بررسی گلکسی ای ۷ (۲۰۱۶) سامسونگ
سامسونگ سال گذشته با معرفی سری گلکسی A نشان داد که بازار گوشیهای میانرده بسیار بیشتر از سالهای قبل جدی گرفته و قصد دارد تا سهم بیشتری از این بخش از بازار کسب کند. حال سامسونگ با عرضهی نسخههای ۲۰۱۶ این سری که البته بزرگترین تغییر آنها استفاده از زبان طراحی پرچمداران غول کرهای، یعنی […]
سامسونگ سال گذشته با معرفی سری گلکسی A نشان داد که بازار گوشیهای میانرده بسیار بیشتر از سالهای قبل جدی گرفته و قصد دارد تا سهم بیشتری از این بخش از بازار کسب کند. حال سامسونگ با عرضهی نسخههای ۲۰۱۶ این سری که البته بزرگترین تغییر آنها استفاده از زبان طراحی پرچمداران غول کرهای، یعنی شیشه و فلز است، قصد دارد تا قدرت خود در بازار را بیشتر کند. اما آیا گوشیهای سری A میتوانند در ردهی خود بهترین باشند؟
سامسونگ در سالهای گذشته تمرکز زیادی بر روی گوشیهای بالارده و پرچمدار داشته و سود زیادی نیز از این رده به دست آورده است، اما با اشباع شدن بازار گوشیهای پرچمدار، سامسونگ نیز تمرکز خود بر روی گوشیهای میانرده و پایین رده را بیشتر کرده است. این کمپانی کرهای با معرفی سری اول گوشیهای گلکسی A در واقع نشان داد که بازار گوشیهای میانرده را جدی گرفته و حالا در نسخههای ۲۰۱۶ این گوشیها با دگرگونی طراحی و استفاده از شیشه و فلز قصد دارد توجه کاربران بیشتری را به سمت گوشیهای خود جلب کند.
نسخهی ۲۰۱۶ از گلکسی ای ۷ نیز با ظاهری مشابه پرچمداران سامسونگ یعنی استفاده از شیشه و فلز در بدنه قصد دارد تا طراحی زیبا را در میانردههای سامسونگ نیز وارد کند تا جذابیت این گوشیها نیز برای کاربران بیشتر شود. صفحه نمایش ۵.۵ اینچ فول اچدی از نوع امولد و پردازندهی اسنپدراگون ۶۱۵ در کنار سه گیگابایت رم همگی نوید بخش یک گوشی زیبا و البته قدرتمند هستند. در ادامه با ما همراه شوید تا به بررسی نسخهی ۲۰۱۶ گوشی Galaxy A7 بپردازیم.
طراحی
سامسونگ حالا زبان طراحی گوشیهای پرچمدار خود را وارد سری ای نیز کرده و این بار ترجیح داده تا از ترکیب فلز و شیشه بهره ببرد. پوشش هر دو پنل پشت و جلوی گوشی از نوع گوریلا گلس ۴ است تا مقاومت خوبی در برابر خط و خشهای احتمالی داشته باشد. البته باید گفت که سامسونگ در طراحی این سری نقصهای ریزی که طراحی گلکسی اس ۶ یا حتی گلکسی نوت ۵ داشته را رفع کرده است، برای مثال لبههای نمایشگر حالا از نوع گلس ۲٫۵D است و خمیدگی کمی دارد تا هنگام کشیدن دست بر روی لبههای گوشی احساس تیز بودن لبهها منتقل نشده و حس خوبی را به کاربر منتقل شود. به علاوه دکمههای فیزیکی ناوبری نیز کمی به پایین منتقل شده و حاشیههای آن نیز اندکی بیشتر شده تا در هنگام لمس گوشههای پایین صفحه نمایش به اشتباه انگشتتان با دکمههای ناوبری تماس نداشته باشد.
