ارزیابی نمایندگان مجلس از وضعیت نوشتافزار ایرانی اسلامی; ایران ظرفیت صادرات لوازمالتحریر را دارد/ پیشرفت کشور در گرو استفاده از تولیدات داخلی/ نمایشگاههای نوشت افزار ایرانی اسلامی در تمام استانها ایجاد شود
در شرایطی که استکبار جهانی با تمام قوا به دنبال به انحراف کشیدن نسل جوان و نوجوان کشور است و از هر راهی برای تحقق این خواسته شوم استفاده می کند، حمایت و خرید از نوشت افزار ایرانی اسلامی می تواند راهی برای ترویج و شناساندن اسطورهها و نمادهای ایرانی به جوانان و همچنین رونق […]
در شرایطی که استکبار جهانی با تمام قوا به دنبال به انحراف کشیدن نسل جوان و نوجوان کشور است و از هر راهی برای تحقق این خواسته شوم استفاده می کند، حمایت و خرید از نوشت افزار ایرانی اسلامی می تواند راهی برای ترویج و شناساندن اسطورهها و نمادهای ایرانی به جوانان و همچنین رونق تولید کسب و کار و بهبود معیشت کارگرانی باشد که این روزها چشم امیدشان حمایت مردم از تولیدات ملی است. در این راستا دانش آموزان و خانوادهها میتوانند برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی در راستای تحقق شعار سال، علاوه بر نجات فرزندانشان از تهاجم بصری فرهنگ غربی با خرید نوشت افزارهای داخلی زمینه حل بسیاری از مشکلات را ایجاد کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: ایران ظرفیت صادرات لوازمالتحریر را دارد/ تقاضای خرید لوازمالتحریر ایرانی بیشتر شده است
حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار قم فردا اظهار داشت: ایران یک بازار ۸۰ میلیونی مصرف دارد علاوه بر آن در همسایگی ما کشورهایی وجود دارند که ۴۰۰میلیون نفر بازار نیازمندی و بازار مصرف دارند که با شرایط امروز باید گروه هایی که تولید کننده هستند و یا توانایی تولید دارند این بازارها را در دست بگیرند زیرا ایران ظرفیت صادرات لوازم التحریر را دارد.
وی بیان داشت: از جمله بازار مصرف لوازم التحریر است که یک امر لازم و واجب است و همیشه مشتری خودش را دارد و تولید کنندگان کاملاً می توانند این بازار را در اختیار خود بگیرند و علاوه بر رونق اقتصادی، این مسئله باعث می شود تولید نوشت افزار بر اساس فرهنگ داخلی ایران انجام شود اگر این ساماندهی انجام شود دیگر نیاز به واردات لوازم التحریر نخواهیم داشت.
این نماینده مجلس با بیان اینکه تصاویر ضد فرهنگی که بر روی نوشت افزارهای وارداتی وجود دارد یک برنامه ریزی از پیش تعیین شده علیه فرهنگ کشور است خاطرنشان کرد: دشمنان برای حمله به فرهنگ ایران برنامه ریزی دارند تا از طریق همین نوشت افزارها از پایه فعالیت کنند مدتی است مجدداً فعالیت خود را بیشتر کرده اند.
وی بیان داشت: این نوع طراحی ها و تصاویری ضد ارزشی که روی نوشت افزارهایی که در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد ثبت می شود باعث می شود که در روند تربیتی و آموزش دانش آموزان مشکلات جدی به وجود بیایید.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: با توجه به فرهنگ سازی های که در چندسال گذشته توسط رهبر معظم انقلاب برای خرید کالای ایرانی انجام شده است خرید کالای ایرانی افزایش پیداکرده است و مطمئناً لوازم التحریر ایرانی و اسلامی نیز در این چند سال اخیر تقاضای زیادی داشته است.
حاجی دلیگانی افزود: اگر در تولید نوشت افزارها صادقانه کار شود و به درستی تبلیغ و ارائه شود و بر اساس فرهنگ ایرانی و اسلامی تولید شود کم کم جای خود را باز می کند و استقبال مردم از لوازم التحریر ایرانی بیشتر از گذشته خواهد شد.
وی تأکید کرد: وزارت ارشاد، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و تحقیقات و وزارت بهداشت از جمله ارگان هایی هستند که باید در این زمینه وارد عمل شوند و تولید کنندگان لوازم التحریر ایرانی و اسلامی را حمایت کنند و این حمایت ها باید در حدی باشد تا تولیدکنندگان لوازم التحریر ایرانی و اسلامی بتوانند خود اتکا باشند در این زمینه دولت باید مشوق هایی را نیز در نظر بگیرد.
