قارچ محصولی با منبع عظیم پروتئین در سبد غذایی خانوارها
احمد صادقی با اشاره به پتانسیل و توانمندی شهرستان محمودآباد در زمینه تولید پرورش قارچ و اقبال بهره برداران، بویژه زنان روستایی در این بخش، گفت: با توجه به اهمیت زمین به عنوان بستر کشت و تولید، امکان اجرای پرورش این محصول در فضای محدود دارای مزیت است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد ادامه داد: ذخیره بالای […]
احمد صادقی با اشاره به پتانسیل و توانمندی شهرستان محمودآباد در زمینه تولید پرورش قارچ و اقبال بهره برداران، بویژه زنان روستایی در این بخش، گفت: با توجه به اهمیت زمین به عنوان بستر کشت و تولید، امکان اجرای پرورش این محصول در فضای محدود دارای مزیت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد ادامه داد: ذخیره بالای زیستی ویتامین B12 و D موجود در آن و نقش این ریزمغذی ها در درمان کم خونی و پوکی استخوان و ترکیب مناسب اسیدآمینه ها ضروری است و از ارزش های غذایی بالایی برخوردار است.
این مسؤول بیان کرد: در حال حاضر با ترویج و فرهنگ سازی تغذیه سالم، رفتارهای تغذیه ای مردم تا حدود زیادی اصلاح شده و قارچ به عنوان یک منبع پروتیینی با کیفیت، در سبد غذایی اکثر خانواده ها قرار گرفته است.
صادقی تصریح کرد: با توجه به امکان پرورش این محصول در تمام فصول، بازارپسندی مطلوب، هزینه نسبتاً پایین و توجیه اقتصادی مناسب، پرورش قارچ، زمینه بالقوه برای افزایش ضریب اشتغال بویژه، مشاغل خرد و کوچک در بخش زنان روستایی را فراهم می کند.