مشخصات فنی گوشی گلکسی ای ۷ (۲۰۱۶):
- پردازندهی ۸ هستهای اسنپدراگون ۶۱۵ یا دارای نسخهی مجهز به پردازندهی اکسینوس ۷۵۸۰
- پردازندهی گرافیکی آدرنو ۴۰۵
- حافظهی رم ۳ گیگابایتی
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت قابل افزایش تا ۱۲۸ گیگابایت دیگر
- نمایشگر ۵.۵ اینچ سوپر امولد با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم ۴۰۱ پیکسل بر اینچ
- پوشش گوریلا گلس ۴ برای صفحه نمایش و پنل پشتی گوشی
- دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی با f/1.9
- دوربین سلفی ۵ مگاپیکسل
- سیستمعامل اندروید ۵.۱.۱
- باتری Li-Ion غیرقابل جدا شدن با ظرفیت ۳۳۰۰ میلیآمپر ساعت
- ابعاد ۱۵۱.۵ در ۷۴.۱ در ۷.۳ میلیمتر
- وزن ۱۷۲ گرم
- قیمت: در حدود ۱/۴۰۰/۰۰۰ تومان
فریم اطراف گوشی نیز از جنس فلز است و محل قرارگیری بخشهای مختلف آن نیز کاملا مشابه گلکسی اس ۶ است. در سمت راست فریم دکمهی پاور و در لبهی چپ، دکمههای تنظیم حجم صدا دیده میشود. البته ما ترجیح میدادیم که دکمههای تنظیم صدا نیز در لبهی سمت راست و در کنار دکمهی پاور باشند اما کار با دکمههای فعلی نیز راحت صورت میگیرد؛ اما در ابتدا نیاز به زمان دارید تا به محل قرارگیری آنها عادت کنید.
در لبهی زیر نیز اسپیکر تک گانه و البته کوچک دستگاه در کنار درگاه میکرو یواسبی قرار گرفته است. در کنار این درگاه نیز جک ۳.۵ میلیمتری صدا قرار گرفته است. در بالای فریم نیز شیاری برای سیم کارت دوم و میکروفون حذف نویز قرار دارد.
پشت دستگاه نیز بیشباهت به گلکسی اس ۶ نیست. در این بخش نیز شاهد حضور شیشه هستیم و دوربین نیز در بخش بالای آن قرار گرفته است. اما برخلاف گلکسی اس ۶ حسگر ضربان سنج قلب وجود نداشته و فلش دوربین نیز تکگانه است.
در حالت کلی باید گفت که در دست گرفتن گلکسی ای ۷ حس بسیار خوب و دقیقا مشابه به اس ۶ را به شما منتقل خواهد کرد با این تفاوت که اشکالات جزئی طراحی گذشته در ای ۷ برطرف شده و کمتر ایرادی در طراحی به غیر از لکهپذیر بودن پنل پشتی دستگاه میتوان به آن وارد کرد. نکته جالب توجه در طراحی گلکسی ای ۷، کم شدن برآمدگی پشت دوربین در مقایسه با گلکسی اس ۶ و گلکسی نوت ۵ است که باعث شده است طراحی و ظاهر این گوشی حتی از پرچمداران سامسونگ نیز بهتر شود.
سنسور اثر انگشت در گلکسی ای ۷ نیز همچون نسل قبل با دکمهی فیزیکی هوم یکپارچه شده است. این سنسور درست شبیه سنسور بکار گرفته شده در گلکسی اس ۶ و گلکسی نوت ۵ است. برای استفاده از آن نیازی به کشیدن انگشت بر روی دکمه نیست و همچون آیفون، تنها کافی است تا انگشت خود را بر روی دکمه قرار داده و کمی فشار دهید تا اثر انگشت اسکن شده و مجوز ورود صادر شود. این سنسور از نظر سرعت و عملکرد در سطح بسیار خوبی بهره میبرد. در حال حاضر از این سنسور میتوانید برای باز کردن قفل گوشی یا اجرای اپلیکیشنی خاص بهره ببرید. مثلا میتوانید یکی از انگشتهای خود را به اپلیکیشنی خاص اختصاص دهید تا اگر قفل گوشی را با آن باز کردید، اپلیکیشن مورد نظرتان اجرا شود. علاوه بر این میتوان از سنسور برای ورود به وبسایتهای مورد نظر خود بهره برد. در این حالت نام کاربری و رمز عبور شما به اثر انگشتتان اختصاص داده میشود و با اثر انگشت میتوان در وبسایت مورد نظر لاگین کرد.