نماینده مردم لردگان در مجلس: نوشت افزار ایرانی؛ فرصتی برای رشد اقتصاد و تقویت فرهنگ ایرانی اسلامی است
محمد خالدی نماینده مردم شهرستانهای لردگان و خانمیرزا در مجلس شورای اسلامی در این رابطه در گفتگو با جهانبین نیوز گفت: مهم ترین اثر نامطلوب محتوای تبلیغی نوشت افزارهای غربی، موجب افزایش فاصله و بیگانه شدن، نوآموزان و دانش آموزان از فرهنگ غنی اسلامی- ایرانی و زمینه سازی برای تغییر نگرش است، و همچنین کاستن از افق های مؤثر حماسی اسلامی در تقابل با زیاده طلبی های استکباری و استثماری طمع ورزان بیگانه است. که خوشبختانه سال ها پیش مقام معظم رهبری به خوبی در قالب تهاجم فرهنگی یا شبیخون فرهنگی در همه ی ابعاد زندگی، این موضوع را تبیین و آگاه سازی فرمودند و خط مشی لازم را نیز ترسیم نمودند. امروز این موضوع بخش بسیار ناچیزی از آن تهاجم فرهنگی محسوب می شود.
برای توضیح ابعاد این تهاجم عینی فرهنگی ، باید کارشناسان حوزه های فرهنگی و آموزشی ضمن بررسی آسیب ها(خصوصا در سال های اخیر که فضای مجازی سرسام آور و بی وقفه به تزریق ناشایست مطالب ضد فرهنگی می پردازد و مسلما نقش بیگانه هم گم رنگ نیست) راهکارهای عملی و علمی لازم را در قالب برنامه های کاربردی از طریق مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز در حاکمیت به ویژه شورای عالی آموزش و پرورش تدوین و ابلاغ نمایند.
لوازم تحریر فروشی که در مرکز شهر لردگان مغازه ای بزرگ داشت معتقد بود ما فروشنده هستیم و البته مهمتر اینکه ایرانی هستیم و علاقمندیم اجناس و کالای ایرانی را به فروش برسانیم خصوصا با تولید نوشت افزارهای ایرانی استقبال خوبی شد زیرا فرهنگ و تاریخ ایران را نشان می داد اما با این وجود خیلی از مردم نسبت به نوشت افزارهای ایرانی اطلاعی ندارند به همین جهت امیدواریم اهل رسانه در جهت آگاهی رسانی به مردم این نوشت افزارهای ایرانی که اتفاقا از قیمت و کیفیت خیلی بهتری نسبت به نمونه خارجی برخوردارند را به همه مردم بشناسند
یکی از خانم های معلم فرهنگی که اتفاقا مادر دو بچه هم بود در این رابطه گفت جدا نسبت به تولید نوشت افزارهای ایرانی خوشحال هستم و این یکی از اتفاق های خوب در زمینه آموزشی است زیرا در چند سال اخیر موج ورود اجناس خارجی و تصاویر ناپسند برهنه بر روی دفتر های دانش آموزانم به شدت موجب ناراحتی ما می شود از این جهت که بسیاری از این تصاویر خیالی به گونه ای طراحی شده بودند که دانش آموزان تلاش می کردند هر کاری کنند تا شبیهه آن ها شوند و این از نظر روحی روانی صدمات جدی بر دانش آموزان وارد می کرد، به همین جهت از همه والدین عزیز به خصوص در شهرستان لردگان درخواست می کنیم تنها نوشت افزارهای ایرانی را برای سال تحصیلی جدید خریداری کنند تا فرزندانشون تحصیل تاریخ و فرهنگ و تمدن ایرانی را با نوشت افزارهای ایرانی تجربه کنند و وقی ما سر کلاس ها از فردوسی حرف میزنیم فرزند شما با در دست داشتن دفتری که شامل تصویر فردوسی است تصویر و درک بهتری نسبت به فرهنگ و هویت ایرانی داشته باشد.
رئیس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس: نوشتافزار خارجی تأثیر مخربی در تربیت کودکان دارد/ پیشرفت کشور در گروی استفاده از تولیدات داخلی است
رمضانعلی سبحانی فر، رئیس فراکسیون تولید و اشتغال و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار صبح توس اظهار کرد: حمایت از تولید داخلی باید در ابعاد مختلف نمود داشته باشد و یکی از موارد مهم میتواند در حمایت از نوشت افزار ایرانی نمود پیدا کند.
وی با بیان اینکه هم اکنون بازار خرید نوشت افزار با توجه به نزدیک شدن به ایام شروع مدارس داغ شده است، گفت: بهترین حمایت از نوشت افزار ایرانی، میتواند از سوی مردم و با خرید کالای تولید داخل انجام شود.
