دانشجویان دانشگاه پیام نور تنکابن و رنجی که میبرند/ انتظاری که ده ساله شد + تصاویر
دانشجویان دانشگاه پیام نور تنکابن چندین سال است که بهدلیل وضعیت بد ساختمان دانشگاه چه به لحاظ مکانی و چه به لحاظ موقعیت جغرافیایی رنج میبرند و کار به جایی رسید که جمعی از دانشجویان ماه گذشته با نوشتن رنجنامهای خطاب به مسئولان نسبت به وضعیت بد دانشگاه پیام نور تنکابن اعتراض کردند و خواستار […]
دانشجویان دانشگاه پیام نور تنکابن چندین سال است که بهدلیل وضعیت بد ساختمان دانشگاه چه به لحاظ مکانی و چه به لحاظ موقعیت جغرافیایی رنج میبرند و کار به جایی رسید که جمعی از دانشجویان ماه گذشته با نوشتن رنجنامهای خطاب به مسئولان نسبت به وضعیت بد دانشگاه پیام نور تنکابن اعتراض کردند و خواستار رسیدگی به وضعیت دانشگاه و دانشجویان شدند.
دانشجویان در این نامه به وضعیت بد ساختمان، نبود امکانات آموزشی، ناامن بودن مسیر رفت و آمد برای دانشجویان خصوصاً دانشجویان دختر و همچنین نبود سلف غذاخوری در دانشگاه اعتراض کردند و در پایان تاکید کردند که راه حل برطرف کردن این مشکلات تمام کردن ساخت دانشگاه نیمهکاره پیام نور است که بیش از ده سال از شروع ساختش می گذرد و تنها نیاز به حدود یک میلیارد تومان هزینه و کمی توجه از مسؤلان استانی را دارد.
* دانشگاهی که ساخت آن ده ساله شد
ماجرا از این قرار است که دانشگاه پیام نور تنکابن قرار بود در سال ۹۱ با اتمام ساخت بنای آموزشی دانشگاه که از سال ۸۶ شروع شده بود، به آن نقطه جدید منتقل شود، اما در این مسیر گرفتار مشکلات و بروکراسیهای اداری شد و تا به امروز هم این سردرگمی همچنان ادامه دارد و تنها کسانی که از این موضوع رنج میبرند، دانشجویان و اساتید هستند.
البته این اعتراض مختص دانشجویان نبود و این وضعیت تا جایی ادامه پیدا کرد که یکی از اساتید دانشگاه پیام نور در نشستی در خرداد ماه امسال نسبت به وضعیت بد مکانی دانشگاه پیام نور اعتراض کرد و خواستار حل مشکلات ساختمانی دانشگاه شد.
سیدحسین جعفری بیان کرد: در پیامنور مرکز تنکابن، ساختمانی در شأن این دانشگاه نداریم، حتی برای رفع اشکال دانشجویان و شنیدن نظرات آنها مکانی وجود ندارد و بهناچار باید در آبدارخانه بنشینیم و پاسخگوی مراجعهکنندگان باشیم.
وی ادامه داد: این دانشگاه نیاز به ساختمان، فضا و امکاناتی دارد تا دانشجو، کارکنان و اساتید با خیالی آسوده و امیدواری بیشتر به تدریس و تحصیل بپردازند.
استادیار دانشگاه پیامنور مرکز تنکابن از مسئولان خواست تا نسبت به رفع دغدغههای رفاهی پیامنور تلاش بیشتری به خرج دهند.
البته مسئولان وقت دانشگاه پیام نور مازندران همواره نسبت به حل مشکلات دانشگاه وعدهای جدید میدادند و در آخرین مورد نیز موحدمنش رئیس سابق دانشگاه پیام نور مازندران در بازدید از بنای دانشگاه پیام نور نسبت به اتمام کار تا پایان مهرماه ۹۴ خبر داد بود.