صفحه نمایش
با توجه به بیشتر شدن استفاده از پنل امولد در گوشیهای هوشمند میتوان گفت که این نوع پنلها به بلوغ رسیدهاند. سامسونگ نیز مانند گذشته در گلکسی ای ۷ نیز از پنل امولد با رزولوشن فول اچدی برای صفحه نمایش ۵.۵ اینچی گوشی بهره برده است.
جزئیات در صفحه نمایش گلکسی ای ۷ بسیار خوب بوده و رزولوشن فول اچدی برای این ابعاد از صفحه نمایش کاملا کافی به نظر میرسد. عمق رنگ مشکی در این صفحه نمایش فوقالعاده بوده و رنگها در آن اشباع هستند. البته میتوانید در تنظیمات مربوط به نمایشگر اشباع بودن رنگها را کاهش داده یا حتی آن را نزدیک به حالت استاندارد کرد.
روشنایی حداکثری این صفحه نمایش به خصوص در حالت خودکار خوب بوده و میتوان از گوشی در زیر نور مستقیم خورشید نیز به راحتی استفاده کرد. از طرفی حداقل روشنایی نیز بسیار خوب بوده و در محیطهای تاریک نیز استفاده از گوشی چشمان شما را اذیت نخواهد کرد.
در مجموع کیفیت صفحه نمایش در گلکسی ای ۷ را باید از نکات قوت این گوشی برشمرد چرا که علاوه بر تنظیمات مختلفی که میتوان بر روی آن صورت داد، وضوح و جزئیات در آن بسیار عالی و مطلوب هستند.
اسپیکر
سامسونگ بار دیگر ترجیح داده تا اسپیکر را در فریم زیری دستگاه قرار داده و از نوع تکگانهی آن بهره ببرد. این اسپیکر کیفیت متوسطی داشته و حجم صدای آن نیز متوسط است. البته همان طور که میتوان از یک گوشی میانرده انتظار داشته با بالا رفتن حجم صدا وضوح صدا پایینتر میآید.
البته محل قرارگیری اسپیکرها خوب نیست هر چند بسیار بهتر از پنل پشتی در نسلهای گذشته است. به دلیل کوچک بودن اسپیکر و محل قرارگیری آن، دست شما به راحتی میتواند آنها پوشش دهد.
با این حال سامسونگ هدفون باکیفیتی را در جعبهی دستگاه قرار داده و به همراه گوشی ارائه میکند که در مقایسه با ردهی قیمتی گوشی، کیفیت بسیار خوبی دارند و می توانند علاقمندان به موسیقی را نیز راضی نگه دارند.
دوربین
سامسونگ در گلکسی ای ۷ نسخهی ۲۰۱۶ از دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی با f/1.9 که مجهز به لرزشگیر اپتیکال نیز شده، بهره برده است. دوربین ثانویهی این دستگاه نیز دارای حسگر ۵ مگاپیکسلی با f/1.9 است. سامسونگ در گذشته نیز نشان داده که دوربین برای این شرکت اهمیت بالایی داشته و گوشیهای این غول کرهای همواره دارای دوربینهای خوبی بودهاند.