سبحانی فر ادامه داد: در خصوص حمایت قانون گذار و دولت از تولید کنندگان نوشت افزار، می توان به اعطای تسهیلات بانکی اشاره کرد و علاوه بر آن طی قانونی که مجلس به تصویب رساند، نشریات از معافیت های مالیاتی برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه خرید کالای داخلی از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند، گفت: خرید کالای داخلی علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، باعث ایجاد اشتغال پایدار، رونق تولید و کارخانه ها می شود و این امر تنها با ایجاد فرهنگ تولید داخلی محقق می شود.
رئیس فراکسیون تولید و اشتغال خاطرنشان شد: استفاده از تولیدات داخلی نیازمند فرهنگسازی است و در این خصوص همه ارگان های دخیل باید ورودی جدی داشته باشند تا نسل آینده و جوان ما دریابد که پیشرفت کشور در گروی استفاده از تولیدات داخلی است.
سبحانی فر با اشاره به تأثیر مخرب محتوای غربی نوشت افزارهای خارجی موجود در بازار، خاطرنشان کرد: استفاده از نوشت افزار خارجی اثرات مخرب فرهنگی نیز در نسل جوان دارد از این رو باید از نوشت افزارهای داخلی استفاده شود زیرا این نوشت افزارها با فرهنگ و آداب و رسوم و مبانی اسلامی هماهنگ هستند.
وی ادامه داد: تولید کنندگان نوشت افزار داخلی سعی در استفاده از نمادهای ملی و مذهبی داشته باشند زیرا این کار باعث پیشرفت فرهنگ ایرانی اسلامی کشورمان می شود.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت ترویج نوشت افزار ایرانی در میان خانواده ها، کودکان و نوجوانان، گفت: به دلیل آنکه نوشت افزارهای خارجی با فرهنگ و آداب و رسوم و مبانی اسلامی ما هماهنگ نیستند میتواند آثار تخریبی تربیتی و فرهنگی بر نسل کودک و نوجوان داشته باشد.
سبحانی فر در پایان تأکید کرد: همه باید از تولیدکننده داخلی حمایت کنیم و یکی از بهترین حمایت ها نخریدن کالای خارجی و خریدن کالای تولید داخلی است که این امر باعث رشد اقتصادی و پیشرفت تولید داخلی می شود.
نماینده مردم سنندج: پیشرفت اقتصادی در گرو استفاده از تولیدات داخلی است/ نمایشگاههای نوشت افزار داخلی در تمام استانها ایجاد شود
سید احسن علوی صبح امروز و در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، با اشاره به نامگذاری سال ۹۸ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال رونق تولید اظهار داشت: امروز و در شرایط تحریم های ظالمانه دشمنان شرایطی ایجاد شده است که در کشور با اتکا به توانمندی های داخلی شاهد رشد و پیشرفت تولیدات هستیم .
وی افزود: ما با بهره گیری از تولیدات با کیفیت می توانیم نیاز خود را برطرف نماییم و حتی صادر کننده تولیدات خود به خارج از کشور باشیم .
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران خاطر نشان کرد : در این بین تولیدات نوشت افزار یک اقدام گسترده و همه جانبه است که مانع از خروج ارز از کشور خواهد بود.
وی با بیان اینکه هر چه بیشتر به تولید توجه شود استقلال و توانمندی بیشتری نیز ایجاد می گردد افزود: در اثر تولید بیشتر زمینه اشتغال بیشتر نیز ایجاد می گردد و کارگر بیشتری نیز مشغول به کار خواهد شد.
به گفته علوی با فعالیت نیروهای ماهر و نیمه ماهر معیشت خانواده ها و کارگران نیز تامین می گردد و زمینه رفاه بیشتر مردم فراهم خواهد شد و تعاملات تجاری با دیگر کشورها افزایش می یابد.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه چنین روندی اثرات مثبت خود را نشان می دهد افزود: تولید موفق هم در کوتاه مدت و هم در دراز مدت اثرات مثبت خود را نشان می دهد و دست سوداگران و دلالان را نیز قطع می کند و برای مردم استفاده از تولیدات داخلی به یک روند عادی تبدیل می شود.
وی به نقش دولت در پیشبرد تولیدات نوشت افزار داخلی اشاره نمود و گفت: دولت می تواند با ابلاغ بخشنامه به تمام استانداری ها زمینه برگزاری این قبیل نمایشگاه ها را در سطح تمامی استان ها ایجاد کند و در ادارات و در اموزش و پرورش استفاده از تولیدات داخلی را ترویج دهد.
علوی به بیان راهکارهایی برای استفاده بیشتر از نوشت افزارهای داخلی پرداخت و با اشاره به نقش خانواده ها در این خصوص گفت: باید والدین سعی کنند تا فرهنگ استفاده از محصولات داخلی و تولیدات کشور را در بطن خانواده ایجاد کنند و بیش از گذشته فرزندان خود را با این تولیدات آشنا نمایند.
