اجتماعی » مازندران
کد خبر : 140999
پنجشنبه - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲

بهره‌برداری از واحد پرورش کبک ۲۰ هزار قطعه‌ای در آمل

سید حسین اسلامی از بهره‌برداری و راه‌اندازی یک واحد ۲۰ هزار قطعه‌ای پرورش کبک در روستای امیرآباد لاریجان شهرستان آمل خبر داد. وی با بیان اینکه این مجموعه دارای ۵ سالن پرورش شامل ۳ سالن پرورش کبک پرواری و ۲ سالن مولد است، افزود: این واحد از یک سالن جوجه کشی به ظرفیت ۶ هزار قطعه […]

بهره‌برداری از واحد پرورش کبک ۲۰ هزار قطعه‌ای در آمل

سید حسین اسلامی از بهره‌برداری و راه‌اندازی یک واحد ۲۰ هزار قطعه‌ای پرورش کبک در روستای امیرآباد لاریجان شهرستان آمل خبر داد.

وی با بیان اینکه این مجموعه دارای ۵ سالن پرورش شامل ۳ سالن پرورش کبک پرواری و ۲ سالن مولد است، افزود: این واحد از یک سالن جوجه کشی به ظرفیت ۶ هزار قطعه و یک سالن کشتارگاهی برخوردار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل اظهار کرد: کبک از خانواده ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است و میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر بوده و انواع اسید آمینه ضروری در آن به‌ وفور یافت می‌‌شود، به همین دلیل است که در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای بیماری‌‌هایی چون ضعف اعصاب، ناراحتی‌‌های روانی و بی‌‌خوابی مصرف این گوشت را توصیه می‌‌کنند.

اسلامی ادامه داد: این گوشت به‌دلیل چربی و کلسترول بسیار پایین از بروز بیماری‌‌های قلبی عروقی پیشگیری کرده و به‌دلیل غنی بودن از پتاسیم، مصرف به‌اندازه‌ آن برای افراد با فشار خون بالا مانعی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: گوشت کبک می‌‌تواند نیاز بدن به فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد را تأمین کند و به تقویت حافظه و قوای جنسی بیفزاید و ضعف عمومی بدن را هم برطرف سازد.