اپلیکیشن دوربین ای ۷ به راحتی و با دو بار فشار دادن دکمهی هوم اجرا شده و ظاهر آشنایی برای کاربرانی که در گذشته گوشیهای سامسونگ داشتهاند، دارد. البته نباید از یک گوشی میانرده انتظار داشتن جزئیات نرمافزاری مانند نوت ۵ را داشت. در تنظیمات دوربین شاهد بخش Pro نیز هستیم که البته کنترل ابتدایی بر روی بخشهای جزئی مانند وایت بالانس و ایزو را در اختیار کاربر قرار میدهند.
کیفیت تصاویر ثبت شده توسط دوربین گلکسی ای ۷ در محیطها با نوردهی مناسب دارای بسیار خوب هستند و جزئیات قابل قبولی دارند. داینامیک رنج نیز بسیار خوب است، اما به دلیل پردازش نرمافزاری بسیار زیادی که بر روی تصاویر انجام میشود، شاهد از بین رفتن جزئیات و عمق تصویر هستیم. به علاوه تصاویر ثبت شده توسط این دوربین از لحاظ رنگ اشباع هستند که هر چند باعث زیباتر شدن تصویر ثبت شده میشود اما رنگها را به صورت طبیعی نشان نخواهد داد.
همان طور که انتظار داشتیم سرعت ثبت تصاویر و نیز جزئیات آن با کم شدن نور محیط، کم شدند. البته باز هم به لطف پردازش زیاد نرمافزاری نویز تصاویر کم است که البته از طرف دیگر باعث کم شدن جزئیات شده است. در ادامه میتوانید تصاویر ثبت شده بوسیلهی دوربین این گوشی را مشاهده کنید:
در ادامه تصاویر برش داده شدهی ۱۰۰ درصد را میتوانید مشاهده کنید:
دوربین خودعکس یا سلفی این گوشی بسیار باکیفیت بوده و تصاویر بسیار خوبی را به ثبت میرساند که خبر خوبی برای علاقمندان به تصاویر سلفی است.
در گلکسی ای ۷ امکان فیلمبرداری با کیفیت ۴K وجود نداشته و در این حالت تنها به کیفیت ۱۰۸۰P با نرخ فریم ۳۰ فرسم در هر ثانیه محدود خواهید شد. کیفیت ویدیوهای ثبت شده با این دوربین خوب بوده و جزئیات در آن مناسب است.
در حالت کلی دوربین گلکسی ای ۷ با توجه به ردهی قیمتی بسیار خوب عمل کرده و اشباع بودن رنگ تصاویر نیز باعث زیبا شدن تصاویر شده است.
نرمافزار
سامسونگ در گلکسی A7 همانند روندی که در گلکسی اس ۶ و گلکسی نوت ۵ در پیش گرفته بود، رابط کاربری تاچویز را بسیار سبک کرده تا شاهد اپلیکیشنهای بیکاربرد و بیمورد نباشیم، البته شکل آیکونها همانند گذشته در رنگهای متنوع است که تغییر آنها نیز میتواند شکل جدیدی به تاچویز در آینده بدهد. حال دیگر خبری از منوهای تو در تو و سردرگمکننده، انیمیشنهای سنگین، بخشهای رنگ و وارنگ و حتی اپلیکیشنهای زیاد نیست. دیگر نمیتوان از گیر افتادن در هزارتوی رابط کاربری تاچویز شکایت کرد. اما نکتهی جالب در مورد این گوشی استفاده از سیستم عامل اندروید ۵.۱.۱ است که برای یک گوشی که در سال ۲۰۱۶ معرفی شده ناامید کننده است. انتظار داشتیم اندروید ۶ بر روی این گوشی نصب شود. به هر حال سامسونگ وعده داده که بروز رسانی اندروید ۶ برای Galaxy A7 را ارائه خواهد کرد.