نماینده قروه و دهگلان: جلوگیری از نوشت افزار وارداتی حمایت از رونق تولید است
علی محمد مرادی نماینده شهرستانهای قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، با تاکید بر جلوگیری از نوشت افزار وارداتی، استفاده از تولیدات داخلی را حمایت از تولید کنندگان و رونق تولید و بازار عنوان کرد.
وی افزود: نوشت افزار یکی از کالاهای فرهنگی است که مردم با آن سر و کار دارند و همه ساله و در آستانه آغاز سال تحصیلی بیشتر مورد نیاز دانش آموزان قرار می گیرد.
نماینده شهرستانهای قروه و دهگلان با تاکید براستفاده و عرضه اقلام و لوازمالتحریر ایرانی اسلامی بیان داشت: استفاده از کالای داخلی علاوه بر ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی در رونق بازار کسب و کار نیز تأثیرگذار است.
مرادی در ادامه گفت: قیمت مناسب و کیفیت لوازم التحریر و نوشت افزار ملاک انتخاب قشر مرتبط است که باید دراین زمینه اجناس متناسب با ملاک انتخاب از نظر قیمت و کیفیت مد نظر قرار گیرد.
وی با اشاره به تاثیر گذاری عرضه اقلام و لوازمالتحریر ایرانی اسلامی در رونق بازار کسب و کار بیان داشت: هر چند انتخاب و خرید نوشت افزار ایرانی از سوی خانواده ها در آستانه بازگشایی مدارس از راهکارهای مهم برای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی است اما متاسفانه برخی از افراد هنگام خرید به موضوع خرید کالای ایرانی متناسب با فرهنگ اسلامی کمتر توجه می کنند و بیشتر خرید اجناس خارجی را بر کالای داخلی ترجیح میدهند.
نماینده شهرستانهای قروه و دهگلان با اشاره به اینکه عرضه اجناس تولید داخل در همه حوزه ها نقش مهمی در رونق اشتغال و بهبود اوضاع معیشتی مردم دارد ضمن تاکید بر جلوگیری از کالاهای ی وارداتی گفت: باید ازتولید کنندگان داخلی عرضه لوازم التحریر حمایت شود چون تنها در این صورت است که میتوان شاهد فروش لوازم التحریر ایرانی و با کیفیت و رونق بازار داخلی باشیم.
نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس: لزوم اراده ملی برای حمایت از کالاهای داخلی/ استفاده از نوشت افزارهای ایرانی بازار چند میلیونی داخلی را تضمین میکند
حسین امیری خامکانی نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس در گفتگو با خبرنگار راه آرمان در رابطه با تاثیر نوشت افزارهای ایرانی بر اقتصاد کشور اظهار داشت: مشکل امروز کشور اشتغال و بیکاری جوانانی است که با نوشت افزارهای وارداتی تحصیل کرده و فارغ التحصیل می شوند.
وی گفت: راه حل مشکل اشتغال جوانان در گرو تولید و فعالیت واحدهای تولیدی است و از سوی دیگر رونق تولید و اقتصاد در گرو گردش مالی و مصرف محصولات تولیدی می باشد.
نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس خاطر نشان کرد: استفاده از نوشت افزارهای ایرانی یک بازار چند میلیونی داخلی را تضمین می کند که اگر تولید کنندگان و خانواده ها همت کنند و اقلام داخلی با کیفیت را تولید و مصرف نمایند مطمئنا این گردش مالی باعث رونق تولیدات داخلی و اشتغال می شود.
امیری خامکانی توضیح داد: مردم باید توجه داشته باشند که با استفاده از نوشت افزارهای ایرانی دیگر فرصت های شغلی جوانان کشورمان در اختیار خارجی ها قرار نمی گیرد.
وی با اشاره به وظیفه دولت و وزارتخانه ها در این خصوص افزود: هه مکلفند در راستای استفاده حداکثری از توان داخلی از واردات اجناسی که در داخل تولید می شوند جلوگیری نمایند.
نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس بیان کرد: باید یک اراده ملی پای کار بیاید تا با مصرف نوشت افزار تولید داخل هم رونق تولید تقویت شود و هم به دنبال آن اشتغال ایجاد و نیاز خروج ارز از کشور کم شود .
احمد انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس در گفتگو با خبرنگار راه آرمان با اشاره به نزدیک شدن به فصل مدارس اظهار داشت: تعداد دانش آموزان موجود در کشور ظرفیت خوبی برای استفاده از نوشت افزار ایرانی است.
