پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

771475_122
طرز تهیه خورش به
در این مطلب طرز تهیه خورش به را می خواهیم به شما آموزش دهیم. کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند این غذا به دردشان می خورد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

در این مطلب طرز تهیه خورش به را می خواهیم به شما آموزش دهیم. کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند این غذا به دردشان می خورد.

مواد اولیه :

  • رب گوجه ۲ ق غ
  • پیاز نگینی سرخ شده ۱ عدد
  • گوشت ۲۵۰ گرم
  • الو خورشتی ۸ یا ۱۰ عدد
  • به ۳ عدد

روش تهیه:

۱- اول یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده تفت میدهیم سپس گوشت خورشتی را به پیاز سرخ کرده اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و زردچوبه و دو قاشق رب را هم اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم.

طرز تهیه خورشت به

۲- مواد که حدود ۱ دقیقه به مقدار لازم که گوشت پخته بشه، آب اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب گوشت بپزد. به ها رو هم از وسط نصف کرده و به دلخواه برش مدیم. معمولا نباید نازک باشه چون له میشه. بعد اینکه به را شسته و خرد کردیم در روغن تفت میدیم و کمی که هردو طرف به ها طلایی شد (زیاد سرخ نمیکنیم چون زود میسوزه مراقب باشید) به گوشت پخته شده اضافه میکنیم و ۵ دقیقه بعدش آلوی شسته شده و خیس کرده را هم به خورشت به اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورشت به

۳- فقط نباید زیاد آلو ها له بشن چرا که شکل و قیافه خورشت بد میشه. بعد از پخت آلو در خورشت و جا افتادن کامل اون، خورشت به خوشمزه و مقوی و لذیذ شما آماده است.

طرز تهیه خورشت به

نکته :

۱- این خورشت نباید زیاد له بشه باید به روغن افتاده و در حد کافی مقدار آب داشته باشه خشک هم نباشه مثل خورشت مسما بادمجان. این خورشت مزه ملس و حدودا ترش داره. اگر آلویی که استفاده کردید شیرین بود، به دلخواه یک عدد آب لیموی تازه در انتهای پخت خورشت اضافه کنید و بعد از جا افتادن نوش جان کنید.

۲- نکته دیگه اینکه در این خورشت بعضی ها از لپه هم استفاده می کنن. به این صورت هم میتونید درست کنید. مقدار لپه در این اندازه خورشت یک استکان سر خالی لپه پاک شده و شسته شده را به هنگام سرخ کردن گوشت و پیاز سرخ شده اضافه میکنید. بعد از اینکه بوی خامی لپه گرفته شد رب و زردچوبه افزوده و آب داخل خورشت بریزید و بگذارید تا گوشت و لپه پخته شود و ادامه کار.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.