رابط کاربری تاچویز با تبعیت از ظاهر ساده و تخت متریال دیزاینِ گوگل خود را با اندروید آبنبات چوبی هماهنگ کرده است. با کشیدن انگشت به سمت چپ با صفحهی اخبار فلیپبورد روبرو میشویم که عناوین خبری مهم در گوشه و کنار جهان را از منابع خبری متنوع نمایش میدهد. یکی از ویژگیهایی که به زیبایی تاچویز میافزاید، انیمیشنهای تعبیه شده در این رابط کاربری است که روان بودن و سادگی آنها نهتنها آزار دهنده نیست، بلکه حتی کاربر را به استفاده از این گوشیهوشمند مشتاقتر میکند. در مورد لیست اپلیکیشنها بصورت پیشفرض آخرین اپلیکیشن دانلود و نصب شده به انتهای لیست اضافه میشود، اما میتوان با انتخاب چینش به شکلهای دیگری، لیست اپلیکیشنها را مشاهده کرد.
قابلیت تغییر تم گوشی برای این گوشی نیز در نظر گرفته شده و بوسیلهی آن میتوان رنگ تازهای به گلکسی ای ۷ و رابط کاربری آن داد. ویژگی Multi Window یا استفاده از دو اپلیکیشن بصورت همزمان بر روی یک صفحه در گلکسی ای ۷ نیز وجود دارد. برای استفاده از این قابلیت میتوان با کلیک روی Recent Apps لیست اپلیکیشنهایی که اخیرا مورد استفاده قرار گرفتهاند بههمراه آیکون Multi Window در گوشهی بعضی از آنها دید. با کلیک روی این آیکون اپلیکیشن مورد نظر نیمی از صفحهی نمایش را اشغال میکند و میتوان نیم دیگر را به اپلیکیشن دیگری اختصاص داد یا با کشیدن لبهی بالا یا پایین پنجرهی اپلیکیشن و تغییر سایز، بخش بیشتری از صفحه را برای یکی از اپلیکیشنها در نظر گرفت.
سامسونگ اجازهی پاک کردن اپلیکیشنهای پیش فرض خود را به کاربران نمیدهد و در عوض میتوان این اپلیکیشنها را غیرفعال کرد، اما در عوض سایر اپلیکیشنهای اضافه شده را میتوان با لمس آیکون مربوط به آنها و نگه داشتن آن و سپس انتخاب Delete از گوشی پاک کرد. در صورتی که دوست دارید تا برخی از محتویات گوشی خود را از دید دیگران مخفی کنید، سنسور اثر انگشت با قابلیت Private Mode در اختیار شما است تا محتویاتی از قبیل تصاویر و فایلهای ویدئویی خود را مخفی کنید.
سامسونگ بار دیگر در مسیری صحیح قدم برداشته و رابط کاربری تاچویز خود را که زمانی بسیار سنگین بود رفته رفته و با گذر هر نسل سبکتر میکند تا تاچویز نیز بتواند نظر طرفداران سامسونگ را به سمت خود جلب کند.
بازده و عملکرد
سامسونگ در نسل جدید گلکسی ای ۷ از پردازندهی نسبتا قدیمیتر اسنپدراگون ۶۱۵ بهره برده است (این گوشی دارای نسخهای مجهز به پردازندهی اکسینوس ۷۵۸۰ نیز هست). این پردازنده هر چند بیش از یک سال از عمرش میگذرد اما همچنان میتواند در گوشیهای میانرده پردازندهای قابل قبول به شمار رود. پردازندهی اکسینوس ۷۵۸۰ نیز از طرف سامسونگ برای گوشیهای میانرده طراحی و تولید شده که از لحاظ عملکرد نزدیک به اسنپدراگون ۶۱۵ است. همچنین گلکسی ای ۷ سه گیگابایت نیز رم دارد تا کاربر مشکلی در زمینهی مولتی تسکینگ نداشته باشد.
