جای خامه سنگین استفاده کنید. بعد از درست شدن گلها مایع ژله ساده یا ژله آلوورای خنک را روی گلها میریزیم و در یخچال میگذاریم تا ببندد. مایع ژله باید کمی غلیظ باشد تا روی گلبرگها بماند ولی آن قدر غلیظ نباشد که یک جا بماند و روی گل پخش نشود. این کار باعث میشود هم گل زیباتر شود و هم گلبرگها محکمتر بمانند.
آموزش میوه آرایی و سفره آرایی
مدل چهارم میوه آرایی با توت فرنگی:
این مدل میوه آرایی بسیار راحت است. فقط کافی است تا توتفرنگیها را از قسمت سر به صورت علامت مثبت برش بزنید بعد کمی برشها را باز کنید و لای آن خامه بریزید.
میوه آرایی با توت فرنگی و خامه
در زیر دو نمونه تزئین با توت فرنگی گل شده را میبینید.
میوه آرایی و تزیین کیک با توت فرنگی گل شده