پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

دسر فندق
دسر فندق از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیورا ست که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

دسرِ فندق با میانه شکلات، مناسب برای مهمانی های شبانه شما است. آن  را امتحان کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی دسر فندق :

دسر فندق

۱- پوست فندق ها را جدا کنید.  به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید.

۲- کره را آب کنید.

۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید.

۴- به پوست ریز رنده شده ی ۲ عدد پرتقال  و آب ۱ عددپرتقال نیاز دارید.

۵- اگر دسترسی دارید، از۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

۶-  ازشکلات تلخ، استفاده نمایید. آن را خرد کنید.

  1. از قبل، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه، تا تست شده و کمی قهوه ای شوند، در فر بگذارید. آنها را آسیاب کنید.
  2. ۸ عدد قالب تک نفره را با کمی از کره چرب کنید و کمی فندق آسیاب شده در آن ها بپاشید. پودر های اضافی را با ضربه از قالب ها خارج کنید. آنها را کنار بگذارید.
  3. در ظرفی، آرد و اندکی نمک را الک کنید و به آرامی با بادام آسیاب شده، شکر و تخم مرغ ها، زرده های تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و شیر ترکیب کنید. وانیل و آسیاب فندق را به مواد اضافه کنید. کره و آب پرتقال را هم همینطور. آن ها را با هم ترکیب کنید. از خمیر در قالب ها بریزید و تکه های شکلات در هر خمیر فرو کنید.
  4. قالب ها را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه تا پف کند ولی مغز پخت نشود، بپزید. این کار باعث می شود تا دسر تر و خوشمزه شود. آن ها را گرم و در صورت تمایل با خامه و تکه های فندق سرو کنید.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.