دومینوی بی توجهی روابط عمومی فرمانداری آمل به رسانه ها
روابط عمومی ها بازوان توانمند ادارات هستند و باید تعامل خوبی با جامعه در مردم داری، مردم یاری و هدایت افکار در مسیر رضایت مندی مردم داشته باشند و همه این انتظارات از فرمانداری که عالی ترین مرجع دولت در شهرستان است، قطعا بیشتر خواهد بود؛ اما متاسفانه روابط عمومی فرمانداری آمل که پیشانی این […]
روابط عمومی ها بازوان توانمند ادارات هستند و باید تعامل خوبی با جامعه در مردم داری، مردم یاری و هدایت افکار در مسیر رضایت مندی مردم داشته باشند و همه این انتظارات از فرمانداری که عالی ترین مرجع دولت در شهرستان است، قطعا بیشتر خواهد بود؛ اما متاسفانه روابط عمومی فرمانداری آمل که پیشانی این اداره است به دلیل سلیقه رسانه ای خود باعث سستی تعامل سازنده می شود.
مدتهاست ورود مسئولان ارشد کشوری؛ چه معاون رئیس جمهور باشد، چه وزیر علوم و یا بازدید امروز استاندار اطلاع رسانی به رسانه ها به شکل صحیحی اتفاق نمی افتد و ماههاست که این قبیل رخدادها برای خبرنگاران و اصحاب رسانه تشویق ایجاد کرده است، اما این موضوع به همین جا ختم نمی شود؛ چراکه ارتباط موثر میان رسانه ها و مسئولین شهری کلید طلایی موفقیت مسئولین است.
از آسیبی که به فرمانداری آمل در جهت عدم اطلاع رسانی وارد خواهد شد، کاهش امنیت اجتماعی است؛ چه در خصوص مباحث اجرایی و چه در پذیرش اذهان عمومی در حوزههای خاص که مشارکت تاثیرگذاری دارند.
وقتی در زمینه های اجرایی دولت، اطلاع رسانی دقیقی صورت بگیرد، قطعا با رضایتمندی بیشتر جامعه مواجهه خواهیم بود؛ چرا که هر چه شفافیت بیشتر باشد، به بالا رفتن امنیت اجتماعی منجر خواهد شد که نتیجه آن افزایش سرمایه های اجتماعی و در آخر رضایتمندی جامعه است.
هفته دولت که فصل الخطاب دستگاههای اجرایی در راستای گزارش دهی و ارائه خدمات به جامعه است؛ اما اطلاع رسانی آن متاسفانه بطور صحیحی صورت نمی گیرد، انتظاری غیر از نارضایتی مردم نباید داشته باشیم؛ چرا که تمام پروژه های هفته دولت زمانی قابل بهره برداری ۱۰۰ درصدی خواهد بود که با ارائه نقطه های امید در دل جامعه تزریق شود.
عدم توجه روابط عمومی ها به رسانه ها بیشتر از آنکه ضربه ای به رسانه ها وارد کند، پتک سنگینی برای ادارات خواهد بود چرا که همین رسانه ها بودند در مواقع نیاز آستین هایشان را برای کمک به مسئولین بالا زدند و یکی از صدها نمونه های آن مشکل بنزین در آمل بود که می توانست به یک فاجعه تبدیل شود؛ اما رسانه ها جامعه را به آرامش سوق دادند و این مرهون انرژی و پتانسیل قدرتمند رسانه ها بود و این موضوع بارها و بارها در اتفاقات مشابه تکرار شد، اما این ترسناک است که طبقه متخصص و سیاستمدار جامعه ما از این ظرفیت بی اطلاع باشد و یا نادیده بگیرد، در حالی که با بودن رسانه ها فعالیت آنان معنا پیدا خواهد کرد.
دومینوی عدم اطلاع رسانی خبرنگاران توسط فرمانداری نتیجه ای جز خسارت به جامعه نخواهد داشت؛ چرا که حضور خبرنگاران می توانست نقطه قوتی برای مطالبه گری از مدیران استانی و کشورباشد.
گفتنی است طی تماسی که با روابط عمومی استانداری مازندران داشتیم، خود نیز از عدم اطلاع رسانی فرمانداری به رسانه ها اظهار نارضایتی کردند و از رسانه ها خواستار بیان اعتراض و مطالبه حق و حقوق خود بودند؛ از همین رو انتظار داریم تا استاندار رسانه ای مازندران نگاه ویژه خود را در این زمینه که امروز به یک بحران تبدیل شده است، داشته باشند.
تمام قصد نویسنده از موارد موفق تنها جهت انتقاد سازنده به مجموعه روابط عمومی عالی ترین دستگاه اجرایی دولت در شهرستان آمل بود و بدون هیچ گونه موضع گیری و معانی جانبی صرفا تلنگری برای بهبود وضعیت فعلی می باشد.
به قلم سمانه قلیپور