دولت باید اعتبار ملی برای حل معضل زباله عمارت اختصاص دهد
خسرو ابراهیم زاده رئیس شورای اسلامی شهر آمل در جلسه علنی شورا گفت: در ایام الله دهه فجر هستیم و چهل و دومین بهار انقلاب را در حال سپری کردن هستیم و انشالله همه ما به پاس رشادت ها و جانفشانی هایی که در سال ۵۷ به بار نشست واین نظام توانمند شکل گرفت هر […]
خسرو ابراهیم زاده رئیس شورای اسلامی شهر آمل در جلسه علنی شورا گفت: در ایام الله دهه فجر هستیم و چهل و دومین بهار انقلاب را در حال سپری کردن هستیم و انشالله همه ما به پاس رشادت ها و جانفشانی هایی که در سال ۵۷ به بار نشست واین نظام توانمند شکل گرفت هر یک از ما در مسئولیت هایی که هستیم بتوانیم قدردان این فرصتی که برای خدمت داریم باشیم و از خون شهدایی که جان خود را دادند تا امنیت کامل در کشور عزیزمان ایران برقرار شود محافظت و پاسداشت کرده و بتوانیم قدمهای مثبتی را برای کشور برداریم.
وی افزود: از سال ۱۳۹۳ که پیگیری وضعیت زباله را انجام دادیم و رسانه ها که بازوان توانمند ما هستند نیز در جریان می باشند، مکاتبات زیادی را در حوزه استانی و ملی ، به همراه نشست های مختلف با نمایندگان شرکت های زیادی را انجام دادیم.
ابراهیم زاده ادامه داد: در سال ۱۳۹۶ تا آستانه عقد قرارداد با شرکت ژاپنی رفتیم که به علت وجود تحریم ها این فرصت از ما گرفته شد و همچنان در مردابی که برای ما در زباله عمارت ایجاد شده است، همه ما متاسفانه نظاره گر هستیم و جز تلاش برای اینکه بتوانیم این معضل را حل کنیم، چاره دیگری نداریم.
وی تصریح کرد: حل معضل زباله عمارت شهرستان آمل یک عزم ملی می طلبد که تمامی مسئولین استان و کشور در شرایط کنونی در کنار مردم عزیز آمل و استان مازندران باشند، چرا که موقعیت های گردشگری شهرستان و استان بر همگان ثابت شده است و نگاه ویژه ای که دولت باید در این موضوع داشته باشد، بر کسی پوشیده نیست.
این مقام مسئول تاکید کرد: در سوم آذر ماه نماینده ای برای بازدید میدانی از زمین هایی پیشنهادی که از سوی وزارت کشور و استانداری ابلاغ شده بود ، آمد و از زمین های منان ، پاساکش و معدن جوان بازدید به عمل آمد و نهایتا قرار بود که از سوی وزارت کشور به هیات دولت ابلاغ شود تا نظر نهایی بابت احداث مجموعه ای برای زباله سوز ، امحای زباله و هر چیزی که به جمع بندی رسیدند را ما بتوانیم در شهر آمل آغاز کنیم چرا که ما دغدغه ای برای مکان زباله نداریم، اما اجرای درست این پروژه برای همه ما اهمیت ویژه ای دارد و قرار است با توجه به ملی بودن این پروژه، حضور و نظارت تمام دستگاهها را به همراه داشته باشد.
وی اظهار داشت: در سال ۱۳۹۵ که مکاتبات انجام شد با توجه به بحث بومی سازی ، شرکت های داخلی و خارجی در مناقصه اولیه شرکت کردند و با توجه به تحریم های به وجود آمده از ۵ شرکت موجود، ۳ شرکت انصراف دادند و ۲ شرکت برای مرحله نهایی ماندند .
رییس شورای اسلامی شهر آمل بیان کرد: عزم کامل و جدی در بین اعضای شورای شهر، شهرداری، مسئولین شهری و مهمتر از همه شهروندان برای حل معضل زباله عمارت وجود دارد که با تصمیم گیری کلانی که انجام می شود، امیدواریم آنرا به نتیجه برسانیم.
وی افزود: اجرای این پروژه عزم ملی می خواهد و این عزم می طلبد، دولت نگاه ویژه ای داشته باشد و اعتبار ملی برای این پروژه اختصاص دهد، چرا که در پروژه های زباله سوز ساری و نوشهر ما شاهد این هستیم که دولت اعتبارات بسیار خوبی در این حوزه قرار داده است.
ابراهیم زاده در پایان گفت: با توجه به اینکه آمل دروازه ورودی استان مازندران می باشد و گردشگران زیادی هم از این شهرستان استقبال می کنند، امیدواریم جلسات نهایی آن هر چه زودتر در وزارت کشور انجام شود.
خبر: سحر صالحی