عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام : تصمیمگیری درباره FATF تحت تأثیر اعمال فشارها انجام نمى گیرد/ برای موضوع تخصصی همهپرسی ضرورتی ندارد/ برای تصویب یا رد لوایح نیاز به رای دو سوم اعضای مجمع است
سید مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تمدید مهلت ۴ماهه کارگروه مالی و استفاده مجمع از این فرصت اظهار داشت: تصمیم گیرى ما در مجمع مستقل از تمدید مهلت کارگروه مالى است؛ چرا که ما بر مبناى دوراندیشى ابعاد مصلحت را بررسى مى کنیم و رأى مى دهیم و تحت تأثیر نظریات […]
سید مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تمدید مهلت ۴ماهه کارگروه مالی و استفاده مجمع از این فرصت اظهار داشت: تصمیم گیرى ما در مجمع مستقل از تمدید مهلت کارگروه مالى است؛ چرا که ما بر مبناى دوراندیشى ابعاد مصلحت را بررسى مى کنیم و رأى مى دهیم و تحت تأثیر نظریات بیگانگان دراین زمینه نخواهیم بود.
وی با اشاره به مخالفان و موافقان پالرمو و CFT در مجمع، در خصوص علت ادامه دار شدن جلسات درباره این دو لایحه تصریح کرد: با توجه به اینکه هنوز همه کسانى که ثبت نام کرده اند فرصت اظهار نظر نیافته اند، پس از استماع آن نظریات، مصلحت سنجى خواهد شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تأکید کرد: در مجمع تصمیم گیرى تحت تأثیر اعمال فشارهاى داخلى و خارجى انجام نمى گیرد و صرفاً خیر و صلاح نظام در نظر گرفته مى شود.
میرسلیم در خصوص نظر برخی از نمایندگان مجلس در مورد یشنهاد همه پرسی درباره FATF بعد از طولانی شدن بررسی آن در مجمع هم گفت: این ادعا که مجمع نتوانسته تصمیم بگیرد درست نیست. تصمیم گیرى مجمع به موقع و مدبرانه خواهد بود و اتکا آن هم به نظریات کارشناسى است. براى چنین موضوعى که از جنبه هاى مختلف فنى و حقوقى و سیاسى باید بررسى شود، ارجاع به همه پرسى مناسب نیست.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه این کارگروه اخیراً اعلام کرده که هیچ حق شرطی از سمت ایران را نخواهد پذیرفت با توجه به این اظهار نظر آیا ایران می تواند لوایح را با شروط تصویب کند هم بیان داشت: تصمیم ما تابع اظهار نظرهاى کارگروه مالى و القاءات آنها نیست. ما باید خود به تشخیص مصلحت برسیم و آن مصلحت نیز باید به تصویب دوسوم آرا اعضاء مجمع تشخیص مصلحت نظام برسد.