وی گفت: نوشت افزار کالای پیچیده ای نیست که ما در کشور قادر به تولید آن نباشیم بلکه با توجه به سال رونق تولید ما می توانیم نوشت افزار ایرانی تولید کنیم و استفاده از این کالا را تبلیغ و ترویج دهیم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: با توجه به وضعیت ارزی که در کشور وجود دارد بخش زیادی از هزینه دانش آموزان با استفاده از نوشت افزارهای ایرانی حذف می شود و از سوی دیگر این نوشت افزارها دارای کیفیت و قیمت مناسبی هستند که قابل مقایسه با کالاهای چینی نیست.
انارکی محمدی با بیان این که استفاده از کالاهای فرهنگی نیازمند استراتژی اقتصادی در کشور است، توضیح داد: باید مسئولان فضا را برای تولید و استفاده این محصول فراهم کنند و با توجه به تعداد دانش آموزان و وضعیت ارزی کشور بر استفاده از این نوشت افزارها تاکید شود.
وی افزود: نوشت افزار از جمله کالاهایی است که با تولید آن می توان مانع خروج ارز از کشور شد و به طور کلی با توجه به شعار حمایت از کالای ایرانی با شروع بازگشایی مدارس استفاده از ابزار و لوازم التحریر مصرفی دانش آموزان باید در اولویت قرار گیرد و مردم به استفاده از کالای ایرانی سوق داده شوند.
انارکی محمدی ادامه داد: نوشت افزارها از کالاهای بسیار مهم فرهنگی محسوب می شوند که با استفاده از آن ها می توان در برابر تهاجم فرهنگی دشمن ایستاد.
نماینده مردم کرمانشاه: نوشتافزار ایرانی باید سهم بیشتری در سبد دانشآموزان داشته باشد
احمد صفری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: از آنجایی که در آستانه بازگشایی مدارس دغدغه تهیه نوشت افزار و وسایل مدرسه برای دانش آموزان به سراغ والدین می آید و پدران و مادران تلاش می کنند با خرید لوازم التحریر مطابق میل فرزندان خود، لبخند رضایت را بر لبان آنها حک کنند، بر متولیان امر واجب است که با ایجاد شرایط مناسب و در دسترس قرار دادن کالاهای ایرانی با کیفیت و ارزان قیمت والدین را در این مسیر یاری کنند.
وی افزود: بدون تردید رونق بخشیدن به تولید ایرانی و شکوفا کردن اقتصاد صنعتگران این مرزوبوم تنها با ایجاد بازار داخلی برای محصولات ایرانی میسر می شود، بنابراین مسئولین این حوزه نیز باید ضمن فرهنگ سازی استفاده از نوشت افزار وطنی در جامعه ، اقبال مردم را به محصولات وارداتی که با کیفیت بسیار پایین تر تولید می شوند و بازار داخل را به تصرف خود درآورده اند، کاهش دهند.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته نباید فراموش کرد آنچه باعث استقبال کودکان و نوجوانان از محصولات خارجی می شود، استفاده از برخی تصاویر، انیمیشن ها و کارتون های مورد علاقه آنها یا قهرمانان فیلم هایی است که تولیدکنندگان آن سوی مرزها، با ظرافت در ذهن دانش آموزان ما جا داده اند.
صفری ادامه داد: بر همین مبنا متولیان این عرصه از اتحادیه تعاونی های مصرف فرهنگیان و انجمن تولید کنندگان نوشت افزار کشور گرفته تا اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان و سازمان دانش آموزی باید با محوریت وزارت آموزش و پرورش و وزارت صمت و رسانه ملی تلاش کنند این نوع نگاه را تغییر داده و علاقمندی این قشر فعال را به سمت اسطوره ها و قهرمانان ایرانی و بیشتر از همه شهدای گرانقدر وطن متمایل سازند.
وی تصریح کرد: مسئولین ما نتوانسته اند شخصیت شهدا و حتی اساطیر ایرانی را به درستی به کودکان معرفی کنند و به همین دلیل است که شخصیت های تخیلی در اذهان آنها ماندگار می شود طبیعی است وقتی چنین تصاویری بر دفترچه های مشق ، کیف و خودکار و مداد نقش می بندد ، دانش آموزان بیشتر تمایل دارند این محصولات را خریداری کنند.
این نماینده مجلس عنوان کرد: برای کمک به تولیدات ایرانی در این بخش ، همه باید دست به دست هم داده و با ترویج فرهنگ استفاده از کالای ایرانی کاری کنیم که در سال تحصیلی جدید نوشت افزار ایرانی، بازار اجناس بی کیفیت خارجی را کساد و در سبد تحصیلی دانش آموزان جای خود را باز کند.
نماینده مردم سیستان: خرید نوشت افزار ایرانی اسلامی منجر به رونق تولید کسب و کار و عدم خروج ارز از کشور می شود.
