۲۲۸ کیلومتر جاده بین مزارع در آمل شن ریزی شد/ تولید ۲۵۰۰ تن نارنج و لیموشیرین در آمل
سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی آمل از آغاز شن ریزی ۶ هزار و ۲۰۰ متر جاده بین مزارع با اعتبار ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در روستاهای کم کلا، اجبارکلا، تسکابن، چندرمحله و شامحله شهرستان آمل خبر داد و گفت: از ابتدای طرح تجهیز و نو سازی اراضی کشاورزی شهرستان آمل تاکنون، ۲۲۸ هزار و […]
سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی آمل از آغاز شن ریزی ۶ هزار و ۲۰۰ متر جاده بین مزارع با اعتبار ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در روستاهای کم کلا، اجبارکلا، تسکابن، چندرمحله و شامحله شهرستان آمل خبر داد و گفت: از ابتدای طرح تجهیز و نو سازی اراضی کشاورزی شهرستان آمل تاکنون، ۲۲۸ هزار و ۵۰۰ متر جاده بین مزارع با اعتبار دولتی در روستاهای این شهرستان شن ریزی شد که با اجرای این طرح، حجم عملیات به ۲۳۴ هزار و ۷۰۰ متر خواهد رسید.
وی درباره مزایای اجرای این طرح بیان کرد: سهولت در حمل و نقل ماشین آلات و ادوات کشاورزی و جابجایی نهاده ها، رفت و آمد آسان کشاورزان به مزارع و دسترسی راحت تر به اراضی شالیزاری برای کاهش هزینه تولید از جمله اهداف و مزایای احداث شن ریزی بین مزارع است که کشاورزان این شهرستان از آن برخوردار شدند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خاطرنشان کرد: از تمام توان و ظرفیت موجود برای رشد و اعتلای کشاورزی استفاده می کنیم و امیدواریم به اهداف سازمانی که کشاورزی پایدار، توسعه بخش کشاورزی و امنیت غذایی است، برسیم.
سید حسین اسلامی با بیان اینکه شهرستان آمل دارای ۲۳۸ هکتار کشت پراکنده نارنج و لیمو شیرین است که سطح بارور نارنج ۹۰ هکتار و سطح بارور لیمو شیرین ۴۵ هکتار است، گفت: پیش بینی می شود امسال ۲ هزار و ۵۰۰ تن نارنج و لیمو در این شهرستان تولید شود.
وی ادامه داد: ۹۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به طور پراکنده نارنج کشت شد و پیش بینی می شود امسال با متوسط عملکرد ۲۰ تن در هر هکتار، یک هزار و ۸۰۰ تن محصول در باغات این شهرستان تولید شود.
اسلامی با بیان اینکه در ۴۵ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان نیز به طور پراکنده لیموشیرین کشت شد، افزود: پیش بینی می شود امسال با متوسط عملکرد ۱۶ تن در هر هکتار، ۷۲۰ تن لیمو در این شهرستان تولید شود که باید هرچه سریعتر نسبت به برداشت آن اقدام شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل اظهار کرد: نارنج گیاه بسیار پرفایده ایست که همه قسمت های آن قابل بهره برداری است، عطر شکوفه های آن نشاط آور است که برای تهیه عرق بهار نارنج، مربا و دمنوش استفاده می شود، مربا و ترشی پوست نارنج تقویت کننده معده است و انگل های دستگاه گوارش را خارج میکند، از آب نارنج و رب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود.
وی در پایان ادامه داد: لیمو شیرین غنی از ویتامین C، مس، آهن، فیبر، روی و کلسیم است که با تقویت سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا مفید است.