ما در زومیت تستهای مختلف بنچمارک را برای این گوشی اجرا کردیم که نتایج آن را میتوانید در جدول زیر ببینید:
تلفن / تبلت |
AnTutu 5
|
LinpackSingle / Multi | Quadrant 2.1 | ۳DMarkIceStorm | VellamoBrowser / Metal | CF Bench v1.3 | BaseMarkOS II / Sunspider |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Galaxy A7 2016 |
۳۶۷۸۶ | ۹۵٫۹۸۹
۲۴۴٫۰۹۱ |
۱۰۱۴۸ | ۷۹۷۰ | ۱۹۸۲
۸۳۵ |
۲۰۱۴۵ | ۴۷۸
۸۲۸٫۱ |
Huawei Mate 8 | ۷۴۶۶۸ | ۳۵۰٫۶۶
۴۸۰٫۲۴ |
۳۱۰۲۵۶ | ۱۸۸۳۷ | ۵۵۰۱
۲۸۳۵ |
۴۳۵۹۸ | ۱۹۵۸
۱۰۴۵٫۳۶ |
LG V10 | ۴۷۰۱۵ | ۱۲۸٫۵۸۹
۲۸۳٫۵۲۴ |
۲۵۶۹۵ | ۱۸۴۲۳ | ۳۴۸۹
۲۱۸۹ |
۴۴۵۹۸ | ۱۱۵۲
۱۰۲۱٫۴ |
Huawei Nexus 6P | ۶۰۱۲۳ | ۸۵٫۳۷
۲۵۴٫۷۸۳ |
۲۹۸۲۳ | ۲۶۶۴۴ | ۴۶۵۳
۲۴۲۱ |
۴۱۸۸۲ | ۱۹۲۳
۱۰۶۱٫۳ |
HTC One A9 | ۴۰۹۱۶ | ۲۳۷٫۴۸۸
۳۱۷٫۶۴
|
۲۶۹۱۱ | ۸۸۵۸ | ۲۴۷۹
۱۱۲۷
|
۶۱۵۲۵ | ۱۰۶۸۱۳۷۰٫۱ms |
Xperia Z5 Premium | ۴۹۶۵۴ | ۲۴۵٫۱۲۷۴۸۰٫۵۳۲ | ۲۲۱۸۷ | ۲۲۴۲۰ | ۲۹۵۱۱۲۸۶ | ۴۶۷۵۷ | ۱۵۴۰ |
Nexus 5X | ۴۴۶۰۵ | ۸۰٫۶۸۷۲۴۱٫۲۲۸ | ۱۹۲۰۷ | ۱۴۴۳۸ | ۳۵۶۱۱۱۴۰ | ۳۱۹۸۷ | ۱۲۳۰۱۲۳۰.۲ms |
Xperia Z5 | ۵۱۲۰۶ | ۲۴۰٫۹۰۰
۴۳۱٫۳۷۳ |
۲۲۴۷۷ | ۲۲۵۸۹ | ۳۸۳۴
۱۳۸۶ |
۵۸۸۶۵ | ۱۵۰۸
۶۶۵٫۳ms |
+Galaxy S6 Edge | ۶۸۱۶۰ | ۴۹۹٫۰۰۸۷۲۷٫۰۱۱ | ۳۴۰۶۴ | ۲۴۳۶۱ | ۱۷۵۴۱۰۰۹ | ۶۱۵۳۸ | ۱۷۷۱۷۶۹٫۰ms |
Galaxy Note 5 | ۶۷۲۰۲ | ۶۱۰٫۴۴۸۷۷۸٫۴۲۱ | ۳۶۰۱۴ | ۲۱۴۰۴ | ۵۴۶۹۲۵۴۵ | ۵۴۸۱۰ | ۱۸۲۰۵۶۹٫۰ms |
LG G4 |
۴۸۱۳۸ |
۳۴۹٫۳۰۶
۵۳۷٫۱۵۵ |
۲۶۳۳۳ | ۱۹۴۹۴ | ۳۸۸۴
۲۱۸۰ |
۶۴۱۸۸ | ۱۷۲۲
۷۶۸٫۷ms |
همان طور که در نتایج بنچمارک نیز مشاهده میکنید، گلکسی ای ۷ نسخهی ۲۰۱۶ چندان قدرتمند نیست و حتی در بین گوشیهای میانرده نیز جزو بهترینها قرار نمیگیرد. با این حال هنگام کار با گوشی و استفادههای روزمره به ندرت شاهد لگ یا افت عملکرد خواهید بود.