وی با بیان اینکه متولیان امر در زمینه تولید نوشت افزار داخلی وظیفه سنگینی بر عهده دارند خاطرنشان کرد: تکلیف بزرگی بر دوش خانواده ها و همچنین مدارس ما قرار دارد چرا که باید دانش آموزان را با محصولات ایرانی آشنا سازند؛ از طرفی نیز بالا بردن کیفیت و به خرج دادن خلاقیت شرط بزرگی در این زمینه است که می تواند دانش آموزان را به این سمت و سوی بکشاند.
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خرید نوشت افزار ایرانی اسلامی منجر به رونق تولید کسب و کار و عدم خروج ارز از کشور می شود، گفت: اشتغال جوانان، توجه به شعار سال و همچنین رونق اقتصاد مقاومتی از جمله مزایای خرید نوشت افزار ایرانی از طریق خانواده ها است.
نماینده مردم بروجرد: خروج ارز برای تهیه نوشت افزارهای خارجی شایسته نیست/ضرورت حمایت از تولیدکنندگان داخلی
عباس گودرزی در گفتوگو با خبرنگار سفیر افلاک، با اشاره به تأثیر خرید نوشتافزارهای داخلی در رونق تولید ملی اظهار داشت: حمایت از کالای ایرانی و رونق تولید ملی شامل همه تولیداتی میشود که در داخل تولید میشوند و در این راستا ضروری است تا تولیدکنندگان نوشتافزارهای داخلی نیز موردحمایت قرار بگیرند.
وی افزود: کشور ما از توانمندیها و ظرفیتهای داخلی بسیار بالایی برخوردار است و شایسته نیست برای تهیه اقلامی که در داخل هم تولید میشود، از طریق خروج ارز از کشور و درزمانی که تحریم اعمال میشود این اقلام را از خارج کشور تهیه و به دست مصرفکننده داخلی برسد.
نماینده مردم بروجرد عنوان کرد: انواع نوشتافزارها از وسایل موردنیاز همه دانش آموزان مدارس و دانشگاهها بوده و ضروری است دولت تدابیری را اندیشه کند که نوشتافزارهای موردنیاز کشور در داخل تولید شود و با این اقدام برای تهیه نوشتافزار نیازی به خروج ارز از کشور نیست.
وی با اشاره به تصاویر غربی و غیرفرهنگی بر روی نوشتافزارهای خارجی تصریح کرد: در کشور ما شخصیتها و قهرمانان زیادی وجود دارد که میتوان از تصاویر آنها بر روی نوشتافزارها استفاده کنند اما اگر در این حوزه تدبیری صورت نگیرد، ممکن است کشورهای غربی از طریق همین نوشتافزارهای خارجی با تصاویر غربی بتوانند فرهنگ خود را با یک ظرافتی به نسلهای آینده ما انتقال دهند.
گودرزی با اشاره به اینکه دانش آموزان سرمایههای آینده کشور هستند گفت: دانش آموزان در ارتباط مستقیم این نوشتافزارها هستند و نوشتافزارهای خارجی ممکن است در قالب شکل، طرح و یا هر قالب دیگری در درازمدت بتوانند اهداف فرهنگی خود را در جامعه ما پیاده کنند که ضروری است تا با حمایت از تولیدکنندگان نوشتافزارهای داخلی، گامهایی اساسی در این حوزه برداشته شود.
وی خاطرنشان کرد: امروز ایران اسلامی در جهان در جایگاه بسیار والایی قرار دارد و شایسته نیست کشوری با این عظمت و توان داخلی، نوشتافزارهای موردنیاز کشور را از خارج وارد کند؛ برای کمک به رونق تولید ملی و توسعه فرصتهای شغلی لازم است که دولت این قشر از تولیدکنندگان را موردحمایت قرار دهد که بتوانند در این بازار رقابتی کالای خود را تولید و به دست مصرفکننده برسانند.
عضو کمیسیون عمران مجلس: حمایت از تولیدات داخلی راهی روشن برای ترویج فرهنگ اسلامی/ عرصه برای جولان نوشت افزارهای بیگانه روز به روز تنگ تر می شود
حسین هاشمی تختی، عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو اختصاصی با خبرنگار هرمز با بیان اینکه بر اساس اقتصاد مقاومتی باید در تولید تمام ملزومات کشور چه در سطح کلان و یا خرد روی پای خودمان بایستیم، گفت: حمایت از تولیدات داخلی راهی روشن برای ترویج فرهنگ و سنن بومی و اسلامی است.
نماینده هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رویکرد دولت به سمت رونق تولیدات داخلی است، تصریح کرد: با ترویج فرهنگ استفاده از نوشت افزارهای داخلی می توان از کارگران ایرانی حمایت کرد.