موحدمنش در این بازدید که با همراهی مهندس نیاکان مدیرکل عمرانی دانشگاه پیام نور و مهندس فرشاد گوران مدیر عمرانی دانشگاه پیام نور استان مازندران انجام شد، اظهار امیدواری کرد ساختمان جدید دانشگاه پیام نور مرکز تنکابن در مهر ماه سال آینده به بهره برداری برسد.
اما مهرماه ۹۴ هم تمام شد و آرزوی دانشجویان دانشگاه پیام نور تنکابن به واقعیت تبدیل نشد.
* ۲۰ میلیارد از بیت المال در حال هدر رفت است
از این رو برای پیگیری موضوع با رئیس دانشگاه پیام نور و مسئول اجرای دانشگاه تماس گرفتیم.
ابوذر مرادی رئیس دانشگاه پیام نور تنکابن در خصوص وضعیت ساختمان آموزشی دانشگاه گفت: از سال ۸۶ قرار شد در یک زمینی به مساحت بیش از ۶ هزار متری، بنایی در حدود ۴ هزار متر بهعنوان ساختمان دانشگاه پیام نور تنکابن احداث شود.
وی با بیان اینکه قرار بود تا سال ۹۱ ساختمان دانشگاه آماده و تحویل شود، ادامه داد: متاسفانه، این ساختمان به سه پیمانکار مختلف داده شد، پیمانکار اول و دوم بحث سفتکاری ساختمان را انجام دادند و آن را تحویل پیمانکار سوم برای نازککاری دادند اما پیمانکار سوم مدعی شد که این ساختمان از نظر استحکام بنا مشکل دارد و رئیس سابق دانشگاه پیام نور مازندران نیز آن را تایید کرد و گفت که ساختمان استحکام بنا ندارد و باید مقاومسازی شود و از آن زمان بود که ساختمان دانشگاه پیام نور وارد یک چرخه پیچیده لاینحل شد.
وی ادامه داد: بعد از یکسال، دانشگاه کارشناسی اعزام میکند و میگوید که ساختمان مشکل استحکام بنا ندارد و از آنجا بود که یک دعوای حقوقی بین پیمانکار سوم و دانشگاه بهوجود آمد و این مشکل هنوز در سال ۹۴ حل نشده است، در حالی که ساختمان و زمین دانشگاه تقریباً ۲۰ میلیارد تومان ارزش دارد و این پول بیتالمال است که در حال هدر رفتن است.
مرادی با بیان اینکه هنوز پرونده در دادگاههای مختلف در حال چرخیدن است، تأکید کرد: متاسفانه هنوز بحث حقوقی آن و دعوای بین دانشگاه پیام نور و پیمانکار حل نشده است و پیمانکار به نظر رئیس سابق دانشگاه استناد میکند و میگوید که ساختمان دارای استحکام بنا نیست.
رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه ما مجبور شدیم دست به دامان نماینده شهرستان بشویم تا بتوانیم مشکل را فعلاً بهصورت مقطعی حل کنیم، خاطرنشان کرد: دانشجویان ما سختی زیادی را متحمل شدند الان هم با مشکلات فراوان توانستیم یک ساختمان اجاره کنیم.
وی تأکید کرد: آن ساختمان هم مشکلات خاص خودش را دارد و یک راه حل خیلی کوتاه مدت است و تنها راه حل ممکن آن است که ساختمان اصلی دانشگاه تکمیل شود و دانشجویان به آنجا منتقل شوند، البته دکتر دیوسالار خیلی در این زمینه کمک کرد و ما منتظریم تا دادگاه رأی نهایی را بدهد و در نهایت بتوانیم ساختمان را تکمیل کنیم.
مرادی در پایان ضمن درخواست از مسئولان برای رسیدگی سریع به پرونده دانشگاه پیام نور تنکابن، تأکید کرد: اگر مسئولان بتوانند روند رسیدگی به پرونده را تسریع کنند و مشکل حقوقی ساختمان حل شود، ما هم می توانیم با ساخت سریعتر این بنا، مشکلات دانشگاه پیام نور را حل کنیم و دانشجویان را از این معضلاتی که درگیر آن هستند، خارج کنیم.