البته باید گفت که در هنگام اجرای بازیها، شاهد افت فریم و لگ نیز بودیم که از گوشی با پردازندهای نسبتا ضعیف نیز چنین انتظاری داشتیم. با این حال باید گفت که نباید انتظار کارهای سنگین از گلکسی ای ۷ خود را داشته باشید. با این حال انتظار داشتیم تا سامسونگ با توجه به قیمت دستگاه از پردازندههای جدیدتر بهره ببرد تا هیچ نقصی در عملکرد گوشی وجود نداشته باشد.
باتری
گلکسی ای ۷ دارای باتری ۳۳۰۰ میلیآمپر ساعتی است که با توجه به استفاده از صفحه نمایش فول اچدی میتواند کاربر را امیدوار به شارژدهی خوب باتری کند.
طبق روال گذشته روشنایی صفحهنمایش گوشی را بر روی ۵۰ درصد قرار داده، ارتباطات بیسیم را قطع کرده و ویدئویی با کیفیت HD را تا رسیدن شارژ باتری از ۱۰۰ به صفر پخش کردیم. باتری ای ۷ توانست در این تست ۱۲ ساعت و ۵۰ دقیقه دوام بیاورد که زمان بسیار خوبی به شمار میرود. به علاوه ای ۷ میتواند تا ۱۱ ساعت و ۳۰ دقیقه وبگردی را نیز برای کاربران تضمین کند. دلیل این طول عمر باتری بالا مربوط به پردازندهی کم مصرف و صفحه نمایش فول اچدی است.
همان طور که از نتایج نیز مشخص است گلکسی ای ۷ نسخهی ۲۰۱۶ در زمینهی باتری فوقالعاده عمل کرده و میتواند به راحتی از پس یک روز کاری حتی سنگین نیز برآید. باید باتری با ظرفیت بالا و شارژدهی بسیار خوب را از نکان مثبت این گوشی دانست.
جمعبندی
در روزهایی که به نوعی بازار گوشیهای پرچمدار روند نزولی داشته و به حالت اشباع رسیدهاند، سامسونگ نیز با معرفی سری ای نسخهی ۲۰۱۶ نشان داد که قصد دارد تا جدیت و حضور خود در این بازار را پررنگتر کند. گلکسی ای ۷ نیز با کیفیت ساخت عالی، صفحه نمایش باکیفیت، دوربینی بسیار خوب و البته شارژدهی مناسب یکی از بهترینها در ردهی قیمتی خود به شمار میرود.
البته این گوشی از نسخهی قدیمیتر اندروید استفاده کرده و اسپیکرهای ضعیفی دارد. همچنین نباید از پردازندهی قدیمی اسنپدراگون ۶۱۵ به راحتی گذشت چرا که خیلی قدرتمند نبوده و در استفادههای سنگین ممکن است با لگ مواجه شوید. با این همه میتوان از ایرادات این گوشی در مقایسه با نکات مثبت آن به راحتی چشم پوشی کرد و گلکسی ای ۷ نسخهی ۲۰۱۶ را یکی از بهترینها در ردهی قمیتی خود خواند.
نقاط قوت
- صفحه نمایش باکیفیت
- کیفیت ساخت خوب
- شارژدهی بسیار خوب باتری
- دوربین با عملکرد بسیار خوب
نقاط ضعف
- لکه پذیر بودن پنل پشتی گوشی
- اسپیکر ضعیف
- استفاده از نسخهی قدیمی اندروید