هاشمی تختی افزود: همان گونه که در صنعت کشتی سازی در هرمزگان به خود کفایی رسیده ایم و جوانان این مرز و بوم با دارا بودن تخصص های لازم تعمیر و ساخت کشتی های غول پیکر دنیا در این منطقه انجام می دهند در تولید نوشت افزار ملی نیز می توانیم با حمایت از سرمایه گذاران این بخش فرهنگ استفاده از نوشت افزار های ایرانی و اسلامی را ترویج دهیم.
وی عنوان کرد: هرچندکه نوشت افزارهای خارجی ممکن است زرق و برق بیشتری نسبت به تولید داشته باشد اما در چند سال اخیر و به همت جوانان انقلابی با تولیدات جذاب، عرصه برای جولان نوشت افزارهای خارجی تنگ شده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه تنوع نوشت افزار های ایرانی روز به روز در حال افزایش است، بیان کرد: نگاه مجلس حمایت از کارگران و کارخانه های ایرانی برای رونق کسب و کار داخلی است تا وابستگی به بیگانگان خارجی کاهش یابد.
نماینده اسفراین: خرید نوشت افزار ایرانی، رونق اقتصاد را بهمراه دارد/ دولت میتواند بزرگترین متقاضی باشد
هادی قوامی، نماینده مردم اسفراین در گفتگو با خبرنگار عصر اترک اظهار کرد: یکی از تاثیرات بسیار مهم خرید نوشت افزار داخلی رونق گرفتن تولید داخل و به تبع آن افزایش کسب و کار است.
وی گفت: وقتی یک نوشت افزار ایرانی را خرید کنیم توجهات به سمت آن افزایش پیدا می کند و باعث فروش بیشتر و افزایش تولید می شود و تولید بیشتر زمینه ساز افزایش اشتغال و ریشه کن شدن بیکاری است.
قوامی افزود: یکی دیگر از تاثیرات توجه به نوشت افزار ایرانی بهره مندی بسیاری از سازمان ها مانند تامین اجتماعی، مالیات و ادارات خدمات رسان از بنگاه های تولیدی نوشت افزار ایرانی است که نتیجه آن افزایش درآمد برای دولت است.
نماینده مردم اسفراین خاطر نشان کرد: ضریب افزایش پول ۷.۳ درصد است و زمانی که یک تومان در قالب تقاضا به این بنگاه های تولیدی افزوده می شود یعنی بیش از ۷ برابر ارزش ایجاد شده است.
وی گفت: یکی دیگر از فواید توجه به نوشت افزار ایرانی، جلو گیری از خروج ارز از کشور است، چرا که زمانی این کالا در داخل تولید نشود ما مجبور به واردات آن هستیم وبه تبع آن ارز نیز از کشور خارج می شود که نتیجه خروج ارز از کشور افزایش بیکاری، تورم و نا برابری اجتماعی و منطقه ای است.
قوامی با اشاره به تاثیرات استفاده از نوشت افزار ها با محتوای غربی تصریح کرد: استفاده از نوشت افزار با محتوای غربی باعث کم رنگ شدن باورها ، ارزش ها و ایجاد وابستگی می شود و استفاده از نوشت افزار ایرانی باعث احساس افتخار و غرور ملی خواهد شد.
وی در رابطه با قوانین مجلس در خصوص حمایت از نوشت افزار های ایرانی گفت: طبق قانون حداکثر استفاده از توان داخلی ،کالایی که امکان تولید آن در داخل کشور باشد اجازه واردات آن از خارج کشور داده نمی شود.
قوامی اظهار کرد: بسیاری از کشور ها چه در بحث نوشت افزار و هر کالای داخلی دیگری توجه ویژه ای تولیدات داخلی دارند مانند کشور هند که اگر کالایی را تولید کند و همان کالا را کشور چین نیز تولید کند و اگر ما بخواهیم کالای چینی را از طریق هند وارد کشور کنیم اجازه ترانزیت آن را نخواهد داد و خود دولت متقاضی بزرگی در بحث نوشت افزار ایرانی باید باشد و می تواند شرایطی را ایجاد کند که دیگران نیز از آن استفاده کنند.
قوامی خاطرنشان کرد: تبلیغات مناسب، تسهیل شرایط برای رونق تولید ، کم کردن هزینه های تولید و بالا بردن کیفیت نوشت افزار ایرانی راه کار هایی برای ترویج نوشت افزار ایرانی در بین خانواده ها است
نماینده مردم جنوب استان بوشهر: با انتخاب نوشت افزار ایرانی از رونق تولید داخل حمایت کنیم
سکینه الماسی نماینده مردم جنوب استان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سپاس با اشاره به حمایت از نوشت افزار ایرانی، اظهار داشت: با فرا رسیدن ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید یکی از کالاهای فرهنگی که مردم در این ماه برای فرزندان خود با آن سر و کار دارند، اقلام لوازم التحریر است.
