پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

2271162
ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده
مطالعه جدید نشان می دهد افزودنی های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان روده در موش ها مرتبط بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

به گفته محققان دانشگاه ایالتی جورجیا امولسیون های افزوده شده به غذاها موجب بهبود بافت و افزایش مدت زمان نگهداری آنها می شود.

محققان دریافتند در موش ها، مصرف مداوم دو امولسیون متداول منجر به تغییراتی در باکتری های روده شد که این تغییرات عامل محرک التهاب و سرطان روده شدند. این دو امولسیون شامل پلی سوربات ۸۰ و کربوکسی متیل سلولز بودند.

سرطان روده علت اصلی مرگ ناشی از سرطان در سراسر دنیاست. شواهد متعددی نشان می دهد که میکروب های روده در بروز سرطان روده نقش دارند.

امیلی ویینوی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «شیوع سرطان روده از اواسط قرن ۲۰ به شدت در حال افزایش است. ویژگی اصلی این بیماری، وجود میکروبی تغییریافته در روده است که باعث ایجاد محیطی مناسب و مطلوب برای تشکیل تومورها می شود.»

همین تیم تحقیق در گزارشات قبلی خود اعلام کرده بودند که مصرف امولسیون های رژیمی موجب ایجاد التهاب با درجه پایین در روده می شود.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.