پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

49_2016-01-13-namakstan.ir
آموزش کامل طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل
آموزش کامل طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با رب ازگیل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

 

 

آموزش طرز تهیه کدو پلو کی پلا آملی

مواد لازم برای خورش فسنجان با رب ازگیل

رب ازگیل  :::::   یک پیمانه

گردوی چرخ شده  :::::  یک و نیم پیمانه

گوشت بوقلمون چرخ شده  :::::  ۵۰۰ گرم

پیاز رنده شده  :::::   دو عدد

زعفران و نمک و فلفل و شکر  :::::  به میزان لازم

آلو خورشی :::::   ۱۰ عدد

آموزش طرز تهیه سالمون با سس خردل عسلی

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه می‌کنیم و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم کاملا به روغن بیفتد. وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌کنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه می‌کنیم.

آموزش کامل طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری مخصوص

نکته برای پخت خورش فسنجان

توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.

آموزش کامل طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.