وی افزود: مردم برای انتخاب اقلام نوشت افزار کودکان خود از کالا های ایرانی جهت رونق تولیدات داخلی حمایت کنند.
الماسی گفت: تولیدکنندگان لوازم التحریر داخلی پا به پای تولیدکنندگان خارجی حرکت می کنند و توانستند بازار نوشت افزار را به دست بیاورند.
نماینده مردم شریف کنگان دیر، جم، عسلیویه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قدرت خرید مردم بسیار پایین آمده و خانواده هایی که چند فرزند دارند شاید نتوانند لوازم التحر یرایرانی و با کیفیت برای فرزندان خود تهیه کنند و لازم است تولید کنندگان به قیمت هایی که به بازار ارائه می کنند توجه بیشتری داشته باشند.
وی افزود: لوازم و تحریر خارجی با رنگ و لعاب شخصیت های غربی مانند سیندرلا،انگری برد، باب اسفنجی و … اشباع شده است که این شخصیت هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی و اسلامی ندارد و ذهن و روح کودکان این مرزبوم را تسخیر کرده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای حمایت از تولیدات ملی باید واردات به صورت کنترل شده باشد تا تولیدکننده داخلی در شرایط مساعدتری بتواند با رقبای خارجی رقابت کند.
علی اکبری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با شیرازه ضمن اعلام اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، جشنواره نوشت افراز ایرانی را روز گذشته افتتاح کرد و کارهای بسیار زیبایی را در این جشنواره به نمایش گذاشت گفت: آن چیزی که ما تحت عنوان نگاه به دورن، درون زایی و برون گرایی را در اقتصاد مقاومتی مطرح می کنیم، در این نمایشگاه به روشنی قابل درک بود.
به عقیده وی، اگر بخواهیم پایدار بمانیم و به سمت نوآوری و کیفیت و جذب بازارهای خارجی برویم، باید نگاه به بیرون داشته باشیم.
به گفته وی، شرایط تحریمی امروز، بهترین فرصت است برای اینکه از داشته های بالقوه خود استفاده کنیم و در اختیار درآوریم.
در مجلس، برای استفاده از تولید داخل و حمایت از آن در عرصه های مختلف، برنامه ها و راهکارهایی ارائه شده است.
اکبری با بیان اینکه ما در مجلس از خودکار کیان استفاده می کنیم و راضی هستیم اظهار داشت: آنچه در مجلس از لوازم التحریر ایرانی استفاده کرده ایم، کیفیتی قابل دفاع داشته است.
خبرنگار ما از معضلات اداری در روند صادرات و واردات پرسید واین نماینده مجلس اظهار داشت: متاسفانه در بخش هایی شاهدیم که بیش از حد ضرورت در اجرای مقررات، زمان صرف می کنند که مانع انجام کار می شود، اما اگر فرآیند ورود کالا، ترخیص و عوارض را درست انجام دهند یا به عبارتی ترخیص کار ماهری داشته باشند، ترخیص کالا از گمرک زمان زیادی طول نمی کشد؛ اما اگر جایی لازم باشد، ما هم به تولیدکنندگان کمک خواهیم کرد.
اکبری در ادامه به تشکیل ستاد رفع موانع تولید در استانداری با مسئولیت معاونت اقتصادی استاندار خبر داد که به بنگاه های اقتصادی و تولیدکنندگان کمک های خوبی ارائه داده است.
وی گفت: این ستاد یا تخفیف هایی را به تولیدکنندگان می دهد یا جهت نقدینگی به این قشر تسهیلاتی ارائه می کند.
به گفته نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، این ستاد همچنین در روند اداری صادرات و واردات، مشاوره و راهنمایی کرده و در جاهایی که لازم باشد، ورود خواهد کرد و پشتیبان تولیدکنندگان خواهد بود.
وی با بیان اینکه باید شرایط تحریم را باید یک فرصت تلقی کنیم اظهار داشت: ما مقاومت را انتخاب کردیم و این مقاومت، ممکن است هزینه هایی داشته باشد که همه باید در این هزینه ها شریک باشند و یک راه مقاومت، برگشتن به توانمندی های داخلی و نهایت استفاده از این تواناییها است.
اکبری در پاسخ به خبرنگار شیرازه مبنی بر تصاویر نوشت افزارها و عدم استقبال دانش آموزان از تصاویر ایرانی، نقش رسانه ها در فرهنگسازی جهت شناساندن قهرمانان ملی به کودکان و نوجوانان را بسیار برجسته دانست و معتقد است که برگزاری جشنواره های مختلف هم در این راه بسیار موثر است.