پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

2039028
حفظ سلامت قلب با مصرف جو
طبق مطالعه جدید محققان، گنجاندن جو در رژیم غذایی موجب کاهش کلسترول بد مرتبط با بیماری قلبی عروقی می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

مطالعه و برررسی محققان کانادایی نشان می دهد مصرف جو می تواند منجر به کاهش دو نوع کلسترول بد مرتبط با ریسک ابتلا به بیماری قلبی-عروقی شود.

محققان بیمارستان سنت مایکل کانادا دریافته اند که جو، هم باعث کاهش کلسترول بد LDL و هم کلسترول بد غیرHDL تا ۷ درصد می شود.

این مرور و بررسی که شامل ۱۴ مطالعه بر روی آزمایشات بالینی در هفت کشور جهان بود نشان داد که جو دارای تاثیرات کاهنده کلسترول بوده و فواید زیادی برای سلامت دارد.

دکتر ولادمیر ووکسان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این یافته ها بسیار برای جمعیت دارای ریسک بالای ابتلا به بیماری قلبی-عروقی، نظیر افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که دارای سطح عادی کلسترول LDL هستند اما میزان کلسترول غیرHDLشان روبه افزایش است، بسیار مهم است.»

وی در ادامه می افزاید: «جو دارای تاثیر کاهشی بر کل کلسترول بد در این افراد دارای ریسک بالا است، اما می تواند برای افراد فاقد کلسترول بالا هم مفید باشد.»

با وجود خواص متعدد جو، مصرف این ماده غذایی توسط انسان در طول دهه گذشته ۳۵ درصد کاهش یافته است.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.