پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

778431_785
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس
اگرچه خوردن شیرینی ناپلئونی مراسمات خاص خود را دارد، اما طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با آناناس را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

مجله زندگی ایده آل – مانی یزدانپرست: اگرچه خوردن شیرینی ناپلئونی مراسمات خاص خود را دارد، اما طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با آناناس را به شما آموزش می دهیم.

ناپلئون آناناس

مواد لازم:

  •   خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم
  •   کمپوت آناناس: یک قوطی
  •   کرم پاتیسیر: به میزان لازم

روش تهیه:

۱٫ ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و خمیر را با کاتر به قطر ۷ سانتی‌متر برش می‌دهیم.

۲٫ روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده، به صورت حلقه‌ای روی خمیر کرم پاتیسیر و سپس روی کرم، آناناس می‌گذاریم.

۳٫ سینی‌ را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و نان‌ها را می‌پزیم . پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نان‌ها آنها را با پودر شکر تزیین می‌کنیم.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.