اجتماعی » اخبار » اقتصادی » سیاسی
کد خبر : 105176
پنجشنبه - ۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹

ماجرای کنار رفتن ۱۷۰۰ مدیر دولتی

پس از اصلاح طرح ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی شایعات گسترده‌ای در فضای مجازی به راه افتاد. این طرح که با ۱۹۴ رای موافق از ۲۴۰ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید، تنها اجازه بکارگیری بازنشستگان بندهای الف، ب و ج ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری که شامل روسای سه قوه،‌ […]

ماجرای کنار رفتن ۱۷۰۰ مدیر دولتی

پس از اصلاح طرح ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی شایعات گسترده‌ای در فضای مجازی به راه افتاد.

این طرح که با ۱۹۴ رای موافق از ۲۴۰ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید، تنها اجازه بکارگیری بازنشستگان بندهای الف، ب و ج ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری که شامل روسای سه قوه،‌ معاون اول رییس جمهور،‌ نواب رییس مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای نگهبان، وزرا، نمایندگان و معاونان رییس جمهور هستند را می‌دهد و مشمولان بندهای د و ه را که شامل استانداران و معاونان استانداران همطراز سفرا و معاونان وزرا هستند را از قانون حذف کردند.

همین موضوع باعث شد تا برخی ار روزنامه ها و بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی آمارهایی از خداحافظی مدیران دولتی از پست‌هایشان بدهند. در یکی از موارد، مطرح شد که ۱۷۰۰ تن از مدیران دولتی باید صندلی های خود را ترک کنند.

اما در همین رابطه جمشید انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامیکشور در گفت‌وگویی تصریح کرد: اینکه برخی اعلام کردند ۱۷۰۰ نفر مدیر بازنشسته داریم از اساس اشتباه است چرا که ما در کشور حدود ۱۰۰۰ نفر مقامات داریم.

وی افزود: درباره بازنشسته‌های دولتی الآن ۱۵ استاندار و ۱۴ معاون استاندار بازنشسته داریم که با این حساب در مجموع تعداد بازنشسته‌های دولتی ۱۱۰ نفر هستند که حدود ۱۲ درصد از میزان مقامات را شامل می‌شود.

به نظر می‌رسد دولت با اصلاح این قانون، می‌تواند گام مهمی در راستای جوانگرایی در بدنه مدیران ارشد بردارد و کمی از میانگین سنی مدیران دولتی بکاهد. در روزهای آینده باید دید کابینه دولت دوزادهم  چه تصمیماتی در این باره خواهد گرفت.

منبع: فارس