پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

Picture3
کتلت ماهی
کتلت ماهی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

تهیه این غذا بسیار آسان و سریع است و برای ایجاد تنوع در طبخ ماهی بهترین شیوه است. نوش جان!

نکاتی در رابطه با تهیه ی کتلت ماهی:

۱- سیب زمینی ها را در آب نمک، آب پز و پوستشان را جدا کنید. از سیب زمینی پخته ی باقیمانده ای هم که دارید می توانید استفاده کنید. بعد از پخت آن را آبکشی کرده و له کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
۲- از فیله ماهی سالمون استفاده کنید. می توانید از ماهی تن هم استفاده کنید.
۳- برگ های جعفری را ریز خرد کنید.
۴- به آرد اضافی برای آرد پاشی نیاز دارید.

  1. به فیله ماهی سالمون، روغن زیتون بمالید و بر روی آن اندکی نمک و فلفل بپاشید. آن را برای ۶ تا ۸ دقیقه بخار پز کنید. پوست ماهی را جدا و آن را تکه تکه کنید.
  2. در ظرفی، پوره سیب زمینی را به همراه تکه های ماهی و ۱ قاشق غذاخوری آرد بریزید. تخم مرغ ، جعفری خرد شده و نوک انگشت نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید. در آخر پوست لیمو را بر روی آن ها رنده کرده و مواد را خوب با هم له و ترکیب کنید.
  3. سطح بشقابی را آرد پاشی کنید. مواد را به ۴ قسمت تقسیم کنید. هر کدام را به شکل دایره به پهنای ۲ سانتی متر باز کنید ، بر روی آن ها آرد بپاشید و در بشقاب قرار دهید. آن ها را برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید. این کار به کتلت های ماهی کمک می کند تا هنگام پخت باز نشوند (می توانید آن ها را در سلفون بپیچید و برای استفاده های بعدی فریز کنید).
  4. در ماهیتابه ای، مقداری روغن زیتون بریزید و گرم کنید. کتلت های ماهی را در آن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف، تا ترد و طلایی شوند، بپزید. در هر پخت ۲ عدد از آن ها را بپزید. کتلت های ماهی را گرم و با قاچ های لیمو سرو کنید. می توانید آن را با سبزیجات و سالاد میل کنید.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.