پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

مینی-تارت-سیب-540x540
آموزش شیرینی مینی تارت سیب به شکل گل رز
از شیرینی های بسیار ساده و خوشمزه و دور همی که میشه درست کرد تارت ها هستن.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

تارت ها هم خیلی ساده درست میشن و هم طعم دلچسب و جدیدی دارن. مخصوصا اینکه در یک بعد از ظهر خنک پاییز و یا زمستونی در کنار یک فنجان چای خوش عطر وطعم میل بشه.در این مطلب طرز تهیه مینی تارت سیب رو قرار میدم که به شکل رز پیچیده میشه و ظاهر خیلی زیبایی هم داره.

مینی تارت سیب

مینی تارت سیب

مواد لازم برای تهیه مینی تارت سیب

  • سیب سرخ ۲ عدد
  • دارچین ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری

برای خمیر

  • آرد ۱ پیمانه
  • پودر قند ¼ پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری پودر یا یک قطره اسانس
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • آب سرد ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مینی تارت سیب به شکل رز

ابتدا خمیر رو درست میکنیم. به این شکل که آرد و نمک و پودر ند رو با هم الک میکنیم و کره سرد رو بهش اضافه میکنیم و دست مخلوط میکنیم. انقدر با دست ورز میدیم که کره به خورد آرد بره و کم کم به شکل خرده نون در بیاد. اگر که خیلی خشک بود میتونید دو سه قاشق آب سرد هم بهش اضافه کنید. خمیر رو که آماده کردید کنار بذارید تا استراحت کنه.

خمیر تارت سیب

خمیر تارت سیب

حالا میریم سراغ سیب ها. سیب ها رو به ورقه های نازک خرد میکنیم. اگر که رنده ورقه ای داشتید حتما این کار رو با رنده انجام بدید که ضخامت ها یکسان باشه. بعد هم سیب ها رو با شکر و دارچین مخلوط میکنیم و کنار میذاریم که کمی آب بندازه.

ورقه کردن سیب ها

ورقه کردن سیب ها

چیدن سیب ها برای درست کردن رز

چیدن سیب ها برای درست کردن رز

پیچیدن سیب ها

پیچیدن سیب ها

تارت به شکل رز

تارت به شکل رز

خمیر رو پهن میکنیم و با کاتر دایره ای دایره های یکسان برش میزنیم. میتونید برش ها رو با هر چیز گردی مثل لیوان هم انجام بدید.

قالب زدن خمیر تارت

قالب زدن خمیر تارت

دایره ها رو داخل قالب های کاپ کیک قرار بدید. اگر دوست داشتید کرم مخصوص تارت رو درست کنید و داخل خمیر ها یک قاشق کرم تارت بریزید. سیب ها رو مثل عکس زیر در کنار هم بچینید و بعد هم آروم بپیچید که به شکل گل رز در بیاد و بعد هم اون رو داخل خمیری که در قالب گذاشتید قرار بدید.

تارت ها رو در قالب کاپ کیک قرار بدید

تارت ها رو در قالب کاپ کیک قرار بدید

ترکیب کره و شکر و دارچین

ترکیب کره و شکر و دارچین

مقداری کره و شکر و دارچین رو مخلوط کنید و با برس روی تارت ها بمالید. بعد هم در فراز قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزه.

تارت سیب تک نفره

تارت سیب تک نفره

مینی تارت سیب

مینی تارت سیب

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.