پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

مزرعه چای ترش
برداشت چای ترش از سطح چهار هکتار از مزارع شهرستان گناباد استان خراسان رضوی آغاز شده است و تا حدود دو هفته ادامه دارد. چای ترش به علت نیاز اندک به آب، کود و سم گیاهی با صرفه اقتصادی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

چای ترش با نام علمی گل جامائیکا گیاهی یک ساله با بوته‌هایی به ارتفاع تا سه متر است که برای اولین بار در ایران در منطقه سیستان و بلوچستان کشت شد. نام دیگر آن چای مکی است و در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری قابلیت رشد دارد و به آن چای قرمز نیز می‌گویند که به صورت نوشیدنی سرد یا گرم استفاده می‌شود. این گیاه سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، ویتامین c. و دارای خواص مفید دارویی است، زیرا موجب کاهش فشار خون، کنترل کلسترول، رفع اختلالات کبدی و صفرا و کاهش استرس می‌شود. گفتنی است شهرستان گناباد در فاصله ۳۰۰ کیلومتری مشهد مقدس قرار دارد.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.